Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor fetele? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/22346-fetele.html)

ERY 20-02-08 16:08

Re: Ce vor fetele?

I said G.O.D. damm'it....neah..nu sunt mean...mai am tresariri de'astea emotionale...:D

dogy_10 21-02-08 13:34

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1370754)
Gata. am baut cafeaua de dimineata sunt la birou deja...deci...:

Fetele vor...un barbat frumos dar nu foarte frumos, inteligent dar nu foarte, bogat dar nu in exces, sa le iubeasca cu disperare si nu ar strica sa aibe un altar cu poza respectivei in casa, sa percuteze intocmai fiecare dorinta pe care o are respectiva (de genu...ea: dragule ma doare capul...el : vai draga ce pastila vrei..aspirina, antinevralgic, sau poate un ceiutz cald ? )....:rolleyes2

iar am luato razna ? glumeam si eu...nu mai fiti suparate...:-)

da si dupa un timp se plictisesc...si tot nu e bine.....niciodata nu o sa stim ce vor cu adevarat....asta ori pt ca sunt ele dificile ori pt ca nu suntem capabili sa le intelegem pe deplin...si oricum un lucru e clar la fete, de multe ori zic una si vor alta

Spark 21-02-08 13:43

cred ca partea a2a e mult mai valabila ...
aia cu una zic si alta vor .. ;)

Lauryn 21-02-08 13:55

eu zica ca e mai mult valabila partea dintre 1 si 2 adica : ...ori pt ca nu suntem capabili sa le intelegem pe deplin...

Mustang 21-02-08 14:00

1 Attachment(s)
Nu stiu ce vor ...
Se aplica in comun cu: zic ca vor aia, dar daca li se ofera nu e buna... So ... ele vor opusul. Cand spun ca vor un baiat tandru, fiti ai dracu'. Le atrage acest specimen de om. :D :D

Later edit:
asta vor: 2 in 1. :D

Spark 21-02-08 14:03

Quote:

Originally Posted by Lauryn (Post 1373687)
eu zica ca e mai mult valabila partea dintre 1 si 2 adica : ...ori pt ca nu suntem capabili sa le intelegem pe deplin...

intrebare ... e cineva capabil de asa ceva ?
si acuma din atatea exemplare chiar nici unu nu o reusit ... inseama ca totusi e o problema sau ceva ;)

Magos 21-02-08 14:31

Ete kk*.... Daca iar generalizam si o luam asa...
Toti suntem la fel si diferiti in acelasi timp... Fiecare are aspiratii diferite, fiecare isi doreste altceva de la viata...

Mustang 21-02-08 14:36

Da...dar macar noi stim ce vrem de la persoana de sex opus. ;)

Magos 21-02-08 14:46

Lol... Poate si persoanele de sex opus stiu ce vor de la voi... :))
Hai ca ma amuz, Gabi, razboiul nu e intre mine si tine...
Noi doar militam pentru drepturile fiecarui sex in parte :))

indianu 24-02-08 09:26

Desi nu vor recunoaste asta niciodata, nici nu ma astept, femeile vor CEL MAI MULT CE NU POT AVEA.

aleks 25-02-08 10:47

ca si noi dealtfel...
nu vreau sa o dau in diverse, dar sa stii ca e in natura umana, sa cauti altceva mereu (nu ma refer aici la o persoana, sau la un lucru anume), sa iti doresti mai mult si mai bun, sta la baza evolutiei noastre...

Sasha 25-02-08 11:45

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1381718)
ca si noi dealtfel...
nu vreau sa o dau in diverse, dar sa stii ca e in natura umana, sa cauti altceva mereu (nu ma refer aici la o persoana, sau la un lucru anume), sa iti doresti mai mult si mai bun, sta la baza evolutiei noastre...

foarte bine spus

deci sa se inteleaga nu numai femeile cauta ceva "ce nu pot avea" !

Magos 25-02-08 13:21

Oricine isi doreste mai mult decat poate avea! ;)

indianu 25-02-08 14:31

Se pare ca m-ati inteles gresit. Hai sa va dau un exemplu si sa va las sa va decideti:
Avem o fata foarte frumoasa, carismatica, inteligenta,...(cum vreti voi) care are un singur defect: e cam "panarama" si reputatia nu e prea buna in privinta asta.

Intrebare pentru baietii de pe forum: Vreti sa aveti o relatie serioasa cu ea sau doar o aventura, doua?

La fel si in cazul unui baiat iar acum as vrea sa intreb fetele:

Vreti sa-l combinati si sa-l cumintiti sau doar aventura cu el?(as mai adauga aici ca majoritate sunteti constiente ca nu-l veti cuminti pe respectivul dar poate va place sa sperati = sa va mintiti :D)

Fiti sinceri cu voi si veti intelege singuri ce am vrut sa spun, nici nu e nevoie sa raspundeti pe thread. :D

PS: Ms Gratian, acum pot posta.

Mustang 25-02-08 14:43

Depinde de tip.
Momentan caut ceva serios ... deci ... ea ar iesi din calcul.
Totusi, daca imi puneai intrebarea asta acum 6 luni iti dadeam alt raspuns. ;)

All times are GMT +2. The time now is 10:15.

- Copyright 2026 4Tuning