![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
1 Attachment(s)
Quote:
Pe cat ca te fac cu mustangumeu:lol: |
@dary762 poate...
Dar ce motor ai ma tu pe Mustang-ul ala de prinde 350 in a 3a?? Am in plan sa fac peste 1000hp la Lambo! |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Deocamdata nimic nou:ciggy:
Am montat totul singur si am scos-o la plimbare...si desigur...toata lumea e cu gura cascata:paper: |
1 Attachment(s)
Quote:
E de vanzare....are Turbo..400HP...2000E |
Quote:
|
Un pret fara jante?
|
Quote:
@kidfor-bv ai avansat si la grafica si imi place si masina. @raducule ce turbina ai pe ea? Vreau sa ii iau turbo si eu la s54b32-u meu de pe e34..daia intreb |
Quote:
Motorul e de vanzare nu masina....Trec pe 1.8 ..:cry:.Masina nu o sa fie de vanzare niciodata...am pus prea mult suflet si nu ma mai pot desparte de ea..:! |
@R.Equinox Cat vrei pe motor?... Si ce mai face Fordu de la mine???
@dary762 Pai tu ai 7500HP si eu am cu 7000 mai putin ca tine:)))...Deci e usor sa-ti dai seama. |
Ieeei,sunt un om fericit.. mi-am cumparat la licitatie un Ford Sierra Hatch,2.0i cu volan pe partea gresita (dreapta) cu suma de:
750euro cu aproximativ 800.000km la bord (caroseria avand atata) are in jur de 150cp (motorul a fost schimbat acu 3-4 ani) cu un 2.0 mai modern cu 150cp,cu 220.000km, printre +-uri are: jante pe 16 oz-uri,subwoofer JBL parca de 1000watti. Imi place mult masina,momentan n-am poze cu ea dar promit sa ii fac cu prima ocazie cum ajung in posesia ei sau cand va fi la mine in garaj. |
3 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am luat jante BBS....
Am facut o usa clean urmeaza restul... Bafta cu proiectele.;) |
2 Attachment(s)
@quick_silver2 Sa-l stapanesti sanatos , e foarte ingrijit !
@killer23 frumoase noile jante , faci treaba buna ! Azi de dimineata cand am iesit la o plimbare am observat ca oglinzile masinii au fost furate :( Traim in Romania.. |
3 Attachment(s)
Revin cu 5'aru i'am pus geamuri fumuri fata,spate si un sticker complet negru pe parbriz si am fost sa ma interesez si sa inmatriculez masina saptamana viitoare cred ca o si inmatriculez.
R.Equinox vreau eu motoru ala!!! :D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:27. |
- Copyright 2026 4Tuning