Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini Tari & Concept Cars (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars.html)
-   -   Masini tari vazute la noi !!! (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars/5781-masini-tari-vazute.html)

SHOGUN-A8 01-06-06 18:09

Re: Masini tari vazute la noi !!!

Cred ca am vazut kitul ala pe vreo 30 de 3-ari...
Ce-i cu el?!?
E chiar asa ieftin...? :?

dexter_20 01-06-06 19:30

Abia astept sa ajung home sa bag si eu niste poze cu un Golf 5 R32 care l-am vazut in Brasov.

Cosmin255 01-06-06 19:56

nici mie nu prea imi place cum vin jantele alea , dar eleronul cade foarte bine;)

Skillzu 01-06-06 21:25

despre e46-ele portocaliu....un e46 cu jante atp,kit carzone si fake m3 side vents (pe care si scrie m3) este departe de a fi perfect.nici macar prea deosebit nu e.

Cosmin255 02-06-06 20:24

Quote:

Originally Posted by madskilz
despre e46-ele portocaliu....un e46 cu jante atp,kit carzone si fake m3 side vents (pe care si scrie m3) este departe de a fi perfect.nici macar prea deosebit nu e.

Acum am vazut si eu alea de m3...dar oricum masina arata bine...nu ma poti contrazice , per total e placuta ochiului

orlando 02-06-06 20:33

2 Attachment(s)
si asta e "placuta ochiului" dar daca te uiti in detaliu la ea te sperii grav...
si asta fiind un M3 infect ;)

Cosmin255 02-06-06 21:36

Primul lucru care mi-a sarit in ochi si nu mi-a placut au fost proiectoarele...galbene:(...n-ai niste poze facute ziua? La prima vedere masina arata ok , probabil ca daca treci/trece pe langa tine ti se pare interesanta , dar la o analiza amanuntita....

sandrin 02-06-06 21:58

l-am vazut si eu... are lambo doors ;)

Skillzu 02-06-06 22:04

dotz-urile alea fac toti banii....dar nu pe masina asta...:???:

@obrazNICK....intradevar..per total arata placut ochiului..nu neg asta...dar pana la a fi perfecta si cel mai furmos e46 etc etc....e cale lungaaaaaaa.....(nu era vorba de tine aici)

orlando 02-06-06 23:15

Quote:

Originally Posted by obrazNICK
Primul lucru care mi-a sarit in ochi si nu mi-a placut au fost proiectoarele...galbene:(...n-ai niste poze facute ziua? La prima vedere masina arata ok , probabil ca daca treci/trece pe langa tine ti se pare interesanta , dar la o analiza amanuntita....

era 1 noaptea cand am facut poza...eram la mare intr-o benzinarie...
si am coborat cand am vazut masina si cand am vazut cum este valurita toata masina am zis ca nu este adevarat...am zis ca ori sunt eu beat...ori e proprietarul mult prea chior...toata masina este facuta custom dar este facuta de cineva care nu are nici cea mai mica treaba cu tuningul...pe spate are spoilerul un pic stramb si nu mai continui ca ati zice ca sunt nebun...
si motorul este 1.8i cu 4 tevi de esapament;) deci va dati seama ;)
si daca ai lambo doors nu inseamna ca ai o masina cool...mai ales ca asta este plina de bube...decat lambo doors mai bine isi punea un kit original ;)

sil4tuning 03-06-06 14:32

1 Attachment(s)
poate se stia masina dar azi era la mine in fata blocului :D

Dirty Pusherman 03-06-06 16:11

cine o vede pe strada zice ca e vreun C 200 CDI :lol: :lol: :lol: ...dar in realitate...8)

bKd* 03-06-06 16:26

Quote:

Originally Posted by orlando
era 1 noaptea cand am facut poza...eram la mare intr-o benzinarie...
si am coborat cand am vazut masina si cand am vazut cum este valurita toata masina am zis ca nu este adevarat...am zis ca ori sunt eu beat...ori e proprietarul mult prea chior...toata masina este facuta custom dar este facuta de cineva care nu are nici cea mai mica treaba cu tuningul...pe spate are spoilerul un pic stramb si nu mai continui ca ati zice ca sunt nebun...
si motorul este 1.8i cu 4 tevi de esapament;) deci va dati seama ;)
si daca ai lambo doors nu inseamna ca ai o masina cool...mai ales ca asta este plina de bube...decat lambo doors mai bine isi punea un kit original ;)

nu mai fi carcotas , tu stii cat costa un kit original ?
fiecare isi face tuningul dupa posibilitati

orlando 03-06-06 17:58

Quote:

Originally Posted by bKd*
nu mai fi carcotas , tu stii cat costa un kit original ?
fiecare isi face tuningul dupa posibilitati

da da stii cat costa niste lambo doors?
nu mai lua tu apararea...ca am auzit ca omu e foarte mandru de aceea masina care,mie personal, imi spune multe despre proprietar ;)

roby18 03-06-06 22:54

5 Attachment(s)
Hummer Hasis 2

All times are GMT +2. The time now is 23:10.

- Copyright 2026 4Tuning