![]() |
Re: Discutii...povesti, noutati din zona HD/DEVA
naspa moment..sanatate maxima..
|
nasol rau
|
da... uite ca am mai ajuns pe acasa sa fac un dush :D ...
Spyk3 va explicat destul de bine asa k nu are rost sa va mai explic si eu...oricum puteti veni la mine daca vreti, boala mea nu este contagioasa doar daca ne luam la lins, adica prin saliva. Merci la toti pentru urari de insanatosire. |
Scapa cat mai repede de spital si de tot ce tine de sistemul medical romanesc,dar binenteles nu depinde de tine :D,sanatate maxima in viitor.
|
continui aici povestea cu pungile:
100% se face ceva cu banii, crede-ma pe cuvant dadi ca stiu din surse sigure. Fiecare producator de pungi este obligat sa plateasca 0.2 lei pentru fiecare punga produsa. Banii ajung la fondul de mediu; se cumpara pubele pentru deseuri selective, se finanteaza cu un procent firmele care recicleaza deseurile, etc. Nu e asa, au voie sa vanda pungi de plastic dar sunt obligati sa ceara bani pe ele pentru a determina populatia sa renunte la cumpararea cu gramada a pungilor de plastic. De exemplu o punga de plastic se degradeaza intre 20 si 1000 de ani iar un cetatean roman foloseste o punga de plastic pentru aproximativ 20 de minute, dupa care cumpara alta. Urmarile le puteti vedea cu ochiul liber.. Oricum mai avem de mancat cateva paini bune pana sa ajungem macar la talpile occidentalilor.. |
oamenii sunt educati progresiv si de sistem, daca inca de acum 10 ani primeam pungi de hartie de la magazine de astea foloseam si acum. daca ne-au dat plastic..propun ca si cardurile bancare sa fie tot din hartie sa fim ecologisti pana la capat
:) |
Daca si cardul ti-l arunci pe jos, de ce nu ?
|
1 Attachment(s)
Ma uitai peste pozele de la raliu-l hunedoarei , si pe cine credeti ca am vazut in cateva poze:?: Va spun eu pe Kedy si pe DaDy :D
|
Ba paparazzo 8) buna pozna;)
|
Si "Sefa" lu Dadi e in poza :)
|
Quote:
|
Dadi ai tipic mentalitate de roman :lol:
Nu iti place cum arata tara noastra, ca e mizerie si alte cele si comentezi ca e asa si pe dincolo dar nici n-ai face nimic sa nu mai fie asa. Vrei sa se faca de la sine ? Daca eu iti zic ca stiu din surse sigure ca se face ceva cu banii aia tu imi zici ca nu, daca n-as sti nu m-as obosi sa iti explic. N-am eu treaba cu taxa de prima inmatriculare sau cu rovigneta, aia e problema lu Tariceanu' & CO. Of of ... Apropo de asta, ma intorceam alaltaieri de la Sibiu si stateam la bariera iniante de Sebes si in fata mea unul cu un VW Sharan cu numere de VN scoate o conserva pe geam si goleste toate cojile de seminte din ea pe sosea, stand pe loc. E foarte bine asa, si dupa aia tot ala face scandal ca avem o tara urata si poluata si mizerabila. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Taxa auto e o taxa,chiar nu are nici o legatura cu mediul,asta se stie de mult,se plateste la finante iar banii de acolo ajung la buget,buget care dupa aia se imparte in toate directile,mediul primeste un procentaj,nu stiu cat dar sunt sigur ca foarte foarte putin...iar din putinul ala jumatate ajunge pe proiecte de "jmecheri" adica practic noi nu vedem nimica.
|
Quote:
problema mea e urmatoarea: exista riscu sa se sparga luneta din cauza volumului prea ridicat? |
Din cauza volumului de la player? sau care volum...daca de ala e vorba ma indoiesc ca ai atata "volum" s-o spargi :)
|
din cauza volumului la player:lol:
|
tre sa ai in portbagaj macar ce are dadi so' spargi :lol:
|
m-am speriat ca eram cu sunetu in blana si cand am pus mana pe luneta vibra violent... :-P
|
Nu se sparge doar daca are o fisura ceva.
|
in cel mai rau caz pica hayonu cu totu:))
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
nu pot sa zic ca am cine stie ce boxe dar m-am speriat cand era in blana si luneta vibra nasol. ca si player, un radio-cas infinty full logic 2x45W si modulator FM
|
care ma ajuta si pe mine si imi spune unde pot sa-mi fac un body kit ca bara mea din spate trebuie schimbata si noua valoreaza 640 ron .... imi ziceti si un pret ?
|
Quote:
|
oare cat e un motor de R5 GT ?
|
Quote:
|
Care a fost vreodata la Ranca ?
|
Quote:
|
nu imi mai trb :lol:
|
nu stiti ceva magazine sau site-uri de unde as putea sa cumpar clantze pentru peugeot 106?
|
stie cineva un meserias care ar putea sa imi sudeze si mie o tzava mai lunga la esapament si sa o indoaie sa ajunga pe mijloc + care are sau stie de unde gasesc prin hd muffler tip :) ... nu de alta da as vrea sa fac pe spate bara daia smechera cu evacuare pe mijloc :D
|
Vorbeste cu asta sa-ti aduca ceva calumea. Eu mi-am luat de muult un tips Remus de la ei, ce l-am avut pe ford. Mai poti incerca la lonzamotorsport ( dai search pe google ) sunti importatori magnaflow.
Asta daca vrei ceva calumea care sa nu rugineasca si sa-l mai pui pe 10 masini de acum incolo... |
De cand Berlinul a introdus prima de casare in valoare de 2.500 euro, vanzarile de autoturisme Dacia in Germania au explodat, pur si simplu, scrie, in editia de vineri, Financial Times Deutschland.
http://www.capitalul.ro/auto-news/ex...-germania.html Sa vedem mai tin taxa sus acuma,ca se pare ca Dacia are piata de desfacere nu numai in Romania,unde se plangea lumea ca din cauza importurilor de masini second hand nu se mai vand,nu pentru ca au un adaos extrem de mare(sunt scumpe) asta pentru o masina autohtona cum vor multi sa o numeasca,nu pentru ca sunt masini proaste si asa mai departe,iaca in Germania o cumeri incepand cu 4500 Euro la un salar de baza de vreo 1000 de Euro...sunt sigur ca la banii aia s-ar inghesui si Romanii sa cumpere si asta la un salar de baza de vreo 10 ori mai mic... |
Quote:
În plină criză constructorii se bat în oferte, numai Renault anunţă cu dezinvoltură că ţine la preţul Logan-ului, motivând că oricum este un program adresat celor cu venituri mici. Renault are foarte mare încredere în potenţialul modelului Logan şi consideră că acesta va trece cu bine criza fără a avea nevoie de ieftiniri sau alte stimulente. "Logan este un program în sine, independent. Profitabilitatea lui a a fost anul trecut foarte aproape de ţinta pe care ne-am propus-o, de 6%. De aceea vedem în programul Logan o oază de linişte şi credem că va depăşi cu bine criza", a declarat, conform MEDIAFAX, directorul operaţional al grupului Renault, Patrick Pelata. Oficialul Renault a susţinut că modelele din familia Logan sunt foarte competitive pe pieţele în care activează şi nu se teme că situaţia economică tulbure ar putea eroda vânzările acestei game în Vest. Totuşi grupul francez se fereşte să facă previziuni pentru acest an, date fiind condiţiile de piaţă imprevizibile. Renault a înregistrat anul trecut un profit net de 599 milioane euro, de peste patru ori mai mic comparativ cu câştigul de 2,73 miliarde de euro din anul anterior eu zic ca daca ar avea un director de marketing bun cu profitul obtinut afara din vanzarea loganului la export ar putea sustine o campanie nationala de ieftinire tinand cont ca totusi DACIA e o marca nationala romaneasca..dar le vor da m** la romani |
In Germania nici un producator auto, inclusiv Logan by Renault, nu isi permite sa ofere spre vanzare masini fara ABS in standard, numai la romani este posibil asa ceva, ca noi suntem mai veniti cu pluta, si cautam sa fie ieftin sa ne incadram in buget.
si se vede apoi pe drumuri la rubrica Accidente de pe forum ce inseamna masina noua acum fara ABS. Iar alt aspect, tot in Germania, unde am avut ocazia anul trecut sa analizez direct piata auto, orice producator auto, la pret egal cu cele din ofertele din tara noastra, sau poate chiar mai mic, ofera mult mai multe in dotarea standard fata de ofertele de la noi, unele din cele oferite in standard acolo fiind disponibile la noi numai la categoria optionale, cu costuri suplimentare. morala? |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
- Copyright 2026 4Tuning