Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Manga (Pixel cars) (https://forum.4tuning.ro/541-manga-pixel-cars.html)
-   -   Challenges (manga) (https://forum.4tuning.ro/541-manga-pixel-cars/80022-challenges-manga.html)

andy design x 07-08-11 18:02

Re: Challenges (manga)

Poll la Nissan 350Z aici.

MrYonutz 08-08-11 08:50

1 Attachment(s)
Se baga cineva la un friendly cu asta?

costinbv 08-08-11 21:01

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by MrYonutz (Post 4513696)
Se baga cineva la un friendly cu asta?

ca sa nu imi pierd ritmul :D

_Cox_ 08-08-11 21:29

Ma baieti baza o propune cel care castiga poll-ul asteptati sa se terine cele 2 poll-uri si dupa propun eu;) nu va grabiti ca fata mare la maritat

MrYonutz 08-08-11 21:48

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 4515193)
Ma baieti baza o propune cel care castiga poll-ul asteptati sa se terine cele 2 poll-uri si dupa propun eu;) nu va grabiti ca fata mare la maritat

Asta e friendly...nu avem voie? Facem noi asa la misto :lol:

Revin cu lucrarea

Edit: :arrow:

_Cox_ 08-08-11 21:53

Quote:

Originally Posted by MrYonutz (Post 4515264)
Asta e friendly...nu avem voie? Facem noi asa la misto :lol:

Revin cu lucrarea

Edit: :arrow:

Da` ce pana acum am facut pe puncte/bani?

Citeste regulamentul "la misto"

Mht'u 08-08-11 22:05

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 4515275)
Da` ce pana acum am facut pe puncte/bani?

Citeste regulamentul "la misto"

E friendly..nu are treaba...de ce nu ai zis asa ceva cand am facut noi friendly-ul cu golfurile 4. Eu l-am citit de 2 ori pana acum, da-mi un citat unde scrie ca nu avem voie sa facem polluri friendly...

costinbv 08-08-11 22:24

cox nu te mai da atotstiutor, si nu mai fi mistocar

" Battle - 2 useri cad de acord asupra unei maşini care este modificată şi supusă la vot. Maşinile sunt propuse pe topicul Manga Challenges, iar lucrarile finale sunt postate tot pe acel topic.
* Battle de grup - 3+ useri in battle. Maşina este propusă de cāştigătorul battle-ului anterior. Pe durata fiecărui battle de grup, orice alt battle asemănător (adică īntre 3+ useri) se suspendă"

asta e tot ce scrie in regulament , asa ca un battle friendly nici nu ar avea nevoie de un poll

si in alta ordine de idei, un challenge dureaza peste o sapt (cateva zile durata de creare a lucrarii si inca cateva zile durata poll-ului) iar eu unul pot lucra mult mai multe masini in aceasta perioada avand in vedere ca o lucrare nu dureaza mai mult de 3 -4 -5 ore

_Cox_ 08-08-11 22:38

Quote:

Originally Posted by costinbv (Post 4515331)
cox nu te mai da atotstiutor, si nu mai fi mistocar

" Battle - 2 useri cad de acord asupra unei maşini care este modificată şi supusă la vot. Maşinile sunt propuse pe topicul Manga Challenges, iar lucrarile finale sunt postate tot pe acel topic.
* Battle de grup - 3+ useri in battle. Maşina este propusă de cāştigătorul battle-ului anterior. Pe durata fiecărui battle de grup, orice alt battle asemănător (adică īntre 3+ useri) se suspendă"

asta e tot ce scrie in regulament , asa ca un battle friendly nici nu ar avea nevoie de un poll

si in alta ordine de idei, un challenge dureaza peste o sapt (cateva zile durata de creare a lucrarii si inca cateva zile durata poll-ului) iar eu unul pot lucra mult mai multe masini in aceasta perioada avand in vedere ca o lucrare nu dureaza mai mult de 3 -4 -5 ore

Unu` la mana menajeaza-ti cuvintele vezi ca ai mai vorbit odata asa despre mine, sper sa nu se mai intample.
Doi la mana vad ca si dupa ce, cititi un regulament tot nu pricepeti..
Trei n-am nimic impotriva unui friendly faceti-l cum va taie capul pe voi cu poll sau fara chiar nu ma intereseaza.

MrYonutz 09-08-11 12:22

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 4515349)
Unu` la mana menajeaza-ti cuvintele vezi ca ai mai vorbit odata asa despre mine, sper sa nu se mai intample.
Doi la mana vad ca si dupa ce, cititi un regulament tot nu pricepeti..
Trei n-am nimic impotriva unui friendly faceti-l cum va taie capul pe voi cu poll sau fara chiar nu ma intereseaza.

Daca nu te intereseaza de ce te bagi?
Si cica nu te bagi: "Ma baieti baza o propune cel care castiga poll-ul asteptati sa se terine cele 2 poll-uri si dupa propun eu nu va grabiti ca fata mare la maritat"
Tu nu-ti dai seama ce scrii?
Nu facem niciun poll nimic. L-am facut noi intre noi sa vedem care e mai bun. Atata tot nu trebuie sa vii tu sa ne zici noua sa facem, sa nu facem.

DanyFCS 16-08-11 15:42

costinbv pune urmatoarea baza...:D

costinbv 16-08-11 16:16

Quote:

Originally Posted by DanyFCS (Post 4530152)
costinbv pune urmatoarea baza...:D

Baieti mai asteptati maxim pana maine pt ca nu imi mai merge netul acasa si acum sunt de pe telefon. Mersi

MrYonutz 16-08-11 17:01

Quote:

Originally Posted by costinbv (Post 4530218)
Baieti mai asteptati maxim pana maine pt ca nu imi mai merge netul acasa si acum sunt de pe telefon. Mersi

:| si ce facem pana maine? pot sa pun eu baza? cu acordul tau desigur :D

Felicitari pentru battle!

mnc.risty 16-08-11 17:43

Ti se pare o vesnicie pana maine? Trebe sa-l intelegem, se poate intampla oricui.

MrYonutz 16-08-11 17:48

Quote:

Originally Posted by mnc.risty (Post 4530368)
Ti se pare o vesnicie pana maine? Trebe sa-l intelegem, se poate intampla oricui.

Il inteleg, am zis doar ca era mai bine in seara asta. Asta e.

Scuze de OFF

All times are GMT +2. The time now is 19:33.

- Copyright 2026 4Tuning