![]() |
Re: Test Drive Unlimited
Quote:
|
am bagat si eu cateva masini si cand ma duc sa cumpar mi se inchide jocul...stie cineva ce pot sa-i fac?
|
Quote:
|
imi zice si mie cineva ce rol / ce inseamna Driving Aids OFF/ON/sport....?multumesc:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cu functia HC activata si cu AID pus pe off jocul devine un veritabil simulator. "adicatelea" masina are masa si se supune legilor fizicii, se comporta aproape ca si in realitate. adio curbe luate cu 300 fara sa mirosi iarba. asta e frumusetea jocului, nu pus pe arcade, mergem cu 400 la ora si luam curbele mai misto decit tramvaiul, :blahblah: ca sa fii si mai si pui AID pe sport. pentru "fetitze" puneti AID pe ON. adica arcade. deci pus pe OFF pentru o simulare reala, daca mai ai si un G25 si intri si online cu baietii la o tura mica atunci poti spune ca ai savurat la maxim Test Drive.:D |
Quote:
|
care stie dc cand vrea sa caute un server imi cere ultimu patch. AM patch 1.66A
nu ala este ultimu patch, care aveti ultimu patch mi-l puteti da va rug cu tot cu exe si euro multumesc |
Quote:
|
se mai joaca cineva TDU?
|
Quote:
|
intrebare, daca modific o masina cu TDUPE mai pot sa o fac la loc cumva? ca vad ca nu are niciun "default" buton
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:04. |
- Copyright 2026 4Tuning