![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
batman batman da-i cu driftu pe ea !
in caz ca nu am dreptate imi cer scuze oricum imi pare rau |
ceau baieti, stie careva ce demersuri trebuie sa fac in cazul meu? faza e urmatoare: locuiesc intr-un sat de langa Timisoara, De foarte mult timp, locatarii de pe strada mea au depus si inca depun plangeri la primarie pentru starea deplorabila a drumului, adica la prima ploaie se fac niste noroaie de ramai impotmolit, indiferent ce masina ai. Primaria a promis ca drumul va fi asfaltat pana la craciun, si acum e ianuarie. Ideea este ca in seara asta, la ora 8, m-am intors acasa, si cum sunt vitezoman de felul meu, cu incredibila viteza de 5 sau 10 km pe ora, am intrat cu baia de ulei intr-un canal care nu este la nivel cu drumul, ci cu vreo 15 cm deasupra. Rezultatul este urmatorul: 6 litri de ulei pierdut, o baie de ulei facuta praf si, posibil si pompa de ulei sa fi tras putin noroi prin ea, avand in vedere faptul ca a trebuit sa merg cu masina pana in fata casei, pentru a nu bloca circulatia, este un drum pe care doar o masina are loc sa treaca. Credeti ca am vreo sansa ca primaria sa imi plateasca piesele si manopera pt masina mea? (un ursulet simpatic cu motorina in rezervor :rolleyes2 )
|
intreaba si tu pe la tine prin timisoara. aici e brasov. la noi la primarie cu PDL-istul nostru nu pupi nimic. si vezi ca nu ai postat bine deloc!
|
Slabe sanse, dar daca nu ma insel poti sa ii dai in judecata pentru ca nu au semnalizat canalul, dar slabe sanse sa se intample ceva in favoarea ta.
|
Quote:
|
Da, dar canalul trebuia semnalizat, in special daca sunt conditiile care sunt.
|
Quote:
|
Traim in Romania :)
|
Quote:
|
Eu n-am dar incearca la sectiunea BMW :)
|
ieri a fost un accident mai jos de BABA lounge.....un ursulet alb cu steagul de M motorsport pe el lovit frontal!!stie careva?
|
Aseara a fost un accident pe dn1 chiar inainte de Predeal stie cineva ceva legat de el ?
|
Quote:
da este ursu lu VIO masina e cam praf VIO e ok ..... |
accident deosebit de grav la INA brasov (pe drumul de cristian)
http://www.adevarul.ro/locale/brasov...418758275.html |
nu e chiar la ina, e inainte de curba, pe drumul acela la stanga. pana acolo merge 15-le. la ina e bariera de ceva timp. bine ca e numai atat.
eram la andos dimineata pe la 10:45 cand au trecut 6 salvari una dupa alta in fuga. m-am gandit ca a fost ceva nasol, insa erau toate de la serviciul de ambulanta, nu smurd. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning