![]() |
Re: Ce vor fetele?
I said G.O.D. damm'it....neah..nu sunt mean...mai am tresariri de'astea emotionale...:D
|
Quote:
|
cred ca partea a2a e mult mai valabila ...
aia cu una zic si alta vor .. ;) |
eu zica ca e mai mult valabila partea dintre 1 si 2 adica : ...ori pt ca nu suntem capabili sa le intelegem pe deplin...
|
1 Attachment(s)
Nu stiu ce vor ...
Se aplica in comun cu: zic ca vor aia, dar daca li se ofera nu e buna... So ... ele vor opusul. Cand spun ca vor un baiat tandru, fiti ai dracu'. Le atrage acest specimen de om. :D :D Later edit: asta vor: 2 in 1. :D |
Quote:
si acuma din atatea exemplare chiar nici unu nu o reusit ... inseama ca totusi e o problema sau ceva ;) |
Ete kk*.... Daca iar generalizam si o luam asa...
Toti suntem la fel si diferiti in acelasi timp... Fiecare are aspiratii diferite, fiecare isi doreste altceva de la viata... |
Da...dar macar noi stim ce vrem de la persoana de sex opus. ;)
|
Lol... Poate si persoanele de sex opus stiu ce vor de la voi... :))
Hai ca ma amuz, Gabi, razboiul nu e intre mine si tine... Noi doar militam pentru drepturile fiecarui sex in parte :)) |
Desi nu vor recunoaste asta niciodata, nici nu ma astept, femeile vor CEL MAI MULT CE NU POT AVEA.
|
ca si noi dealtfel...
nu vreau sa o dau in diverse, dar sa stii ca e in natura umana, sa cauti altceva mereu (nu ma refer aici la o persoana, sau la un lucru anume), sa iti doresti mai mult si mai bun, sta la baza evolutiei noastre... |
Quote:
deci sa se inteleaga nu numai femeile cauta ceva "ce nu pot avea" ! |
Oricine isi doreste mai mult decat poate avea! ;)
|
Se pare ca m-ati inteles gresit. Hai sa va dau un exemplu si sa va las sa va decideti:
Avem o fata foarte frumoasa, carismatica, inteligenta,...(cum vreti voi) care are un singur defect: e cam "panarama" si reputatia nu e prea buna in privinta asta. Intrebare pentru baietii de pe forum: Vreti sa aveti o relatie serioasa cu ea sau doar o aventura, doua? La fel si in cazul unui baiat iar acum as vrea sa intreb fetele: Vreti sa-l combinati si sa-l cumintiti sau doar aventura cu el?(as mai adauga aici ca majoritate sunteti constiente ca nu-l veti cuminti pe respectivul dar poate va place sa sperati = sa va mintiti :D) Fiti sinceri cu voi si veti intelege singuri ce am vrut sa spun, nici nu e nevoie sa raspundeti pe thread. :D PS: Ms Gratian, acum pot posta. |
Depinde de tip.
Momentan caut ceva serios ... deci ... ea ar iesi din calcul. Totusi, daca imi puneai intrebarea asta acum 6 luni iti dadeam alt raspuns. ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:15. |
- Copyright 2026 4Tuning