Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Provocări pentru SUBARU lui Sebastian. (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/8607-provocari-subaru-sebastian.html)

ct77pia 18-02-08 01:02

re: Provocări pentru SUBARU lui Sebastian.

de la nunti accepti o provocare de la mine peugeot 107 motor de 1 l 68 cai e zici
ast pm ca sa nu mai umplem topicul degeaba

GTA 18-02-08 01:09

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 1364614)
masina a plecat cu 4x4 urmand ca pe treapta a 3 a sa decupleze 4x4 , numai ca exact in momentul debraeri masina a spart cutia de transfer ( unitatea ce decupla integrala).Toata cursa cu subaru masina a fost 4x4 si pe langa asta masina nu putea sa mai functioneze bine datorita inegralei defecte care o frana foarte mult... dupa cursa acasa am desfacut cutia de transfer de curiozitate sa ne uitam ce era in ea ... ce am vazut acolo ne-a lasat cu gurile deschis ... pe pinionul central nu mai exista nici macar un dinte ... toti erau rupti ... toate pinioanele erau spart.
[/url]

Scuza-ma ca intervin si eu dar sunt cateva mici contradictii in ceea ce spui.Se pare cu nu cunosti foarte bine sistemul 4x4 de la Calibra.

4x4 la Calibra functioneaza pe baza presiunii uleiului de servo,in cutia de transfer(care nu este acelasi lucru cu unitatea care decupleaza integrala) exista o "membrana" in care intra o conducta de ulei(servo),conducta care la randul ei vine dintr-un ansamblu de 2 electrovalve si o sfera metalica........decuplarea 4x4 la Calibra se face prin intreruperea circuitului electric implicit prin taierea fluxului de ulei catre membrana din cutia de transfer.

Odata acest circuit intrerupt 4x4 este decuplat,singura sansa ca el sa mai mearga este ca vascocuplajul sa ramana blocat(slabe sanse) dar cu conditia ca pinioanele sa ramana intregi.

Concluzia este ca avand circuitul electric intrerupt si pinioanele praf masina clar nu mai era 4x4 ci doar FWD.

Si ca sa vezi ca nu aberez o sa pun un filmulet de la Mare de anul trecut unde mi-a crapat si mie cutia de transfer inca din momentul demararii(adica tr1 si tr2 cu cutia sparta) dupa care am decuplat din buton si masina a ramas FWD.Daca asculti cu atentie o sa auzi niste "zgomote " foarte ciudate la plecarea de pe loc.La mine am gasit pinioanele cu cativa dinti rupti si carcasa sparta.

Masina respectiva era un S3,de 245cp dupa spusele proprietarului si 270cp dupa spusele uni apropiat ,foarte suparat acum pe Sebastian...:)

Distanta dintre mine si el la final a fost de 2 masini(eu in fata)....masina mea avnd pe dyno cu o zi innainte fix 243CP.

mpa 18-02-08 01:15

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 1365384)

Masina respectiva era un S3,de 245cp dupa spusele proprietarului si 270cp dupa spusele uni apropiat ,foarte suparat acum pe Sebastian...:)

Distanta dintre mine si el la final a fost de 2 masini(eu in fata)....masina mea avnd pe dyno cu o zi innainte fix 243CP.

De ce e BBN suparat pe Sebastian?

GTA 18-02-08 01:24

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 1365389)
De ce e BBN suparat pe Sebastian?

Nu BBN...."apropiatul" acestuia...:)

GTA 18-02-08 01:36

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by GTA (Post 1365412)
Nu BBN...."apropiatul" acestuia...:)

Uite aici se "aud" ceva mai bine pinioanele din cutia de transfer si se vede si fumul care nu era altceva decat uleiul din cutia de transfer curgand pe evacuare.

blazeyblaze 18-02-08 01:58

mpa iar aberezi gratuit iar voi restul poluati topicul
mucles cu offtopic si hai cu provocarile

GTA 18-02-08 02:22

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 1365490)
mpa iar aberezi gratuit iar voi restul poluati topicul
mucles cu offtopic si hai cu provocarile

Ai dreptate cu offtopic-ul dar si cu provocarile aici se pare ca exista o problema.Din cate se abserva Sebastian este dispus sa accepte o provocare dar momentan numai din partea lui Virgil cu Supra si in rest nu vrea sa auda de nimeni "autohton"......se deduce ca singurul care ar putea fi ontopic aici este Virgil.

SEBASTIAN 18-02-08 05:58

Quote:

Originally Posted by ct77pia (Post 1365286)
prietene eu cind mergeam ...asa eu am 30 de ani si permisul din 96 si tot de atunci sint cu liniutzele daca nu crezi intreaba asa ca in concluzie mai du-te .......
intreaba si pe cei din anonymous,NSL si MR cine sunt dar de tine stie cineva?
pa si la revedere
PS in ce club esti pinguin? asta nu e acel mic mamifer care dabia se misca pe uscat
si cine sunte-ti pe 14 martie daca vrei ma dau cu tot clubul vostru snt curios sa vad cine sunteti

Liniutele astea sunt de inainte de '89 e o istorie frumoasa iar din '90 sunt la greu, apogeul fiind spre 2000.
Nu mi se pare onorant faptul ca jignesti si modul tau tendentios si provocator de adresare. Chiar daca moderatorii te trec subiectiv cu vederea esti pasibil oricand de o sanctiune pe site.
Incearca sa fi decent iar argumentele de varsta si altele de genul asta nu mai tin.

ct77pia 18-02-08 07:50

ma refeream ca de atunci ma dau la liniutze ..... vezi ca mai am un punct de penalizare ....

Calimero2003 18-02-08 08:41

Sebastian Virgil DZ1 a zis ca el nu stie nimika de vre-o cursa cu tine ... cand ai vb tu cu el?

ct77pia 18-02-08 09:23

upssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

daniwmk 18-02-08 11:33

postat de virgil dz1 pe data de 16 feb pe alt forum

"Eu nu am renuntat la revansa sa sti:)
La vara m-ai fac un drum odata cu Supra in Romania, desi imi calc un cuvant dat si m-ai vreau o cursa cu tine Sebi pe 1000m.
Data trecuta am luat-o si vreau macar sa fac o cursa mai buna ca data trecuta."

upssss ....

ct77pia 18-02-08 17:02

ok greseala mea

SEBASTIAN 18-02-08 22:22

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 1365714)
Sebastian Virgil DZ1 a zis ca el nu stie nimika de vre-o cursa cu tine ... cand ai vb tu cu el?

Facea misto de tine, nu e nimic batut in cuie a intrebat si eu am spus da.

Lucian 19-02-08 09:04

Quote:

Originally Posted by ct77pia (Post 1366758)
ok greseala mea

Si daca tot am vazut ca iti plac linkurile ... https://forum.4tuning.ro/showpost.php...7&postcount=23
Nu cred ca ai vreo sansa macar teoretica cu pinguinul asta comunist. Stiu acum o sa te iei de mine si de masina mea ... o sa ma provoci ... si o sa-ti raspund ca decat sa fiu smecher printre copii mai bine copil printre cei mari . O zi buna !

All times are GMT +2. The time now is 18:45.

- Copyright 2026 4Tuning