![]() |
Re: kitch tuning din bacau
Asteptam, si te asteptam si pe la intalniri, unde tre sa mai apar si eu :)
|
Quote:
|
mai spillner, da nu stiam ca esti asa mare scriitor ,ai spus tot ce aveai pe inima :))))
|
Lasatil mai pe om sa se descarce...in fond are si dreptate...(mersi!)putini suntem cei care muncesc din greu si investesc cu adev majoritatea banilor in masina personala...pe langa mine si sageata mai sunt care si-ar dori sa aiba in ce investi...inceputul e greu..mai sunt si baieti cu adev pasioanti ca boasa,madul...si multi multi altii...sanatate sa fie!Bafta si numai bine la toti...am scoso pe Monica!
|
Quote:
Da' de fete nu zici nimic?:-P :twisted: |
Quote:
Asa am patit si eu cu Gigel al meu(fostu meu oltcit!!!:cry: ) |
2 Attachment(s)
ha...cu toate ca e foarte utila...arata ca naiba...
dar despre ce scrie pe spate ...sa nu il credeti niciodata:lol: nici el nu stie ce e un SAAB sau o LANCIA...:rolleyes2 |
Quote:
faina limuzica....s`o striveasca sanatos la remat :)) |
6 Attachment(s)
Am asteptat .... si am asteptat .... dar ... daca nu au fost puse de nimeni ... am zis sa ma sacrific eu .... poate trb puse la alta sectiune .... :lol: poate nu sunt demne nici de kitch ... dar.... :rolleyes2
|
Dacia turbo sport tuning de 100 de ori cu portiara in flacari by logan tuning.... ma jur ca nici in visele mele cele mai rupte nu as fi visat ca exista asa o dacie ... :|
|
ssssooooooopppppppeeeeeeerrrrrrrrrrrrr tarrrrreeeeeeeeeee !!!!!!!!! eleronul din ce este? carton? lemn ???
|
stau si ma gandesc....poate dacia e facuta la panarama sau poate ca nu...nu stiu ce sa cred...cea mai panarama dacie vazuta vreodata
|
nu stiu de unde stiu masina asta
oricum am o senzatie de vis urat trait din nou cand o vad :):) |
pagina 70, acelasi super sport
|
Da ma omule da nu era asha de tunata ... :| a mai adus omu imbunatatziri a investit ceva in ea de la pagina 70 pana la 71 .... trebuie sa apreciezi :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning