![]() |
Re: Help Thread
Quote:
|
Quote:
|
Dupa asa ceva http://images6.okr.ro/auctions/2009/...98-215_300.jpg
|
Cine stie un profesor cu ventuze bune care indreapta tabla fara revopsire element?
:) |
1 Attachment(s)
care are sa-mi imprumute vreo 2 ore o cheie tubulara de 14 dar pe cat posibil cat mai subtire in "carne"(i-am facut semn in poza la ce "carne" ma refer) eu am una dar imi trebuie mai subtire :hug::hug::hug:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ceva de genu... am facut rost pana la urma ;) ...imi trebuia sa desfac ceva la noul meu eco mobil
|
Quote:
|
daca ziceai pentru ce iti trebuia teajutam eu...ca mai am cheia tubulara de la fostu meu ecombil:P
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
bengoasa rau ... ti-am admirat-o ieri seara cand am iesit din schimb :D ... era parcata next to mine`s :)) ... facem schimb? :D ... |
Quote:
lucreaza repede si bine, deocamdata sunt multumit de ei. |
Quote:
Nu facem schimb ...eventual de cauciucuri ca sunt cam duse ale mele cel putin cel din spate e ca slick-urile de F1, tre sa le schimb cu ceva calumea Quote:
|
sigur exista, alta transparenta, numai sa aduca si folii mai deschise, ca romanul daca nu se vede negru in geam nu prea isi pune asa 'degeaba'.
:) doar pentru protectie uv si antiefractie e super indicat mai ales acum la ce radiatii solare sunt. |
care ma poate ajuta sa scot cilindrul de la un etrier?nu pot sa il scot:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning