![]() |
Re: Chat
ma refeream la nuiu in comparatie cu voi....
nu trebuie sa sari in sus lajule ca nu te-o amenintat nimeni doar tu te afirmi asa |
Re: Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Deosebite si Modificate din Cluj
domne cat va mai dura suferinta
|
asta nu`i cumva a tipului ala din bacau?
sau a lui ii visinie? |
hai sa ii lasam in pace!! sa nu mai avem bagari de seamna cu csr si gata!
DESI TOT COPIE RAMANE! aviz celor din csr spuneti oamenilor pe fatza nu ii barfiti la altii! ( am auzit faze de genu ca danutz ce aude aia zice!!) si daca chiar e pana acolo marti pe laju l-am salutat fiindca a fost politicos si ne-a salutat! noi eram acolo voi ati venit! politios ra ca voi sa ridicati o mana si sa salutati! daca nu acordati respect fiti convinsi ca nici din partea mea nu o sa aveti! |
Quote:
|
aaa minim 2... garantez pt inca unu in bucuresti de o luna :))
|
Quote:
|
de unu din bacau stiam si eu, dar la cati bani se invart o sa mai apara ici colo cate 1...:)
|
Tekno.... Cele doua evenimente se sustin reciproc, existand in aceasta directie o intelegere cu organizatorii raliului. Exista actiuni comune la nivel organizatoric in acel weekend. Imi pare rau daca dezamagim pe cineva colaborand si cu "veteranii".
|
Iata ce am gasit: (despre Ferrariul negru)
http://www.clujeanul.ro/articol/ziar...bant/15110/10/ Scrie ca ii Challenge Stradale. Ala nu poate fi CS, e un sumplu Modena:)) Si scrie 3600 de centimetri cubi.... vai, vai! |
Quote:
|
Numele topicului este Chat, nu Cearta. Se dau avertismente si ban-uri pentru flame-uri si certuri inutile, indiferent de club, culoare sau apartenenta politica.
Bafta! |
ba da' da cu ce v-o deranjat semnatura lu danezu aka Paul_(NooB). de ati dat-o jos?
NIGHTRIDER: TEKNO--->> CHILL !!! :p |
nex chill, nu mi se pare normal... :P cum am zis, forumu asta ii mai rau ca CNA-u' :wink:
|
Lumea mai are si discutii contradictorii ca daca am fii toti de acord am fii ca oile ....tekno esti pe lista neagra asa ca ai grija ca esti ultimul rebel.
|
NIGHTRIDER : Tekno eu sincer n-an nika cu tine, stii asta, ;) da nu iti pot lasa posturi cu injuraturi, ai fost mod, stii asta ;)...si de multe ori un pm la cine ai nedumeriri e mai util decat sa strigi in gura mare...
|
forum unde toata lumea se trezeste bine dispus dimineata si manca pita cu iaurt si conduce un tdi :))))
|
te incadrezi ???
|
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
kalosul - se traieste in romania , nu in moscova comunista sau in bangladesh
Consider poporul roman o natie foarte desteapta in comparatie cu alte cateva specimene din restul europei. asa zisa viziune a ta asupra seniorilor este in mare parte gresita De ce isi ia toata lumea Dacia? pt ca e buna , e accesibila, si e noua! Generatia mai tanara niciodata nu ar opta pt un asemenea autoturism asta e clar insa. Sper sa nu te simti ofticat si ar trebui sa iei in considerare si accesul la tehnologie de care alte generatii nu au avut parte! si pt cei cu simtul umorului , poza aia e facuta la misto ! |
Quote:
|
Re: Street Wars
ce am avut de zis am spus mai sus....asa ca PUNCT !
|
atunci daca nu vrei sa se lamureasca totul si sa se discute civilizat macar stai in banca ta pe forum nu mai isca atatea discutii si citeste bine inainte sa zici ceva.sa se inteleaga ca nu prea esti curios si iti convin discutiile de pe forum pe care postezi ca un copil
|
exact........treaba cu coasa:)
|
Re: Poze
ma Alex vezi ca exista topicu Poze ? doar nu l-a mancat lupu' :P....faci niste chestii uneori :)))):P
|
Re: Poze
Quote:
|
Sa invete toata lumea sa se exprime civilizat, si atuncea nu e nici o problema. Ca dara asta e un forum public unde intra o gramada de oameni, nu un cotet. Si din cate stiu, conform regulamentului nu avem voie sa ne exprimam cum vrem noi.
Scuze pt. off, dar nu am rezistat sa nu scriu asta. |
Quote:
:drunk: Quote:
|
macar amuzamentul si buna dispozitie nu lipseste!!! :twisted:
nici io n-am rezistat sa nu fac off topic pe chat!!! :oops: |
ma LEXION de unde pana unde 3-4 ferrariuri inmatriculate in cj!?!?ai scris asta la "masini tari vazute la noi"
|
[QUOTE=CJ-01-WOB;939975]
De ce isi ia toata lumea Dacia? pt ca e buna , e accesibila, si e noua! Generatia mai tanara niciodata nu ar opta pt un asemenea autoturism asta e clar insa. QUOTE] asa e ca nu isi ea. WOB-ule de ce nu iti iei dacie??? EU siper nova am avut inaintea opelului. Ca motorizare sunt bune, dar tabl;arie si restul plasticurilor dinauntru e varza. Si intre logan si solenza-supernova nu e mnare diferentza. Toata lumea se lacomeste ca e masina noua si are garantie 3 ani, asta e parerea me |
[QUOTE=MANTUS;944046]
Quote:
supernova au fost si sunt un esec total!! solenza si loganu mai merg;) mah sti cum e ca e masina noua... si unii se gandesc ca decat sa ia una de 6-7 ani mai bine isi iau una noua si au grija de ea! se vede clar ca wob e un om matur, ce gandeste!... adevaru e ca noi astia mai junior cand auzim logan zicem *** dar nu e chiar asa... pt un om care nu are pretentii loganu e ok! |
Quote:
pt ca eu inca ma consider generatia mai tanara :lol:. Quote:
|
Quote:
tata are 50 de ani si a vrut sa isi ia masina noua...el are logan!(si nu are nici o treaba cu el de cand l-a luat) |
El spune, ca sunt 3-4 Ferrariuri inmatriculate in Cluj... adica in Cluj sunt 3-4 Ferrariuri inmatriculate (dar nu toate inm. in tara) :))
Quote:
|
cat traiesti tot inveti!!! Si dupa ce-ai invatat mori!:lol: ... ca doar asa e viata
Off topic si asta!!! :yes: :yes: :yes: |
ma, terminati cu off-topicul =))) =)) :P
|
Chiar asa... Terminati cu off-topicul sau mut discutiile la Chat! :crazy::woowoo:
|
Loganuri nu-s masini rele...is un pic mai "butucanoase" si mai au nevoie de un pic de styling dar in rest merg..mai ales cele pe motorina(dak le tii in garaj iarna) si alea pe benzina cu motor de 105 CP.Un pic stilizate si is chiar ok la bani romanilor.
|
Quote:
|
Quote:
Tu pe Google te uiti? Eu stiu si dealerul de la care au inchiriat masina. Are o gramada de exotice. La el un SLR costa cam 1500-2000 pe zi. Dar daca te bazezi pe Google, e problema ta. Numai sa-ti zic ceva: uita-te pe mobile.de, si cauta masini din Belgia. Toate masinile sunt 20% mai scumpe decat in Germania, iar in realitate sunt 20-30% mai ieftine! Diferenta intre realitate si internet. P.S. ... eliterent? Una dintre firmele cele mai scumpe? ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning