![]() |
Re: Club astra bertone
si-a schimbat cineva arcurile fara sa schimbe si armotizoarele ... si va intreb dc e tiganie dc incerc sa tai din arcuri ..vreau sa o mai cobor putin
|
vinde careva ceasurile de la astra bertone pe alb model 2.0 turbo..eu am pe negru si nu-mi plac ...si dc si-a taiat careva arcurile sau e tiganie? ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si am avut masina joasa, e un chin... |
5 Attachment(s)
Quote:
Daca te intereseaza, vii la giurgiu si ti le dau, cu conditia sa mi le dai pe ale tale in schimb. Nu iti cer nici o diferenta. Eu nu le folosesc ca am aftermarket actualmente pe masina (FK). Uite niste poze ca sa iti faci o idee. PS. Mi se pare mie sau mi-ai copiat modelul de semnatura? :oops: PS2: Cadranele albe nu cred ca ti le da nimeni la schimb, dintr-un simplu motiv: cele care vin cu cadrane albe au acele negru mat (neiluminate). Ale tale au acele transparente si iluminate cu rosu, deci ai si instalatia pentru iluminat acul. Eu daca ti-as da cadranale mele, noaptea nu o sa mai vad nimic in ele avand acul negru mat ... In schimb tu iti poti pune cu succes o plasma de la innoparts avand acum iluminat si se va vedea mult mai bine! ;) |
Quote:
:shock: CUM DE TI-A VENIT IDEEA ASTA GENIALA ?!?!? :shock: Daca tot vrei sa faci ceva cheap iti recomand sa le mai torsionezi, dar nu tu, ci un meserias (iti pot recomanda unul) ... dar sub nici o forma sa nu te musce sarpele sa le tai ca a o dai dracului de tot. Meanwhile iti recomand cu placere niste arcuri sport. Alea macar sunt gandite (cu capul chiar:D) |
Quote:
ok.. stai intai sa`mi iasa din service.. si la urma poate trec sa facem repede un schimb pe schimb ;) ms modelul de semnatura chiar n`am avut nici o intentie..sa semene cu a ta.. sunt multe poze in linie nu cred k e unic :))) si ... eu n`am cerut nici un cadran.. eu le am albe..cred k m`ai confundat aici :) |
Quote:
Anunta-ma pe privat cand vrei sa faci o cursa aici ... si apoi sa imi spui ce parere ai de soseua Bucuresti - Calugareni - Giurgiu. Mare grija la radare!;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
dar vad k nu sunt foarte fumurii.. sunt 1 pic mai inchise decat normal.. eu daca le fac negre? sigur n`am probleme cu becurile? as vrea sa le fac exact cum sunt cele din poza asta..
Attachment 626733 |
Quote:
|
da aveti dreptate cu arcurile taiate.. da cu unele sport as incerca ..mi se pare prea coctata de fund si nu da f bine..macar pe spate sa le schimb ..azi mi-am cumparat ceas turbo si ceas temp ulei ..sambata dc nu o sa muncesc toata ziua va spun rezultatul...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:45. |
- Copyright 2026 4Tuning