![]() |
Re: Challenges (manga)
Poll la Nissan 350Z aici.
|
1 Attachment(s)
Se baga cineva la un friendly cu asta?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Ma baieti baza o propune cel care castiga poll-ul asteptati sa se terine cele 2 poll-uri si dupa propun eu;) nu va grabiti ca fata mare la maritat
|
1 Attachment(s)
Quote:
Revin cu lucrarea Edit: :arrow: |
Quote:
Citeste regulamentul "la misto" |
Quote:
|
cox nu te mai da atotstiutor, si nu mai fi mistocar
" Battle - 2 useri cad de acord asupra unei maşini care este modificată şi supusă la vot. Maşinile sunt propuse pe topicul Manga Challenges, iar lucrarile finale sunt postate tot pe acel topic. * Battle de grup - 3+ useri in battle. Maşina este propusă de cāştigătorul battle-ului anterior. Pe durata fiecărui battle de grup, orice alt battle asemănător (adică īntre 3+ useri) se suspendă" asta e tot ce scrie in regulament , asa ca un battle friendly nici nu ar avea nevoie de un poll si in alta ordine de idei, un challenge dureaza peste o sapt (cateva zile durata de creare a lucrarii si inca cateva zile durata poll-ului) iar eu unul pot lucra mult mai multe masini in aceasta perioada avand in vedere ca o lucrare nu dureaza mai mult de 3 -4 -5 ore |
Quote:
Doi la mana vad ca si dupa ce, cititi un regulament tot nu pricepeti.. Trei n-am nimic impotriva unui friendly faceti-l cum va taie capul pe voi cu poll sau fara chiar nu ma intereseaza. |
Quote:
Si cica nu te bagi: "Ma baieti baza o propune cel care castiga poll-ul asteptati sa se terine cele 2 poll-uri si dupa propun eu nu va grabiti ca fata mare la maritat" Tu nu-ti dai seama ce scrii? Nu facem niciun poll nimic. L-am facut noi intre noi sa vedem care e mai bun. Atata tot nu trebuie sa vii tu sa ne zici noua sa facem, sa nu facem. |
costinbv pune urmatoarea baza...:D
|
Quote:
|
Quote:
Felicitari pentru battle! |
Ti se pare o vesnicie pana maine? Trebe sa-l intelegem, se poate intampla oricui.
|
Quote:
Scuze de OFF |
| All times are GMT +2. The time now is 19:33. |
- Copyright 2026 4Tuning