![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Quote:
|
mai sunt ceva dezmembrari la buhusi
si nr de tel 074042000 cristi |
ok mersimult baieti da cine stie pe cineva la care se pot monta 2 sig de capota pana gasesc o capota deskimb?asta knd trec de140 flambeaza si tre satrag pe dreaqpta sa o inkid....:(
|
Quote:
te duci la buhusi si cumperi o capota oricum nucred ca e f scumpa si rezolvi treaba si repede si fara batai de cap |
ati vazut asta?
http://videos.itsabove.com/view_vide...cffd8670e6d746 |
da fratioare da dac nu gasesc capota tre sa prin alea ca mam saturat sa merg cu 90 km la ora ...devine jenant sa merg cao batranik:((
...deci cine stie unde pot monta 2 sig de kpota...poate ma rezolva ali_ump? |
Quote:
|
da frate da capota mea e 19 mil noua
:((ce plm daca asa mai iau una de piese asa ca nu am cum sa o iau noua ca vreau sa o tunez da nu sa bag mii de euro in ea :( .... deci... cine ma ajuta??? alin??? |
Quote:
|
Quote:
|
ROG FRUMOS PE CEI CARE AU PROBLEME CU POLITZIA sa nu dea in primire pe altii cu liniutze sau stiu eu ce ..... cine are probleme este rugat sa isi asume raspunderea faptelor lui si in cazul in care este intrebat de restu ..... sa nu stie nimik .... asa e normal....
|
bai...scoateti poze de astea de pe forum..ce drq...nu le stim toti de pe 4lol.ru ??? Sau tu ai adunat aici doar ce era mai bun???
|
ms alin da sg mi leam cumparat amu 3 saoptamani:D da zi si mie un service la care se pot monta
raman dator ...ms mai ghici ce ai factut la olcitu ala ca ai trecut odata pe strada pe lg mine pusca aveam eu vreo 120 cu un logan si am ramas tampit can team vazut :)) am vrut sa ma iau dupa tine da cand am vazut ce teai dus am zis ce plm ca sigur nul prind:)) am auzit ca lai tunarit de la motor pana la evacuare ... bv tie da daca te rog imi zici si mie la cine lai modificat;) pls ms |
Quote:
sper sa fie singurul si....mare grija de acum incolo. |
DACA TOT VA CERTATZI si tot va faceti o mie de gasti cu NSL , 4TUNING , CAMICAZE nu stiu cum ..... imi fac si io un club Ghici Bla Bla Club ..... se acepta doar soferitze sau prietenele soferilor din celelalte cubluri :) costumatie decoltata obligatorie si restu vedem noi la fatza locului :)):)):)) astept CV uri :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:50. |
- Copyright 2026 4Tuning