![]() |
re: Club Ford Capri
bil, eu stau la politehnica. voi posta o lista cu piese care au fost identificate ca necesare... pentru inceput
|
cosmine,promite macar ca te intorci....:( cu un V8...
drum bun si sa vii cu un mustang(poza)si....bafta!!! sa-mi scrii! |
Quote:
|
Quote:
|
intrebare pt Dascalu > man, cam cat iti consuma tie motorul ala de 2000+weber 32/36 pe care l-ai avut ???
sunt tare curios pt ca masina mea (care are motor de 1600+serpi+Weber 32/36) mi-a luat 20% mentionez ca a fost reglat pt noxe (la ITP) Imi cam vine sa-l arunc ...ca doar nu am 140 de cai la roti |
Quote:
|
cica alea cateva zile s-au facut vreo 3 saptamani.....da viza e in pasaport ....
|
si atunci mie de ce mi-a luat frate 20% pe motor de 1600 carbu' a fost reglat pe tester. Oricum astept sa imi pun retur la el (ca inca nu l-am tras) si daca imi ia la fel ... il pun pe ala de dacie inapoi pana gasesc altceva ...si pacat ca imi placea cum tragea cu Weberu'
|
pai nu ai retur?
|
cosminello...pliz....o sigla de mustang... aduci din state?????
|
apropo....
care e diferenta intre farurile de lunga si cele de scurta de pe capri/ BMW ???, ( 4 faruri rotunde) in afara de desenul de pe sticla... o fi ceva legat de ""lingurita""" ??? se supara cineva daca o dau jos???? |
nu difera la seria 3...merg si cele de la seria 5...de faza lunga. numa sa nu pui sperante ca se potrivesc si alea cu lupa.
|
Quote:
|
Codrine..
Ma Interesa... Constructiv... Adik ... Cum Deosebesc Eu Un Far De Scurta De Unul De Lunga???!!!.. Am 2 Faruri De Bmw Si Nu Stiu Daca Sunt De Scurta Sau De Lunga... Uitat La Un Bmw In Parcare Si Nu Am Vazut Mare Lucru In Afara De O Usoara Diferenta A Striatiilor Sticlei . Adica.. Si Cel De Lunga Si Cel De Scurta Aveu "linguriata " Aia... Ce Se Intampla Daca La Cele De Lunga O Voi Da Jos ... Oricum Vor Fi Puternic Modificate Ca Sa Intre Lampi Cu Xenon..... Aaa.. Si Studiez De Ceva Vreme Si Faza Cu Lupele... Am De Ales In A Baga Pe Scurta Lupe.. Sau Sa Las Farul Original Cu "lingurita "aia... |
Quote:
pai d p alt forum, masina o stiu de vo 2 ani, nush dk era tot a ta si pe atunci :-) cred k am vb si pe mail/PM..eu mai stiu...e greu sa le shtii pe toate :drunk: and is very....energy consuming :dance: :mrgreen: Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:23. |
- Copyright 2026 4Tuning