Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Bancuri, glume, întâmplări haioase (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/368-bancuri-glume-intamplari-haioase.html)

Sasha_z 12-10-06 22:58

Re: Bancuri / Glume / Amuzament

-Cand a aflat mama lui Duncan McLoud ca ficioru-sau este nemuritor ?
- Dupa al treilea avort...

Un ascultator suna la un post de radio.
Buna ziua!
Buna ziua! Va ascultam.
Am gasit un portofel care contine 15.000 dolari si un buletin de
identitate pe numele Gherasim Mihai.
Asa, si?
Pai, as vrea sa-i ofer o dedicatie muzicala!

Erzsi era servitoare la domni in Cluj. In fiecare joi avea liber si se
intorcea acasa seara foarte bine dispusa. Intr-o joi seara domnul o
intreaba:
- Erzsi, ce faci tu joia de vii asa vesela acasa?
Erzsi:
- O, domnu', noi joi intilneam cu Ildiko si cu Feri si Pista si mergem
pe
Feleac si jucam de-a ghicitul.
Domnul:
- Cum e jocul asta, Erzsi?
Erzsi:
- Mergem la capitza, noi fetele punem capul in capita si baietii vin pe
la
spate si f..e la noi, iar noi trebuie ghicit cine fost. Citeodata vine
mai
multi tineri si noi nu putem ghici si atunci ridem si ridem, ei f..e
pina
ghicim cine fost.
Domnul:
- Mai Erzsi, e tare interesant jocul asta, as veni si eu!
Erzsi:
- Veniti domnu', ca joia trecuta fost si doamna si nu ghicit de 6 ori
la
rand !

-Care-i diferenta intre sotie si amanta?
=de vreo 25kg=
-Dar intre sot si amant?
=de 45 minute=

BLinKY 12-10-06 23:03

hahahaha belea rau :)) penultimul banc :))

SHOGUN-A8 13-10-06 12:51

Ion si cu Maria stau la masa.
Deodată, Ion se scoală si îi baga un pumn în bot Mariei. Maria se scoală, se sterge de sânge si-1 întreabă pe Ion:
- Ba Ioane, asta o fost în gluma sau în serios?
- O fost în serios, tu Marie.
- Aha, atunci e în regula; ca altfel, tu mă stii: eu nu prea înghit glume de-astea!

-Cum prinde un oltean un iepure ?
- Se baga sub un tufis si face ca morcovul.

MaTzA 13-10-06 14:05

@ sasha marfa al 2-lea
@shogun tare olteanul...
marfa bancurile :D

Cristi T 14-10-06 15:09

Dupa nunta, tinara si proaspata nevasta ii spune sotului: - Uite cum o sa facem pe plan sexual de acum inainte: Daca seara cand vii acasa si vezi ca imi este parul ordonat atunci nu vreau sa fac sex cu tine, daca parul imi este putin dezordonat atunci poate vreau sau poate nu vreau sa fac sex cu tine, iar daca parul meu arata complet dezordonat si "sifonat" atunci sigur ca vreau sa fac sex cu tine. - Bine draga mea, zice sotul, hai sa-ti spun cum vad eu acum situatia asta: Seara cand vin eu acasa beau bere. Daca beau numai o bere inseamna ca nu vreau sa fac sex cu tine, daca beau doua beri inseamna ca ori vreau sa fac sex cu tine ori nu... daca beau trei sau mai multe beri fii sigura ca mi se rupe de freza ta...

Psycho 14-10-06 15:59

Quote:

Originally Posted by Cristi T (Post 585567)
Dupa nunta, tinara si proaspata nevasta ii spune sotului: - Uite cum o sa facem pe plan sexual de acum inainte: Daca seara cand vii acasa si vezi ca imi este parul ordonat atunci nu vreau sa fac sex cu tine, daca parul imi este putin dezordonat atunci poate vreau sau poate nu vreau sa fac sex cu tine, iar daca parul meu arata complet dezordonat si "sifonat" atunci sigur ca vreau sa fac sex cu tine. - Bine draga mea, zice sotul, hai sa-ti spun cum vad eu acum situatia asta: Seara cand vin eu acasa beau bere. Daca beau numai o bere inseamna ca nu vreau sa fac sex cu tine, daca beau doua beri inseamna ca ori vreau sa fac sex cu tine ori nu... daca beau trei sau mai multe beri fii sigura ca mi se rupe de freza ta...

http://smileys.smilchat.net/smileys/hello/lol002.gif

tare asta .. si ala cu maria si cu pumnu super :D

Sasha_z 15-10-06 21:57

1 Attachment(s)
@Cristi sooooopeeeeer !!!!

:lol::lol::lol::lol:

andrey_ctyn 17-10-06 00:13

:)))) Tare filmuletzu !!! :))) Aia cik erau la munca :D

///V8/// 17-10-06 19:28

ion dupa noaptea nuntii se duce la tac-so:
-tata ! gata ! divortez
-pai cum asa ma ioane ? te-ai insurat doar de o zi... care-i baiu?
-ma tata e virgina!!!
-apoi ar trebui sa fii mandru...
-nu! nu vreau virgina! bag divortu!!!
tac-so cade pe ganduri dupa care spune:
-apai ma ioane sa stii ca ai dreptate! daca pana acuma n-o luat-o nime noi de ce sa-o luam?

sky_man 18-10-06 09:45

Un barbat a cazut de pe o schela si singurul martor era un copil.
Apare un politist la fata locului si il intreaba pe copil:
-Copile de ce a cazut omul acela de pe schela
-Pt ca l-a batut Dumnezeu
-De ce l-a batut Dumnezeu?
-Pt ca a injurat!
-Cum a injurat?
-***uti Dumnezaii matii de copil ... nu mai scutura schela!!!:lol: :lol:

sky_man 18-10-06 09:59

asta am auzit-o pe la televizor
"Mama ta are un san mare si un san mic ...de aia le spune Biggie Smalls":lol: :lol:

aleks 18-10-06 10:03

Intrebare: Pasarelele se pupa?
Raspuns: In general pasarelele se pupa, numai cucul se suge! :D:D:D

Dari 18-10-06 19:48

Acela cu copilul e ...fenomenal!!!
Am ras cu lacrimi! :evil_laug

Xel'Naga 19-10-06 02:15

Cateva si de la mine ... sunt primite pe msg dar sunt marfa ...:lol:

Erau candva doua curve blonde care au fost arestate de politie.Cand a sosit ziua eliberarii un politist le-a intrebat. -Voi ce o sa faceti pe viitor ? Eu am sa ma duc sa ma f*** unu bine de tot. -Iar tu ? Eu am sa ma marit si vreau sa fac un baiat care sa ajunga fotbalist si sa rateze cu poarta goala. -Bine, dar de ce? -Ca sa strige galeria ,,baga-mi-as P*** in mata!" :lol:

Organul sexual masculin a cerut o crestere de salariu pe urmatoarele considerente: - lucreaza la mare adancime; - lucreaza cu capul in jos; - lucreaza in mediu cu umiditate ridicata; - lucreaza la temperaturi ridicate; - nu are ventilatie sau aer conditionat la locul de munca; - nu are weekend-uri si nici concedii de odihna; - nu are liber daca lucreaza ore suplimentare; - are un loc de munca cu conditii periculoase care de multe ori poate cauza boli profesionale. Cererea i-a fost refuzata din urmatoarele motive: - nu are studii; - nu munceste 8 ore neintrerupt; - nu raspunde prompt la toate solicitarile; - dupa o scurta perioada de activitate adoarme la locul de munca; -nu lasa curatenie la locul de munca; -nu dovedeste fidelitate :lol:

Cica mergea licuriciu prin padure, cu tic verbal: Ai de p*** mea.... AAAAAi de p*** mea... . La un moment dat se intalneshte cu Lupu: Licuriciu: Aiii de p*** mea... Lupu: Ce ai mah licuriciule, ma injuri asha in fatza ? Lic: Lasa-ma lupule, AAAAAi de p*** mea... Lupu: Ce ai mah, licuriciule, ce ai patzit ? Lic: AAAAi de p***..... Lupu: ZIii mah ! Lic: Pai mergeam io aseara prin padure ... AAAi de p*** mea... shi vad o licuricioaica mancatziash, super buna .... Lupu: shi , shi ? Lic: Shi m-am dus , shi io ca omu, deh s-o f**......... Lupul: (Nerebdator) Shi shi ? Lic: SHI-MI BAG P*** in cine mai arunca tzigari aprinse prin padure !! :lol:

N1ghtG3o 19-10-06 11:15

Stateau prostituatele la coada la analize medicale. Pe langa ele trece si o batranica. Batranica o intreaba pe una dintre ele: - La ce stati, maica, la coada? - La zahar cubic, mamaie, ii raspunde prostituata, facand misto de ea. Auzind, batranica se aseaza si ea la coada, ca i se facuse pofta de zahar cubic. Sta batranica, ce sta si mai vine o prostituata la coada. Cand o vede pe batranica o intreaba mirata: - Mamaie, mai poti la varsta dumitale!!! - Ce sa fac, maica, mai sug si eu din cand in cand .... :lol:

All times are GMT +2. The time now is 23:30.

- Copyright 2026 4Tuning