![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
ceva mai sentimental nu va ajuta chiar deloc.tu trebuie sa realizezi ca suferi degeaba si nu are rost.
cu a 2-a nu are rost sa te impaci dupa ce te-a inselat.deci nici sa nu te gandesti la varianta asta.si n-ar trebui sa suferi dupa ea deloc dupa ce a facut. prima iar nu are rost sa suferi dupa ea.nu merita.a vrut o pauza si dupa un timp a gasit pe altu.ca zici tu ca ai vazut-o ca a plans si regreta..a plans sa ti se faca tie mila de ea.ca daca plangea si regreta nu mai vroia o pauza si ramanea la tine. nu merita sa-ti inneci amaru in alcool.nu ajuta deloc..da chiar deloc.te imbeti pe moment si nu-ti mai pasa , dar realitatea tot aia e.trebuie sa vrei sa nu-ti mai pese.cauta un hobby cu care sa-ti faci de lucru toata ziua.la masina de exemplu , sau calculator , sau bitza sau orice sa te tina ocupat si sa-ti ia gandu de la ea.iesi cu prietenii din scoala , de la bloc etc.fa disparute pozele cu ea , muzica de sentiment , in general de tot ce te lovesti si-ti aduce aminte de ea...iesi cu alta fata , nu se stie niciodata de unde sare norocu (bine..ai sanse mai mari sa castigi la loto :D dar noh) incearca sa nu te atasezi asa repede de ea.. |
Quote:
mai am cateva zile si fac 17 ani,o varsta destul de frageda dar la cat sunt copiii de precoce dami voie sa iti dau si eu un sfat bun.:D Ciorba incalzita a doua oara nu mai e la fel de buna,poate e aceeasi ciorba dar nu mai are acelasi gust.Chiar daca te vei impaca cu prima vei sta cu gandu ca te-a parasit odata si o va face si a doua oara,aceeasi poveste si cu a doua.Fete sunt destule pe lumea asta,si mai frumoase si mai destepte decat fata aia.Acum poate nu poti sa vezi asta dar cu timpu o sa realizezi ca e in natura umana sa evoluam.Si pana la urma cei cu atat planset de suparare ca vaaaaai prietena m-a parasit.Toate au p***a,sunt milioane de fete mai frumoase din punct de vedere fizic decat ea,sunt milioane mai destepte din punct de vedere si tot ce e posibil sa mai fie cateva milioane care sa puna la fel de mult suflet pe cat pui tu.Si la naiba din alea cateva milioane o vei gasi tu pe ceea potrivita.Esti tanar nu ai 2 copii in spate o familie si te gandesti la cosecinte si la viitoru pruncilor tai.Asculta aici la fratili tau:lol: |
Emin3m? Tu sigur ai doar 16 ani? :D Mult adevar ai scris tu in cele cate randuri...
|
mersi mult pt sfaturi...sper sa ma ajute. dar problema mare e k ma cauta prima fata.....si eu pe ea...si nu pot sa ma retrag chiar dak vreau nu pot:(
|
Pai atunci fii cu prima, vezi ce iese, iar daca nu iese bine macar o sa fii impacat cu ideea ca ai incercat si mai mult nu se poate. De fapt fa cum crezi ca te-ai simti tu mai bine, insa vad ca iti pare rau dupa prima si peste un timp s-ar putea tot la ea sa te gandesti si sa regreti ca nu i-ai mai dat o sansa.
|
sansa trebuie sa mi.o dea ea mie ... :D ea nu vrea sa fim impreuna...doar sa mai vbim cateodata atata tot....
|
Aoleooo, nasol. Stiu cum e... Ma scuzi ca te intreb, dar dupa ce a-ti rupt-o cine a cautat pe cine? Ea pe tine sau tu pe ea?
|
dupa ce am terminat.o vreo 4 luni nici unu din noi...dupa 4 luni eu pe ea...nu mi.a raspuns....si acum1 luna - 1 luna jumate i.am lasat un mesaj si akm 2 zile mi.a raspuns si acum vb intruna cu mine. dar eu am cautat.o
|
Nu stiu exact ce sa cred, adica e clar ca tu esti topit dupa ea, dar ea mi se pare oarecum dezorientata. Sau ii place sa stie ca o vrei si de asta nu cedeaza. Eu te sfatuiesc sa incerci dar sa iti impui o limita totusi. Exact ce ti-am spus si mai sus. Incerci, vezi ce iese, daca iese bine si sunteti iar impreuna foarte bine, dar iti stabilesti o limita (care crezi tu) pe care o respecti. Daca ajungi la respectiva limita si tot nimic nou o lasi balta si iti vezi de viata ta.
|
iar cu a2a kre ma roaga intruna sa o iert...nu merita sa mai incerc?
|
Daca gandul tau va fi mereu la prima nu o sa te simti tu bine.
LE: poate pare putin egoist dar important e sa fii tu cu inima impacata. |
multumesc mult pt sfaturi...am sa incerc sa vb cu prima pana la o limita...va tin la curent:*
|
O prima greseala a fost ca ai tras tu de ea (cand ai telefonat) , iar din ce spui tu, esti pe calea 'fericita' a amicitiei , fenomen din partea lor pe care nu am reusit sa-l inteleg niciodata .
|
crezi ca a inteles cineva chestia asta cu amicitia? DOAR ELE O INTELEG!
daca reuseste cineva da rezolve enigma asta este rugat sa posteze "ecuatia":shock: sfatul meu. ORICINE merita a doua sansa dar depinde de cine este acel ORICINE. incearca sa dai o sansa dar traseaza-ti cateva reguli. vezi ce iese. cel putin o sa fi impacat cu gandul ca ai incercat dar n-a mers. |
Quote:
Asa ceva mi s-a intamplat si mie, wasn't my fault, am iertat si am luat vina lui pe umerii mei (sau poate am gresit si eu putin si nu mi-am dat seama:rolleyes2, who knows?), am lasat de la mine mult si bine, i-am zis, "hai totusi sa mai incercam o data", da sigur, de unde...am incercat de n ori timp de vreo jumatate de an si nimic...m-am lamurit, nici nu mai incerc, nici nu ma mai intereseaza, nu reusesc sa uit dar imi ocup timpul si mintea cu alte treburi. P.S. faza cu "let's be just friends" nu merge, tot tu ai de pierdut! |
Ciorba reincalzita nu are acelasi gust. Din moment ce ati terminat-o, sa ramana asa. La minte mea...cand cineva cu care ai fost te vrea ca amic, mai mult incearca sa te indeparteze. Deci: capul sus, fii tot timpul ocupat cu altceva, nu sta de unul singur sa iti plangi de mila, nu te imbata si o sa treaca.
|
De pus in rama.
https://www.youtube.com/watch?v=vY0wA...eature=related |
Quote:
"Ar trebui batute in piatra pe arcu de triumf":lol:.Eu il urmaresc pe Mircea in fiecare seara la Sinteza Zilei si la In Gura Presei,este un om cu o experienta vasta de viata si care da niste sfaturi foarte bune.Deci da,ar trebui pus in rama.:D Iar in legatura cu relatia de dupa relatie.E groazinca,e oribila,e o tortura psihica pe care tre sa fi ori idiot ori retardat mintal si sa nu realizezi.Din moment ce tu cu tipa aia ati avut o relatie,ai vazut-o goala(etc),ati avut niste sentimente si toate astea acuma cand o vei vedea ca iti povesteste ce bine ia dat-o unu aseara tu efectiv vei inebuni.Lulu Lulu:lalala: Daca fata nu a mai vrut relatia si ati rupt-o.Nu mai incerca acum sa te agati de orice speranta de a fi pe langa ea.La naiba nu te va ajuta cu nimic,ea vede asta ,se bucura si zambeste cand tu te tavalesti in chinuri:lol:. A fost ceva frumos,ati avut momente frumoase,declaratii bla bla bla.Lasa sa ramana asa,lasa sa te doara umpic acum si sa ramana o amintire frumoasa in viitor,iar peste mult timp cand va veti intalni cu copii la MC,sa va puteti zambi unu altuia doar pentru simplu fapt ca odata ati fost legati unu de celalat. Si apropo nu crede ca fetele vor un catelush langa ele,vor un baiat puternic,tare de caracter insa si cu simtul iubirii.Ce incerci tu sa faci acuma e exact ce face un caine cand nu e dus afara,se freaca pe langa stapan a prost.:D |
1 Attachment(s)
Pe mine piesa atasata m-a ajutat sa trec peste multe, mai ales dupa ultima relatie (de 1 luna s-a terminat) care a fost si cea mai lunga si ce mai sentimentala si etc, stiti voi, toti ne-am ars sau daca nu, ne vine randu :)).Sfatul meu, dupa despartire : delete din tot(mess, tel etc) fara nicio legatura, nu o cauta, daca o cauti isi va da seama ca esti disperat si o sa-si bata joc de tine, si chiar daca mai ai ceva ce ai vrea sa-i spui, nu ii spune, tine in tine tot sau mai bine zi la o papusa/alta persoana/perna orice sa te descarci, indiferenta doare cel mai rau.Inca ma mai doare si pe mine cand o vad pe fosta pe strada, dimineata ni se suprapun drumurile putin, o mai vad in oras, am vazut-o deja cu altu, cred ca are pe altu etc dar din astea mi-am dat seama ca ea nu sufera si eu am suferit degeaba si incerc sa traiesc si eu cum pot, nu trece usor dar trece :).
Raspuns la intrebarea pe care o pun uni : "de ce detele de peste tot si niciun dialog etc ?" pentru ca e mai bine cand nu stii ce face, cu cine e etc, de exemplu daca tu ii dai ignore si ea are pe altu si isi pune la avatar poza cu el, tu nu ai cum sa vezi deci nu vei stii ca ea are pe altu sau cu cine e si ce face, si poate te amagesti singur ca "sigur nu are pe altu, sufera inca dupa mine etc" si e mai bine asa :))) fara sa stii ce face.Pana la urma adevarul tot se afla dar cand il vei afla peste ceva timp poate si tu vei avea pe alta si/sau te va durea-n cot. Si da, ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust, o stiu din propria experienta, dupa impacare merge bine maxim cateva zile, apoi iar vin certurile si etc.Am vazut cu ochii mei si in propria relatie, asta ultima, cea mai lunga, de 9 luni :) "..tot raul e spre bine, esti barbat pana la urma rolul tau ca individ e sa gasesti alta mai buna" |
niste cuvinte ft puternice...dar multumesc chiar aveam nevoie de asa ceva si cred k ai dreptate:) am sa mai vorbesc cu ea din cand in cand...dar atat...nimic mai mult...iar pe a2a fata pt cineva kre a zis k ar trebui sa acord a2a sansa sa stii k am acordat a2a sansa si s.a repetat povestea...acum vrea o a3a sansa...si nu stiu dak mai are rost :-?? oricum va multumesc pt sfaturi:*
|
Quote:
nicio sansa cu a 2a, i-ai dat o sansa, i-ai dat 2, vrea o a 3a, si o sa vrea multe altele...relax, ia o pauza! |
Quote:
Incearca sa fi mai sociabil si cu alte fete,schimba cateva cuvinte,fa totu sa para o joaca,fara o miza anume.Nu ramane fixat numai cu una,arunci si tu momeala si care o prinde aia e.Daca e destul de buna pentru gusturile tale keep it daca nu next one.Hai ca nu e greu:D LE:Am uitat sa te intreb! Cati ani ai?:lol: |
ooffff :( nimic n-ai inteles :!: :!: :!: n-auzi ce ti-a zis champion mai sus? RUPE ORICE LEGATURA cu ea daca vrei sa-ti fie bine si sa treci peste. daca nu vrei asta, atunci vorbeste in continuare cu ea si in continuare o sa fii luat drept "amic". iar cu cea de-a doua...esti masochist? :lol: iti place sa-ti faci rau singur? zici ca te-a inselat de doo ori..gata, las-o-n pacea ei..uita de ea..delete la tot ce te leaga de ea/ele(poze, nr tel, id, hi6, faisbuc..tot.tot). atunci cand o sa ai puterea sa faci asta inseamna ca te-ai detasat cumva de ele..asta e primul pas spre o viata mai buna :lol:
Quote:
|
Quote:
pff, la 16-17 ani ai tai sa le schimbi ca pe sosete:)), bravo, ai o teorie... mamaaa:)). fiecare iubeste in felul lui la urma urmei:D, nu mai baga ma toate fetele-n aceeasi oala! |
19 ani am. mersi tuturor pt sfaturi :D singurul regret kre il am e ca am refuzat o fata de milioaneeee...o stiam de ani buni a vrut sa fim impreuna si sa ramana in constanta de unde sunt si eu....iar eu am refuzat.o pt k ma tot gandeam la prima iar ea intr.un final s.a mutat in bucuresti... :( am sa regret mereu k nu i.am dat nici makr o sansa...a fost oribil din partea mea....era o fata unica, perfecta de milioane, o prietena adevarata de incredere.
|
midnight_rider ...tu cati ani ai ?:-?
|
cat se vede sub username:D 12 (intors)
|
te.ar deranja dak ai mai vorbi cu mine pe mess?;;) asta k sa le arat la toti k trec peste b-)
|
Quote:
Uite cum sta treaba cu fetele la varsta noastra.Avem aproximativ aceeasi varsta.Fetele bune nu se gasesc pe mess/hi5/facebook.Cele care accepta sa iasa cu tine de pe aceste site-uri sunt mai mult ca sigur nite mici catzele.O fata buna se lasa mai greu cucerita.Si crede-ma ca merita tot efortu.In fond si la urma urmei "vanatoarea" e ceea mai frumoasa parte a relatiei.Primu sarut,primele momente in pat,primele refuzuri,primele clipe sunt cele mai frumoase. midnight_rider: Nu le schimb ca pe sosete:lol: Dar nu are rost sa pierd nici macar o secunda din viata pe regrete.Daca nu mai vrei sa avem o relatie foarte bine! Pa si la revedere. Intradevar nu sunt toate fetele asa,de aceea de abia astept sa mai cresc sa gasesc fete cu capu pe umeri nu in posetutze roz.Dar toate la timpu lor. |
Quote:
o sa-mi vada x-lescu postul mai mult ca sigur dar nu mai conteaza... |
Quote:
Nu auzi ca nu pe mess se leaga relatii?:twisted::twisted::twisted: |
Quote:
|
nu incerc sa leg o relatie..pur si simplu sa pot sa.i spun unele probleme :-? si dak ai fost de acord sa vb.im pe mess....cum facem asta?;;) y!m: bogdan_xtreme_16
|
Quote:
Apropo si eu o sa fac medicina:D Vrei sa ramai in tara sau sa pleci afara?:D |
Quote:
Daca nu se schimba nimic in vreo 3-4 ani in tara asta, salt in gol! Iti tocesti coate, timp, nervi timp de 6 ani pe bancile facultatii ca apoi sa mori de foame?? No way!;) |
Quote:
Rolul nostru ca indivizi e de a gasi alta mai buna ... :) |
Buna seara.
Povestea se continua; adica acum un an si cateva luni am mai studiat thread-ul asta pentru o fata. Pe scurt ne-am cunoscut; ne-am placut; ne-am jucat ceva timp dupa care ne-am despartit prin distanta cam un an de zile. Ce sa zic timpul a trecut repede, fete au venit, au plecat, nimic serios dupa care ne-am reintalnit, sa zic asa. Si din vorba in vorba am ajuns impreuna, ne iubeam, eram fericiti, stiti voi ca in basme:D. Si tot asa timp de un an si 3 luni cand ea angajandu-se pe vara ca ospatarita a inceput sa se destrame totul; era mereu obosita, mereu ocupata, a cunoscut foarte multa lume, ne vedeam din an in paste, de parca ea era singura care muncea pe pamantul asta. Toate astea au dus eventual la despartire chiar daca eu am fost mult prea intelegator, ce sa zis am st alaturi de ea mereu, o iubeam na. Si totusi dupa toate astea nu regret nimic decat faptul ca am fost prea bun cu ea si totusi s-a ajuns la despartire dupa ce ea tot amana sa vb de noi, nus poate ia fost mai usor sa treaca de relatia asta si sa gaseasca alta, cel putin asa cred eu. Iar dupa toate astea vrea sa ramanem prieteni si ma tot suna desi a trecut mai bine de o luna de la momentul critic, si imi zice chestii de genu ca daca intreaba prietenii/ familia ce mai face ea; sa nu zic ca nu mai suntem impreuna ci sa zic ca e complicat, sau ma intreaba daca am mai fost cu cineva pana acu si ce am facut cu acele persoane, si eu sunt cam wtf? Si desi si eu si ea mai fost cu altcineva pe amandoi ne-a ranit sa zic asa treaba asta. In concluzie, da am iubit-o, da mi-e dor de ea, da ea a trecut mult prea usor peste asta si spune ca nici ea nu stie ce vrea, da eu am cam trecut peste dar de fiecare data cand vb parca mi-e dor de ea, da cel mai bine ar fi sa gasesc pe altcineva cu care sa fiu la fel sau mai fericit de atat, dar pana atunci sa ramanem prieteni e aiurea si sa uit de tot e cam greu. |
Quote:
Salut, Citeste ce s-a vorbit in ultimele 2-3 pagini despre faza cu amici dupa despartire.Nu o sa duca absolut la nimic bun.Cel putin eu nu sunt un om care sa se multumeasca cu jumatati de masura.Chiar vrei sa fi cel care asculta cum ea a fost cu unu cu altu si unu era mai bun la pat decat altul cand tu ai iubito sincer? E ingrozitor asa ca las-o in plata ei. |
1 Attachment(s)
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=8GFq6...ext=1&index=25 sau oricare episod asa va atata viata ta :) tine minte!!! NO MA'AM |
Citez din Two and a half men:
"You can't make sense out of a woman; they're like beautiful puzzles with missing pieces or a great book with no ending. Or, like my old man used to say, they're all freakin' nuts":lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:27. |
- Copyright 2026 4Tuning