![]() |
Re: Masina mea...
Sper ca schimbi culoarea aia! Arata oribil din punctul meu de vedere
|
Quote:
|
Quote:
Stai tu linistit ca in 2 luni nu or sa mai fie unice...mai pune 2-3 poze pe diferite site-uri/forum-uri sa vezi ca or sa aiba 300 de persoane:))) |
eu zic ca dau misto... acuma ca ma pot uita mai atent. La prima vedere mi s-a parut aiurea, dar daca stai sa te gandesti, culoarea le face unicat.
Felicitari NOS, sa le stapanesti sanatos. |
@ trafy - da :)) a iesit chiar uniform rolluirea, iuly devine expert, s-a dus putin din vopsea de pe buza aripilor dar se corecteaza rapid.
|
Intr-adevar, se roluiesc bine cu bata...problema cu vopseaua este inevitabila la operatia asta. Din cate vad problema a fost decat la stanga fatza ?.
@lupalb- si eu i`am zis lui Teo la fel cand am vazut prima data jantele...nu mi-au placut deloc...deloc deloc...dupaia m-am obisnuit cu ele si sunt ok....sunt pentru masina lui Snoop Dog :)) Sa le invarti sanatos Nosfer |
@trafy ce zici merg jantele alea vopsite auriu???as vrea sa le fac aurii pentru ca masina o sa vina un negru metalizat cu niste perle ceva mai mari decat vopseaua care o vezi pe un passat negru sau un bmw negru...
|
Quote:
|
@trafy ce zici merg jantele alea vopsite auriu subaru???as vrea sa le fac aurii pentru ca masina o sa vina un negru metalizat cu niste perle ceva mai mari decat vopseaua care o vezi pe un passat negru sau un bmw negru...
|
pai si acum e lasata doar ca o sa o mai las putin (vreo 3 cm) ca suspensiile astea sunt prea tari si m-am plictisit deja si alea care o sa le pun coboara mai mult.o sa vezi masina cand o sa vin la VL...ca sigur pana atunci pun suspensia si jantele daca se mai incalzeste putin..
|
Quote:
Thanks again. |
@ tino - poti pune niste poze cu masina ta ? ca nu o stiu :(
@Nosfer - npc, astept sa vad si alte modificari ! |
6 Attachment(s)
uite aici.....mai e le lucru muuuuuuuult da e nevoie de bani
|
nu ar strica jante mai mari:D:D
|
stiu....de asta vreau pe 16...dar atunci cand le-am luat asa o fost.....aveam de ales intre astea si intre un dezent tot pe 15 dar alea nu imi placeau deloc..si merge ceva cu buza lata pe spate..
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:07. |
- Copyright 2026 4Tuning