![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
caut si eu suruburile cu care vine prins bordul am si eu nevoie de vreo 4....burduful de la schimbator si o bricheta:D.
|
am si eu un bloc sigurante golf 3 se potreiveste la toate tip 1.4''1.6""1.8" cn e interesat sa ma contacteze pret 100 ron+tax postale
|
salut baieti, as dori si eu sa stiu cine vinde stopuri de g3 tuning, poate si-a luat cv nou si le vinde sau faruri tot tuning, cumpar
|
caut si eu 4 bucati manere usi pt interior cu gauri pt butoanele de geamuri electrice si partea soferului sa aiba si reglaj oglinzi dintr-o singura bucata sau fete de portiere complete imbracate in piele cine are sa de un semn va rog
|
am eu tot ce cauti
ai tel in profil |
Salut baieti este cineva pe aici care ma poate ajuta cu niste prelungiri de bari si de un maner pentru haion pentru un Golf IV ???
Cine este din GL si are nevoie de o cheie tip briceag sa ma contacteze (pretu e discutabil) Cine este din focsani si are nevoie de o plasa de bagaje pentru un G4 breack sa ma contacteze (pretul de asemenea negociabil) |
Daca mai ai valabila oferta .....m-ar interesa....la ce bani?
|
@ Iulian_S la care oferta te referi
|
De stergator spate cu motoras pt golf 3.
|
Mai este valabila oferta cu motoras stergator spate (tot ansamblul)?
|
ARE CINEVA DE VANZARE UN COMPRESOR EATON 45 PT A FI MONTAT PE UN GOLF 2 1.8 GTI?
CINEVA ARE MONTAT ASA CEVA?:rolleyes2 |
Am eu motorase de stergator pt haion la golf 3. 50 de lei
|
are vreo cineva piese tuning pt golf 3 ? grila fara semn, faruri tuning, stopuri tuning, etc ? cumpar, lasa-ti mesaj pe privat cu preturi sau id meu de mess [email protected] ms
|
cupar 2 amortizoare spate passat vr6 din 95...mentionez ca am arcuri rosii
|
cumpar cutie viteze pt 2.0 8v 2e care are :( da nu sariti cu preturi de 5-7 mil ca nui de vr frat sau 16v sau daca nu o cutie de 1.8 da arborele de ambreaj sa aibe 28 de dinti
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:00. |
- Copyright 2026 4Tuning