![]() |
Re: Ghetto Tuning Bucureşti
5 Attachment(s)
Azi mi-am recuperat masina de la GheTTo. Au facut o lucrare de nota 20+!!
Thank you GheTTo ! |
4 Attachment(s)
inainte de suzuki a mai trecut si un logan pe la garaj cu cateva modificari: eleron portbagaj tip codita, pleoapa luneta si niste prelungiri la bara fata si spate (la care nu am poze inca)
ps: scraach, te astept si pe tine sa urci cateva poze |
Noroc.
Un difuzor bara spate pentru 2 iesiri evacuare. una in stanga una in dreapta. Un pret, si o poza daca se poate. Multumesc. |
2 Attachment(s)
M-ar interesa cat ar costa aceste modificari,plus bad boy,:D:?::?:
|
mihai, am o rugaminte mare mare! poti sa intrebi proprietarul borei de unde are farurile alea cu lupa? eventual si un pret pt ele, si ma rog sa fie fara angel:D Merci mult, spor la treaba
|
1 Attachment(s)
Poza cu badboy Dacia Logan by Ghetto Tuning. Multumesc Mihai
Mai multe poze aici ==> https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...ml#post3780745 |
2 Attachment(s)
Salut!
Imi poti face o bara stock de slk (poza 1) sa iasa ca bara din poza 2? Daca da, la ce pret? merci |
mihai da-mi si mie un pm cu pretul pentru eleronul luneta logan. respect!!!
|
si pe mine ma intereseaza pretu pentru un eleron de luneta pentru e30. merci!
|
Quote:
|
salut un eleron pt golf 4 variant cat m-ar costa ? mersi salut
|
15 Attachment(s)
sa mai revin si eu cu niste poze din ultima vreme, ca n-am stat degeaba
- capota C4 - prelungire bara fata e90 - bad boy + umflatura tip M e46 - prelungire bara spate e90 (n-am poze cu finalu) - suport ceasuri golf 5 - kit golf 4 r32 la care a fost nevoie de multe corecturi cu flexu... + bad boy ca tot era prin zona |
ce era sa zic ca ai finisat stalpu meu :))
|
7 Attachment(s)
Vin si eu cu niste poze foarte intarziate, dar chiar n-am putut mai devreme. Multumesc inca o data Mihai pentru dedicarea pe care o ai la fiecare proiect, la fiecare strat de fibra pe care il pui. BAFTA multa in toate proiectele! Vin in curand si cu bara fata;)
|
salut mihai , cat m-ar costa si pe mine sa imi faci la stalpii fata loc de twetter... cum ar fii suportul acela de ceasuri suplimentare...numai ca vreau doar un loc pt twetter in josul stalpiilor.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:10. |
- Copyright 2026 4Tuning