Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Sibiu, discutii off-topic (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/15870-sibiu-discutii-off-topic.html)

deyu010 30-12-11 10:06

Re: Sibiu, discutii off-topic

iti dau dreptate lupalb si la fel va urez un an nou fericit cu mult asfalt uscat!!!

lupalb 30-12-11 12:15

4 Attachment(s)
Propun ca intr-o sambata seara sa ne strangem toti intr-un bar (gen number 6 sau crispus), dupa ce vb in prealabil cu cei de acolo, si sa facem un lan party...
Nu de alta, dar cand strangi 15-16 oameni sa joace flatout sau serious sam, sau counter strike altfel sta treaba si altfel trece timpu`.
Cei care au fost aseara la Lan Party stiu despre ce e vorba.
Ce va trebuie: laptop (cu wireless), mouse, vreo 25-30 de lei la voi sa faceti consumatie, si eventual un prelungitor.... cam atat.

deyu010 30-12-11 12:37

misto si eu aseara tot lan party am facut :)))=))) eu m-as baga as veni numa din pacate nu detin un laptop:| ce sa fac ca nu ma pot cara cu toate chestile dupa mine :))=))

lupalb 30-12-11 12:41

Pilu` tocmai asta a facut...din pacate nu am decat un televizor...
deci nu pot ajuta 2 oameni deodata

deyu010 30-12-11 12:44

stai linistit ca nu aia mie mie problema ca doar de aia avem obiectu pe 4 roti sa il punem la munca odata il bag acolo si ma duce unde vreau...:)) daca ii sa se organizeze la no.6 eu as veni :D sau ori unde alt undeva....numa anuntat din timp sa stiu ce si cum.... ar fi mai fain undeva intru spatiu mai mare ca pe wireless ii cam nasol cu netu dar merge :D

SSteFan 30-12-11 18:14

m-as baga la un lanparty dar ca si deyu nu detin laptop...nui bani ca vin si cu calculatoru...dar nam wireless la el...la ce ne ajuta wireless-ul?cu cabluri de retea nu merge?:D

deyu010 30-12-11 18:16

pai daca ee sa faci cum a zis el in No.6 acolo au wirlles;)) si ee mai usor asa cu cabluri iti dai seama ce va fi acolo :))

SSteFan 31-12-11 00:04

da eu nam deloc pe calc wireless:(....deci nam cum sa vin:(

Pilu_alex 02-01-12 13:09

AN nou fericit si tot ce va doriti sa se indeplineasca ...

byg M 03-01-12 12:24

1 Attachment(s)
LA MULTI ANI !!!! si un panamera camuflat....

Pilu_alex 03-01-12 12:43

Frumoasa masinuta ......

deyu010 04-01-12 15:09

Salut stie care va unde pot gasi Motor Opel Astra F 1.7 TD de isuzu cu cutie de viteze manuala !? si la ce pret :D

dragomir_tibi 04-01-12 16:27

la multi ani la toata lumea....am gasit si io din greseala zona asta "Sibiu" si daca tot stau pe aici ma-m gandit sa mai postez si io..si sa mai stam la o poveste:D

Pilu_alex 04-01-12 17:59

Salut.BIne ai venit pe la noi ...

lupalb 04-01-12 20:32

Salut,
Daca vrei sa stai la povesti cu noi, cel mai probabil ne vei gasi vineri live... si in rest pe forum sau pe strazi.
Poate ne prezinti si noua masinuta live.

dragomir_tibi 04-01-12 20:44

sper sa ajung ??!! imi puteti da niste detalii despre locatie si ora???:D

deyu010 04-01-12 21:05

locatia ee la benzinaria fara om de la real acolo in parcare si ora 19:30.... daca se schimba ceva de obicei se anunta pe forum la topicul intalnirile noastre

dragomir_tibi 04-01-12 21:07

buna asta "benzinaria fara om" :D ok ms de informatie sper sa ne vedem acolo

speed_csn 05-01-12 08:20

Tibi, masina din poza de la avatar este e a ta? Este pe Cisnadioara la VTM?

dragomir_tibi 05-01-12 12:23

da a mea e...de fapt a fost...aia a fost prima mea masina 525i :D

Adytzu_JerrY 05-01-12 14:37

salut, stiti ceva nr de telefon de la parcuri de dezmembrari de prin sibiu ? sau site-uri ?

multumesc

Kind 05-01-12 16:23

SC. AUTO WEST SIBIU
Telefon 0788 406767

SC. CIM SERV SRL
Telefon 0788 380810
Mobil 0742 328422

cam astea sunt, sper sa iti fie de folos :)

dragomir_tibi 05-01-12 18:00

ce masina ai........ pentru care ai nevoie de piese?????

AdrianSB 05-01-12 22:06

@ pilu , ai un scurt pe stopul stg , semnalizarea este stil american (licare pozitia) , iar la frana iti licare semnalizarea :)
PS La Multi Ani tuturor membrilor comunitatii si nu numai . Un an plin de impliniri !

SynTheLaZ 06-01-12 10:31

1 Attachment(s)
La Multi Ani baieti si fete :)

Odata cu inceputul noului an am inteles ca o sa inceapa o noua eră in Sibiu, era Stance.

A auzit cineva de asa ceva?

SSteFan 06-01-12 10:51

mmmnu nam auzit nimic...

lupalb 06-01-12 10:54

VAG GROUP SIBIU??
Buey fratilor, pe aici apar "grupuri" si "cluburi" ca ciupercile dupa ploaie.
Stii de ce incepe "era stance" ? pentru ca e usor sa zici e "stance" masina cand nu ai nimic pe ea decat eventual o suspensie sport si nu ai bani sa ii faci nimic...
Pana una alta, pot sa se documenteze defapt ce inseamna "stance", ce inseamna adevarata pasiune "clean" OEM ....
Si mai e o replica pe care o stiu multi ...sau nu... la Stance Works... Built not Bought.
Sa nu crezi ca am ceva cu tine syn... doar ca MBM a infiintat pe langa "era stance" si grupul M.I.V.W pentru care mi s-a facut mie scandal la ultima intalnire, ca as fi fost rau cu ei si ca le-as fi zis ca MIVW e o grupare destul de renumita din germania/austria si ca ar fi trebuit sa le ceara permisiunea...si ca nu e bine sa puna intalnirea tot vinerea, cand se intalneste 4tuningu, ca sa nu se suprapuna intalnirile...
Am fost luat la intrebari, oamenii intelegand defapt ca as vrea eu sa "subminez autoritatea adminilor" sau ca "as vrea eu sa impun ceva" la grupul lor.
Cei care au fost luni la intalnire stiu despre ce vorbesc.
Te vedem diseara ?

dragomir_tibi 06-01-12 11:08

sincer io vad in poza aia un 80 cu arcuri taiate si jante simpatice...am cautat vag-u ala pe net si nu lam gasit...intradevar exista in sibiu VAG-service da nu are nici o legatura cu tuning si dastea

Nosfer 06-01-12 11:08

eh, mai pun si ei un sticker si gata, e stance masina :))

lupalb 06-01-12 11:11

@tibi: fratioare... e o treaba grea asta cu "tuningu"... noi muritorii de rand nu o intelegem.
Poate urmasii urmasilor nostrii o vor intelege mai bine, ei fiind in era stance and all...
@Nos: da, pun un sticker, il tin 2 luni si il schimba, ca apare alt club sau ii cheama vechiul club inapoi... si baga scuze de genu`: imi trebuie pentru nu stiu ce concurs.
Va vedem diseara?

dragomir_tibi 06-01-12 11:12

am citit acuma cel invata pe ala sa faca...jante cat mai late, tai din arcuri cat poti sa o faci cat mai low, ii arunci o toba sport...si vorba lu colegu un stiker ...ai ai inceput era stance in sibiu

SynTheLaZ 06-01-12 11:13

audi80 ala nu are legatura cu absolut nimic, cred ca au postat ei ceva poze de pe internet, e irelevant.

Nu vreau sa se inteleaga gresit, nu am nimic cu nimeni, pot sa faca ce vor ei, mi se cam rupe de ei, dar mi s-a parut funny afirmatia cu era stance in Sibiu, motiv pentru care am postat.

P.S. ma duc sa fac un mic tuning la masina, bag benzina de 30 lei sa se stinga becul de benzina din bord.

lupalb 06-01-12 11:15

1-0 pentru mine, merg pe gaz si nu am bec la benzina:)
Dar arata mai "tuning" daca e aprins...da "cool" asa...ca lumina ambientala

dragomir_tibi 06-01-12 11:15

pfffff ti se stinge daca bagi de 30 de lei ??????????:shock:

dragomir_tibi 06-01-12 11:16

io tre sa bag vreo 10 15 litri sa se stinga:cry:

lupalb 06-01-12 11:20

Primul Meeting VAG v-a avea loc astazi 06 Ianuarie 2012..in parcarea Piata 90(parcarea 50 de bani,pentru cunoscatori..) Ora 18:00 ,dupa care ne vom muta in Da Vinci Pub & More pentru a servi un suc...muzica buna si voie buna!!! Asteptam confirmarea prezentei pentru a rezerva masa in Da Vinci!...

Ma se pare ca pana la urma intalneala se tine la ora 18:00 ... azi... cand ni se reprosa ca de ce facem intalniri de la 19:30 , ca unii oameni lucreaza si nu pot ajunge....
Cata ipocrizie din partea unor oameni.
Oricum... le urez succes in a impune noua era in Sibiu... orasul care inca mai are un centru ISTORIC tocmai pentru ca nu se impune nimic NOU cu forta.
Dar... la cat mai mari jante, cat mai joase masini , cat mai "stance"

Sa revenim la ale noastre.... nu uitati: ora 19:30 , toti membrii 4tuning sunt asteptati la tonomat la real....
Poate facem de o invarteala ceva.

SynTheLaZ 06-01-12 11:21

Nu se stinge a dracu ! cu 30 nu ajung acasa din pompa :rolleyes2

Vin direct cand ma intorc dinspre vl.

Nosfer 06-01-12 11:21

poate ajung si eu astazi insa.. nu promit nimic ca am un program total aiurea in ultima vreme.

lupalb 06-01-12 11:25

@NOS: mai lasa femeile alea....mai taie din ele ...
Ar fi cazu` sa apari ma, ca ne e dor sa iti vedem masinuta la intalniri... ai multe de povestit, ca nu ne am vazut de cand cu "evenimentul neplacut".
P.S. acum ca ai scuza... ca ti-ai facut masina si tre sa o iei de la capat, o faci "stance" sa te incadrezi in "era" oamenilor?? defapt...ce sa stii tu ce e ala stance, cand tu mergi cu jeepu` prin oras? ....
Mai atingi in parcare la OBI?

Nosfer 06-01-12 11:29

Pai deja e la loc masina, chiar mai faina decat inainte.. interior complet nou, esapament nou, fata schimbata complet (neagra pe moment).. astept sa treaca timpul sa ajungem in 1 martie ca atunci intra la vopsit intr-o culoare tare de tot si pun si jantele pe ea ca n-o mai pot vedea cu astea de iarna :(

All times are GMT +2. The time now is 05:37.

- Copyright 2026 4Tuning