![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Magellan draco : http://dkbike.ro/index.php/component...category_id=19
kona lanai http://bikezone.ro/Bicicleta-Kona-Lanai-2009-138.html |
Quote:
|
3 Attachment(s)
un mic preview... a fost o incercare doar.. oricum cade toata vopseaua pt returusuri cu chit rapid:P dar o sa fie deva de genul...+ o tenta de galben...
"stropeala" fa vi mai uniforma.. aici am incerat diverse moduri.. si am reusit .. dar din pacate spre sf:P |
amice:shock:...esti mirific:shock:...eu nu as reusi sa fac asa ceva nici intr-un an 2....am vazut toate proiectele tale:D,dar cel mai mult mi-a placut asta...si trialul:lol:...bafta in continuare;)
|
Bun, am si eu o mica rugaminte
Nu aveti undeva sau stiu eu un mic trailer cum se poate demonta un pedalier, ca am cam uitat, de acum 3 ani cand ma dadeam pe bicicleta si demontam si puneam la loc mai putin:) Va rog frumos. |
bravo ciby...imi place ...app vreau sa vad roata de spate ...ai terminat`o??:>:>:>..si inca ceva...cam ce greutate are????
|
Quote:
Quote:
vezi daca reusesti.. bft Quote:
|
tubulara de 14.. desfaci.. scoti foile si bratul de pe stanga.. daca ies.. daca nu iti trebuie o presa speciala... dar poti sa le scoti si cu un ciocan si o scandurica de lemn (ca sa nu lasi urme) dar ai grija sa dai cat mai aproape de ax.. dupa care cu un mox, un cui/dalta/surubeltina si un ciocanel.. desfaci chiuvetele.. si iese si axul.. si bile.. si tot.. dupa care le pui a loc.. in sens invers desfacerii:D
vezi daca reusesti.. bft Mersi frumos, nu a mai fost cazul, altceva a fost problema Dar totusi, mersi! |
2 Attachment(s)
Hey...foarte tare topicul uitatzi cu ce ma laud si eu....:-P tot home made...inca ne este vopsita definitiv, vreau sa ii dau un candy red....si in curand o sa vina versiunea 2.0
|
f tare omule.. sa-l stapanesti sanatos... sau sa o stapanesti sanatos:P
daca te uiti pe pagina 65.. postul 969... cadru asta il aveam si eu desenat=)) dar m-am apucat de alt model pana la urma:P |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:05. |
- Copyright 2026 4Tuning