![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
poze bune intr-adevar, macheta asta cred ca am vazut-o in urma cu ceva timp la user-ul bizi de pe celalalt forum.
|
misto tare exoto-urile astea... chiar ca o sa ajungem la nebuni...
|
Surprinzator de bun UH-ul asta, desi cred ca e Revell toata ziua, dar oricum...frumos de tot. Si pozele pe fundalul asta sunt excelente;)
|
Ma bucur ca a fost pe placul vostru ultima prezentare. Macheta m-a impresionat placut si cu siguranta o sa adaug si un defender 110 in colectie :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Foarte faina si in varianta de pompieri, arata bine "vechitura". Am vazut la radu_bv varianta civila si pot spune ca este o macheta destul de reusita. ;)
Urmeaza Wrangler-ul? :lol: |
O macheta superba pot zice Land Rover Defender, si superba culoarea asta mai mult visiniu de cat rosu, da am dreptate.
|
12 Attachment(s)
Ma bucur ca v-au placut pozele :)
Ford Explorer (Mk4) - Welly 1:18 Cand am primit macheta am crezut ca e offscale, dar dupa ce am masurat-o si am comprat dimensiunile cu cele de pe wikipedia m-am linistit. ~27 de cm de "arta" americana :) |
Arata chiar foarte bine din pozicile tale!!!
|
Frumoasa masina, pacat ca nu-l face altcineva mai bine, dar arata si asta ok :)
|
Desi macheta nu e super high, pozele tale o fac sa fie la inaltime. Bravos nepoate...ma bucur ca iti mai cumperi si "prastii" din astea pe care stiu ca ti le doresti;)
|
Quote:
cat a costat? sa stiu daca merita sau nu :) |
Asta arata mai bine in stare de macheta !... oricum e de preferabil in varianta 1:18 decat in cea reala :shock:. Deci super poze ! ;)
|
Macheta costa aproxiamtiv 30euro, dar nu merita decat daca o vrei neaparat in colectie. Nivelul ei de detalii e in media Welly, deci nimic special. Ca dimensiune, este aproape cat un Mercedes GL :)
|
18 Attachment(s)
Ford Fairlane GT - GMP 1:18
|
Absolut superb Fairlane, imi place la nebunie !:peace:
|
Quote:
|
Frumoasa rau sedinta foto cu fetili!
|
Bre da' ce poze belea mai faci si tu la interior...:???:
|
Ce sau adunat fetele la poze :D. Are dreptate Cipone, foarte reușite pozele īn casă.
|
Foarte frumos Explorer-ul pentru un Welly! :-)
|
Ce balena e si Fairlane-ul asta frate...mare de tot:-P Dar parca celalalt e mai misto:-P
|
12 Attachment(s)
Inca una de "sezon" ...
Jeep Wrangler Sahara - Maisto 1:18 |
O machetă ce da bine lāngă celelalte 4x4 de la tine din colecție. Cu toate că e "doar" un maisto mi se pare realizată destul de bine.
|
Wrangler-ul este chiar etalon in categoria 4x4. Nu avea cum sa lipseasca. De fapt, am mai avut unul dar nu era chiar nou asa ca nu l-am pastrat.
Masina reala este destul de simpla, asa ca nu au usurat munca celor de la maisto. Oricum, consider ca e printre cele mai bune realizari ale lor, iar versiunea rubicon este si mai reusita. Daca reusesc sa ma conving sa dau cam 40euro pe un maisto intr-o culoare mai speciala o sa fac o sedinta foto cu ambele :lol: |
Frumoasă realizare de la Maisto ! N-o lua īn nume de rău, dar trebuia să ridici ambele ştergătoare pe parbriz, ieşeau mai bine īn poze ...
|
Lasa vrajeala ca masina e brici! Imi place super mult, mai ales de cand am vazut TopGear USA, ceea ce ti-am si recomandat sa urmaresti, este chiar o macheta de referinta in bransa.
Asta merge foarte misto in zapada, ce-s cu pozele astea?! Daca nule-ai facut afara, degeaba. |
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Īncercam doar să-ţi explic, ce trebuia să faci cu ştergătorul din dreapta: exact ce ai făcut cu cel din stānga (īn pozele tale 1 şi 2 (prima poză de mai jos) e jos, īn pozele tale 3 şi 8 (a 2-a poză de mai jos) l-ai ridicat). Īl ridicai exact cum e īn poza 3 de mai jos, şi maşina arăta exact ca īn poza 4 ! Detaliile fac totul ... Respect, cele bune ! |
Quote:
|
Frumoasa culoare ai ales la Wranglerul asta:-P
|
Quote:
|
Bleah...usor, usor te spurci de tot cu de astea...:lol:
Arata bine in pozele pe care le faci! |
12 Attachment(s)
ceva poze noi cu o macheta veche ... 3.0csi - autoart
|
Superb exemplar ! Mult mai atent lucrat decat Minichamps-ul; il am si eu in varianta "Fjord Blue".
Visez eu... parca cei de la AUTOart ar fi trebuit sa scoata varianta CSL pe galben (am vazut intr-un catalog de-al lor) !?! |
Ooooo DA ! ma omoara BMW-urile astea :yes::D
|
Foarte frumos BMW-ul, dar nici jeep-urile nu sunt mai prejos.
|
1 Attachment(s)
Inca 2 "unimogi" ...
|
Sunt toti acum??
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning