Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti.html)
-   -   Cafeneaua oneştenilor (https://forum.4tuning.ro/438-onesti/22686-cafeneaua-onestenilor.html)

TheFasterMan 07-09-07 00:11

Re: Onesti

ai mai zis...pai daca e...eu si cezar mergem sigur..punem bani la benzina si ne arunci si pe noi in spate:))

Andrey_FL 07-09-07 13:43

nu promit nimik...ptr ca sar putea sa mearga si Tzestos cu noi...sa vad...
am fost si la judecatorie si ne ducem iar luni ca avem programare ptr ca este un sg judecator care poate sa ne expleci sigur ce trebuie sa facem si are prg numai luni de la 9 la 11...o sa va anunt pe parcurs...

Andrey_FL 07-09-07 13:57

scuze ptr 2 posturi unul dupa altul dar tre sa le zic ceva celor care merg la iasi.....noi o sa plecam de aici...in bacau ne intalnim si cu baietzi de acolo....la roman ne intalnim si cu baietzii din Pitra neamt Targu frumos si botosani,,,,deci o sa fie sooper.....anuntazti din timp va rog care merge ca sa stim ce facem.....

BascaBV 07-09-07 14:09

Have fun :D

BC03GPG 07-09-07 19:42

voi merge si eu la iasi,cine vrea sa mearga cu mine e binevenit,abia ma mai scot si eu la bnz(am 1 loc in dreapta)
in legatura cu forumul as fi de acord sa fie Marius moderator poate mai scapam de post-urile de genul ''felicitari lui...'' , ''respect pt...'' sau ce tare e filmuletul cutare si toti cei care posteaza doar pt a face rating sau a se lauda la scoala ca se cunosc cu "baietii aia"

TheFasterMan 07-09-07 20:02

ciprian ma ofer eu sa ocup scaunul din dreapta:)

slip 08-09-07 01:53

baieti.. alin din P neamt are nr meu.. si il aveti si o parte din voi..
daca aveti nevoie de ceva.. ma sunati..
de preferat sa imi dati un tel cu 10-15 min inainte sa ajungeti in iasi .. sa vin dupa voi..
e mai frumos asa :D sa va iau de la intrare.. ca o gazda buna ce sunt :-P :pistoles:

ne auzim.. ;)

Andrey_FL 08-09-07 14:59

Quote:

Originally Posted by TheFasterMan (Post 1087551)
ciprian ma ofer eu sa ocup scaunul din dreapta:)

mane dar acum numai vii cu mine..ori mergem, cu fratemiu ori cu tzestos...nu asa am vb?

TheFasterMan 08-09-07 16:20

tzestos nu mai merge....fratele tau nu stie daca merge....pana la urma nici nu mai stiu ce sa fac...si am vorbit cu ciprian si a zis ca ma ia sigur....

tzestos 08-09-07 19:39

fratilor eu merg la iasi:D .la mine in masina merge andrey,daca nu merge fratele lui si cine mai vrea.dar numa o persoana ca am cauciucuri mai late pe spate si imi atinge aripa la greutate mai mare.daca nu mai intru pe forum sunati-ma sau vb cu andrey.eu merg si singur in masina

Andrey_FL 08-09-07 20:15

faster man....dak zic ceva nu zic degeaba....eu stiu ce am vb cu ei si stiu ce va zic....cineva tot merge si mergi cu mine cum am zis(asta dak vin , sa vad ca nu sunt sigur)...cine vrea sa mearga imi zice si eu vb cu tzestos si va anunt,,,ca eu ma intalnesc sau vb cu el aproape in fiecare zi..
in caz de nu merg o sa va anunt la ce ora sa fiti in Bacau ca sa va intalniti cu ei....;)
vali ..nu uita...luni pe la 8 jumate in fatza la bogdanis ca stii ca la 9 fix tre sa fm acolo..

PcFreak 08-09-07 20:18

bc_01_ftu am vorbit cu tzestos si a zis ca ma ia...si asa faster merge cu ciprian:-)

Andrey_FL 08-09-07 20:23

boon asa...eu v-am zis nu stiu sigur dak merg.....o sa va zic dak merg vineri la intalnire....sper sa reusesc sa merg..sa vedem..mai e pana atunci

Andrey_FL 08-09-07 20:54

deci pana acum suntem 6 mashini....1.Tzestos 2.Ciprian 3.George(LEU) 4.Dexter 5.Pshico 6.Cox
nu cred ca se mai anuntza nimeni...

Bmw_Rulllzzz 09-09-07 21:01

ohooo, in cazul asta o sa fie misto si drumul :)

All times are GMT +2. The time now is 23:21.

- Copyright 2026 4Tuning