![]() |
Ups.....am uitat: BaLaurzor poti sa imi zici ma....ca nu is batran am doar 18-19 pe akolo;).....ca sa nu fie nimeni curios....(glumeam)Ciuss!
BaLaurzor am si eu o intrebare de unde fac rost de o smecherie daia de lipit pe masina cu 4tuning.ro....ca is curios......??? |
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
Quote:
P.s. incearca sa eviti post dublu ;) |
Daca te rog si poti sa imi faci si mie rost de unul tias fi recunoscator...daca nu cand e intalnire....ca poate daca pot ma fac prezent....;)
|
Quote:
Daca esti baiat cuminte si faci ce ti-am spus mai sus, la prima intalnire la care o sa vii poate o sa primesti si un sticker de la F.R.Sonic :D Bafta si mult noroc!:shock: |
Quote:
|
urmatoarea intalnire o sa fie anuntata pe forum(stai prin preajma si o sa afli..dar deocamdata nu exita o data)
lasati omu ca o sa puna el poze daca vrea...gelu ai grija ca n-ai voie sa faci efort! ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Rai sunteti.... :)
|
Quote:
|
este si el incepator nu dati cu parul.
a si apropo ma numesc rudy, din sunt din hd si am o dacie care in momentul de fata plange dupa o spalatorie, salutare la toti. |
sal rudy
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Salutare, Remus ma numesc si sunt din Deva, desi in mare parte din timp sunt in Timisoara :P, sunt posesorul unei mici "oite" negre adica un citro C3. Masinuta are 75 ponei din motorasul de jucarie de 1.4l . Modificarile facute pana acum sunt un Hu Pioneer si difuzoare Crunch, ce urmeaza sunt niste jante MSW 16 care sper sa vina cat mai repede (mai 2 saptamani de asteptare:) ) si apoi stopuri, faruri, folie si alte mici detalii :P. Foarte faina comunitatea 4tuning, sper sa ne vedem pe la urmatoarea intalnire :) (pozele cu oaia neagra si bizonul :D )
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:13. |
- Copyright 2026 4Tuning