![]() |
Re: Discutii despre masini
nu conteaza varsta conteaza ca se practik fff mult mistourile unu de altu aiurea
|
mhmm, inteleg akuma, e pakt k se face atata misto, nu`i asa?
|
depinde de care parte a mistoului esti :))))))))
|
Super tare Golfu de la semnatura Bogdane....cand o sa arate si al tau asa? :D
|
3 Attachment(s)
cand il vopsesc :D
pai e in drum drept. astept niste piese..si in afara de roti si culoare...mai am putin. inca nu stiu daca merita sa schimb stopurile. evccuarea e pe drum (nu ca as castiga ceva cai, dar a mea deja a inceput sa dea semne de uzura, si daca tot pun, pun ceva sport ca, e mai ieftina-culmea- decat ce stock.) eleron la fel tre sa vina, iar jante daca le schimb pe astea, le shcimb decat cu unele BBS CH, cum mi-a facut shanztu la VT> si uite cum arata asta din fata. FMIC si alte modif hardware inca sunt in stand by din cauza cutiei tiptronic. dar mie imi plac mai mult celelalte 2 cum sunt facute per total. mai stock. |
aseara in timp ce eram cu see ul prin malu roshu...am vazut un vento vr6 cu numere de anglia....
|
esti sigur ca era vr6?
|
Am vazut si eu acea masina cu numere de Anglia, este tot visinie dar eu nu sunt sigur ca este VR6. Culoarea este sigur identica:)
|
cea pe care am vazut-o aseara nu e visinie ci rosie iar motorul avea sunetul specific pe care il are si donu
|
Quote:
a avut neshte BBS`uri in stilul celor dupa Vento`u lu` Don`u, si a fost mai lasata un pic sau poate am avut yo impresia asta din cauza jantelor Quote:
|
am vazut mai de mult prin ploiesti o lada <model vechi>tunata cu nr ph-98-sem care stie mai multe despre ea?
|
Nu stiu ce e ala tuning la lada aia dar..., ma rog..., incearca sa nu mai scrii numerele de inmatriculare pe-aici ca le e mai usor la gabori sa le treaca pe lista...
|
mersi ca ma ajutati si pe mine sunt nou pe forum si trebuie sa mai invat
|
bogdane ai un tractoras extraordinar la vtm, felicitari. zi-mi ce presiune ai in roti.
|
Chevrolet Corvette Z06 – pret estimativ: 70.000 de dolari
Corvette Z06 este cea mai rapida masina produsa de General Motors. Dispune de un urias motor V8 de 7.0 litri ce dezvolta 505 CP. Dodge Viper SRT10 – pret estimativ: 90.000 de dolari O masina sub capota careia ar trebui sa-ti fie frica sa te uiti: motor V10 de 8.3 litri si 510 CP. Ferrari F430 Coupe – pret estimativ: 190.000 de dolari Fata de modele precedente acest Ferrari ar parea doar o martoaga: motor V8 de 4.3 litri; va asiguram ca nu e asa. Ford Shelby GT500 Coupe – pret estimativ: 40.000 de dolari Cel mai puternic Mustang construit vreodata, dotat cu un V8 de 500 CP. Jaguar XKR Coupe – pret estimativ: 90.000 de dolari Un Jaguar foarte atragator dar fioros. Masina beneficiaza de materiale usoare si de un motor V8 supraalimentat, cu 40% mai puternic decat versiunea XK Coupe. Mazda Miata MX-5 – pret estimativ: 23.000 de dolari Nu ai nevoie de un V10 ca sa fii mandu de supersportiva ta cea sexy. Inginerii de la Mazda au pus accentul mai mult pe raportul intre putere si greutate. Mercedes-Benz CLK63 AMG Black Series – pret estimativ: 140.000 de dolari O masina bazata pe modelul de Safety Car din intrecerile de Formula 1 ce poate oferi soferului placerea de a conduce un supersport de 500 CP. Porsche 911 GT3 RS – pret estimativ: 125.000 de dolari O masina care se simte in largul ei numai la viteze mari pe circuit Subaru Impreza WRX STI – pret estimativ: 35.000 de dolari Spre deosebire de Porsche 911, care prefera soseaua, modelul Impreza se simte ca la ea acasa pe circuitele off-road. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning