![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
nu tine de masini , nu e accident , dar e SF :| .... acu cateva ore o copila de 14 ani s-a aruncat de la etaj in cap din unul din turnurile din m4 alea de langa stadion , din cate am auzit s-a certat cu parintii , prietenul (nu stiu detalii doar din ce am auzit de la prieteni) .
|
Quote:
|
si la mine in bloc acum 2 ore un batranel de bea de stinge a venit iar cu 3 politisti acasa ca a facut iar nu stiu ce plangere..ultima data tot plangea pe aici ca a fost fraudat de hoti.
:D nu vor sa se certe parintii fetei/amicul ei din povestea ta si cu domnul asta? |
Quote:
degeaba am imaginatie si planuri marete cu ea daca nu am bani stai in loc.:sad: |
Quote:
vorbeste lumea ca s-ar fi certat cu parintii ca a luat note mici in teze. |
parintii sunt niste dobitoci problemele materiale i-au facut sa uite sa isi creasca si educe copiii..eu zic ca ar trebui introduse niste teste psihologice periodice pentru parinti "doar pentru unii"
|
ce minte au copii in ziua de azi. pai aia era ultima solutie daca s-a certat cu parintii?
|
cik a sarit la mine in bloc , langa usha mea da eu habar n-aveam ... acu am aflat
|
Quote:
|
puterea informatiei, domnilor.
:D |
Fata e de la mine din bloc
|
...si am auzit ca mama fetei lucreaza la Lisa :D si saptamana asta a fost sch 2. Deci sa inteleg ca fata s-a aruncat cat mamasa o fost la lucru?:rolleyes2
|
da am auzit si eu chestia asta, si cica fata e in coma la timisoara.
s-a aruncat ca parintii nu erau de acord cu prietenul ei din cate am inteles ieri de la o fata care zice ca o cunoaste, asta este la varsta asta sufera din dragoste , atunci pe la 25 de ani ce face. |
mai traieste pana la 25 e intrebarea ? :(
|
daca te arunci in cap de la etajul 9 scapi numai daca aterizezi in apa adanca.daca e vorba de orice altceva mai dur decat apa, din pacate, nu prea sunt nici un fel de sanse.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:58. |
- Copyright 2026 4Tuning