![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
stikerele cu AX Design sunt gata.
Daca ii place si lu KUKU e bine, de obicei el e ochiul critic :)) si nu`i convine nimik. :) |
Sa speram ca si vremea tine cu noi sa ajungem la bucuresti
|
Speram, vrem sa fiti si voi acolo.
Sa`i uram bun venit noului membru MR :) BORA BORA :)) Aaronel o poza doua pls pana facem altele cu parasolarul, azi l`am pus si nu am apucat sa fac poze ca n`am avut camera la mine :( un baiat extraordinar. Cine il stie, stie despre ce vb. |
uelcom tu da famili :hug: ne bucuram sa te avem printre noi :mrhappy:
am si vazut bora cu parasolaru micutz :joy: |
2 Attachment(s)
|
Quote:
BUN VENIT BORA BORA!!!!! Multumim Kalu pt alergatura zilele astea, nu multi ar face asta pt noi. |
felicitari pt aderare....bafta langa noii tai colegi....
|
have fun bora !
|
https://forum.4tuning.ro/506-tuning-m...ml#post3172779 .....avem macheta si pentru bora bora....dar corrado deoarece a fost mai dificil de facut...nu e chiar bine finisat in partea spate...usile am uitat sa le duc azi la vopsit...si am inteles ca maine nu este timp...geo te superi daca aduc usile duminica?:((
|
Quote:
|
imi cer scuze ca nu am facut mai multe poze cu WST'u ziceam ca poate vrea laur si cu baietii sa-i faca o surpriza dupa ce i-au facut aseara :lol::lol::lol:......si n-am facut mai multe
|
deci nustiu cum sa dau de bora bora ca nu am credit...ia trimis victor mesaj sa ma sune dar nimic...il anunta careva ca usile de la corrado sunt la mine?:))daca poate sa vina sa le ia ...in cazul in care vopseste macheta asteaseara....daca nu geo...cred ca o sa aducem usile duminica:D....o sa mai fie o surpriza la WST junior ....o sa va placa...bine inteles deoarece pentru 1.24 multe chestii sunt accesibile...
|
mai bine adu`le duminica mi se pare ca e ocupat. Ti`am zis nu e nici o problema.
|
Quote:
welcome Bora Bora "aka" polish man :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 |
=)) interlopii a? Si ce faci tu cand te enervezi? :)) a iesit prfecta macheta n`am ce zice. Zi`mi si mie un multumesc pt ceva ca la toat lumea multumesti numai mie nu :)))
app, nu are nimeni poze cu macheta? |
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning