![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
Quote:
|
toti au in perioada asta nebunia lui Salam cu vanzarea =)))
|
Quote:
|
Quote:
|
si maine poimaine il auzi...se scoate de la vanzare...:D
|
5 Attachment(s)
Pana una alta astazi am montat ceasurile de bord ,cu luminite albastre nebuni alea alea :lol: fuctioneaza tot 100 % 8) am folosit 9 leduri smd :-P
|
e clar ca nu o mai vinde daca inca mestereste la ea..:d...urate pedale:|...
|
Quote:
bigathebest zici ca-ti palc ceasurile mele ? :lol: |
in mare parte da...daca erau facust sa se vada decat cifrele era si mai forta...dar nu te sparge la ochi seara.../?
|
Quote:
|
Parerea mea sincera si sti ca mereu am facut asta este ca masina asta daca vrei so pastrezi trebuie so vopsesti sincer ! altfel e doar un alt "Cazan" indiferent de ce ii faci tu ... alta e sa o vezi toata o culoare si sa dea bine si alta e so vezi peticita asta ... si stiu ca ma intelegi ! bafta in continuare indiferent de ce planuri ai !
|
8 Attachment(s)
Am achitionat 2 becuri T10 W5W leduri pozitie 8 smd,sunt foarte multumit de lumina pe care-o fac in far chiar daca interiorul este negru.
Am schimbat placutele de frana,cu altele noi dar nu stiu cat de bune or sa fie...daca a mai folosit cineva sa-mi zica si mie. Urmeaza shcimbu de ulei si de filtre. Mai postez si ceva poze de astazi,am cam muncito umpic (plina de pliante) in scopul sa fac si eu un ban |
Se poate regla intensitatea becurilor din bord..deci :)
|
Cand te apuci de caroserie? Ma refer la indreptat, vopsit, etc? Pare foarte neingrijita si e pacat de ea. Pune niste bani deoparte pentru treaba asta.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:38. |
- Copyright 2026 4Tuning