![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
Quote:
|
Stiu ca la asta te referai , da am vrut sa fiu mai explicit ce inseamna R ... oricum nici io nu sunt mare profesor:))
PS : De unde aveti voi ferrari spider?:( |
Quote:
|
SALUT cum aflu cati CP (cai putere ) am la o masina de motor de 8884 cc [camaro] :?::?::?::?::?::?::?::?::?: ce trebe sa scrie la CP intru la semnu exclamarii pe el si acolo scrie RMP engine destruction mai este KW si care ii 884 KW si inca o gramada :sad::sad::sad::sad: deci cum aflu cati cai putere are ???????????????????????????????????? va rog spuneti va ro g frumos
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
....................
|
Quote:
|
auziti un pic daca stie cineva cum fac un film direct de pe un calculator fara sa filmez monitorul camera am cum fac ca as vrea sa-mi fac ceva filme la joc:D:D:D: de expmlu asa https://www.youtube.com/watch?v=bbcgaU-GaEs numa fara sa-l modific si inca o intrebare numa la unele genti se pot vopsi ca nu toate le pot vopsi
|
1 Attachment(s)
Indata ce vine fratimio il intreb cum se numeste programul de filmat monitoru ....
Numai unelejenti se pot vopsi Uite aici arata cp (care in engleza inseaman HP) : |
Fraps e programul cu care faci poze sau filmezi in joc ... :D
|
MULTUMESC MULT
|
3 Attachment(s)
imi da eroarea asta...stie cnv...dc?
|
Quote:
|
alexy oltcit dami si mie programu de cheat.....plssss ...... frenchkiss_mitza e id meu;)
|
1 Attachment(s)
Bmw E30 Drift Car :)
Nice? Mai urmeaza...:twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:59. |
- Copyright 2026 4Tuning