Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Club Astra Bertone (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/21370-club-astra-bertone.html)

crystip84 27-08-08 23:13

Re: Club astra bertone

si-a schimbat cineva arcurile fara sa schimbe si armotizoarele ... si va intreb dc e tiganie dc incerc sa tai din arcuri ..vreau sa o mai cobor putin

crystip84 27-08-08 23:23

vinde careva ceasurile de la astra bertone pe alb model 2.0 turbo..eu am pe negru si nu-mi plac ...si dc si-a taiat careva arcurile sau e tiganie? ...

flo_bbi 28-08-08 02:58

Quote:

Originally Posted by Renesys (Post 1718848)
poi nare faru fumuriu ca la bertone...daia se vede alb...da se vad becurile bine depinde cat de fumurii le faci...

am inteles.. ms:)

Florinike 28-08-08 04:01

Quote:

Originally Posted by crystip84 (Post 1718969)
...si dc si-a taiat careva arcurile sau e tiganie? ...

E masina sport, tu crezi ca e dacie sau? Poate trebuia sa te limitezi la Logan....

flo_bbi 28-08-08 04:13

Quote:

Originally Posted by Florinike (Post 1719314)
E masina sport, tu crezi ca e dacie sau? Poate trebuia sa te limitezi la Logan....

:))))) buna asta :))) 1.6 16v ..cica fuge rau :)))

algorunescu 28-08-08 09:25

Quote:

Originally Posted by crystip84 (Post 1718953)
si-a schimbat cineva arcurile fara sa schimbe si armotizoarele ... si va intreb dc e tiganie dc incerc sa tai din arcuri ..vreau sa o mai cobor putin

Eu te sfatuiesc sa n-o mai cobori. Fiind turbo este deja coborata de la mama ei. Pe drumurile noastre nu este bine s-o ai mai jos. Crede-ma ca am avut niste incidente cu diverse gropi/lucrari cand am multumit cerului ca nu am garda la sol mai mica ca sigur ma alegeam cu ceva spart. O fi mai frumos cu ea mai lasata dar este total nepractic.

Renesys 28-08-08 11:59

Quote:

Originally Posted by algorunescu (Post 1719407)
Eu te sfatuiesc sa n-o mai cobori. Fiind turbo este deja coborata de la mama ei. Pe drumurile noastre nu este bine s-o ai mai jos. Crede-ma ca am avut niste incidente cu diverse gropi/lucrari cand am multumit cerului ca nu am garda la sol mai mica ca sigur ma alegeam cu ceva spart. O fi mai frumos cu ea mai lasata dar este total nepractic.

Total de acord ! Si eu la fel de cate ori mam bucurat cai inalta. O prefer cocostarc decat sai sparg bara sau baia de ulei...
si am avut masina joasa, e un chin...

sabothor 28-08-08 13:48

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by flo_bbi (Post 1717997)
care stiti unde pot sa-mi fac stopurile fumurii?? :D
Attachment 625766

Stopuri in genul asta gata vopsite am eu in debara. Sunt stopurile de pe bertonele mele, dar vopsite la un service de calitate. Unul din ele are lacul un pic cojit, dar nu dauneaza.

Daca te intereseaza, vii la giurgiu si ti le dau, cu conditia sa mi le dai pe ale tale in schimb. Nu iti cer nici o diferenta.

Eu nu le folosesc ca am aftermarket actualmente pe masina (FK).

Uite niste poze ca sa iti faci o idee.

PS. Mi se pare mie sau mi-ai copiat modelul de semnatura? :oops:
PS2: Cadranele albe nu cred ca ti le da nimeni la schimb, dintr-un simplu motiv: cele care vin cu cadrane albe au acele negru mat (neiluminate). Ale tale au acele transparente si iluminate cu rosu, deci ai si instalatia pentru iluminat acul. Eu daca ti-as da cadranale mele, noaptea nu o sa mai vad nimic in ele avand acul negru mat ...
In schimb tu iti poti pune cu succes o plasma de la innoparts avand acum iluminat si se va vedea mult mai bine! ;)

sabothor 28-08-08 13:54

Quote:

:shock: CUM DE TI-A VENIT IDEEA ASTA GENIALA ?!?!? :shock:

Daca tot vrei sa faci ceva cheap iti recomand sa le mai torsionezi, dar nu tu, ci un meserias (iti pot recomanda unul) ... dar sub nici o forma sa nu te musce sarpele sa le tai ca a o dai dracului de tot.

Meanwhile iti recomand cu placere niste arcuri sport. Alea macar sunt gandite (cu capul chiar:D)

flo_bbi 28-08-08 14:17

Quote:

Originally Posted by sabothor (Post 1719775)
Stopuri in genul asta gata vopsite am eu in debara. Sunt stopurile de pe bertonele mele, dar vopsite la un service de calitate. Unul din ele are lacul un pic cojit, dar nu dauneaza.

Daca te intereseaza, vii la giurgiu si ti le dau, cu conditia sa mi le dai pe ale tale in schimb. Nu iti cer nici o diferenta.

Eu nu le folosesc ca am aftermarket actualmente pe masina (FK).

Uite niste poze ca sa iti faci o idee.

PS. Mi se pare mie sau mi-ai copiat modelul de semnatura? :oops:
PS2: Cadranele albe nu cred ca ti le da nimeni la schimb, dintr-un simplu motiv: cele care vin cu cadrane albe au acele negru mat (neiluminate). Ale tale au acele transparente si iluminate cu rosu, deci ai si instalatia pentru iluminat acul. Eu daca ti-as da cadranale mele, noaptea nu o sa mai vad nimic in ele avand acul negru mat ...
In schimb tu iti poti pune cu succes o plasma de la innoparts avand acum iluminat si se va vedea mult mai bine! ;)

ok.. stai intai sa`mi iasa din service.. si la urma poate trec sa facem repede un schimb pe schimb ;) ms

modelul de semnatura chiar n`am avut nici o intentie..sa semene cu a ta.. sunt multe poze in linie nu cred k e unic :)))

si ... eu n`am cerut nici un cadran.. eu le am albe..cred k m`ai confundat aici :)

sabothor 28-08-08 14:19

Quote:

Originally Posted by flo_bbi (Post 1719822)
ok.. stai intai sa`mi iasa din service.. si la urma poate trec sa facem repede un schimb pe schimb ;) ms

modelul de semnatura chiar n`am avut nici o intentie..sa semene cu a ta.. sunt multe poze in linie nu cred k e unic :)))

si ... eu n`am cerut nici un cadran.. eu le am albe..cred k m`ai confundat aici :)

Dap, te-am confundat .. sorry ... e de la oboseala.

Anunta-ma pe privat cand vrei sa faci o cursa aici ... si apoi sa imi spui ce parere ai de soseua Bucuresti - Calugareni - Giurgiu. Mare grija la radare!;)

flo_bbi 28-08-08 14:23

Quote:

Originally Posted by sabothor (Post 1719825)
Dap, te-am confundat .. sorry ... e de la oboseala.

Anunta-ma pe privat cand vrei sa faci o cursa aici ... si apoi sa imi spui ce parere ai de soseua Bucuresti - Calugareni - Giurgiu. Mare grija la radare!;)

a e varza? :))))

flo_bbi 28-08-08 14:27

1 Attachment(s)
dar vad k nu sunt foarte fumurii.. sunt 1 pic mai inchise decat normal.. eu daca le fac negre? sigur n`am probleme cu becurile? as vrea sa le fac exact cum sunt cele din poza asta..
Attachment 626733

VLAD_85 28-08-08 15:39

Quote:

daca te intereseaza am eu de vanzare o suspensie sport (arcuri+amortizoare) la super pret.

crystip84 28-08-08 18:38

da aveti dreptate cu arcurile taiate.. da cu unele sport as incerca ..mi se pare prea coctata de fund si nu da f bine..macar pe spate sa le schimb ..azi mi-am cumparat ceas turbo si ceas temp ulei ..sambata dc nu o sa muncesc toata ziua va spun rezultatul...

All times are GMT +2. The time now is 12:45.

- Copyright 2026 4Tuning