![]() |
Re: Numere de inmatriculare
Quote:
|
Azi am vazut un Audi cu nr: IS ** CCC (CCC=cele 3 cercuri din patru de la logu audi).
|
Ma ajutati si pe mine va rog?
Ce numere sa pun pe un VW MK3?(SLRR) IS ?? ??? Ma gandeam la: IS 0 5LOW IS 26 RAT |
poti sa pui IS 0 2LOW
|
Quote:
|
Quote:
|
nu exista numere preferentiale la BG
|
MH 04 ELA ...scuze daca a mai fost amintit, il vad in fiecare dimineata pe o masina parcata ..
|
Quote:
|
eram eu obosit cand am scris, MH 43 ELA e, banuiesc ca proprietara e Mihaela :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Care e treaba cu numerele astea B XX W_ _ ?
Am vazut si la masina lu Nastase(WNA),Elan Schwartzenberg(WSE),Vantu(WSV) etc... Care e treaba cu W ? Si vroiam sa mai intreb daca se pot distanta putin literele gen X X X in loc de XXX. Eu am vazut multe masini prin oras,dar nu cred ca numerele sunt eliberate de Pol. |
Quote:
IN BUCURESTI SINT MAI MULTE FIRME CARE POT FACE NR LA COMANDA(STANTATE SAU SA PARA STANTATE),diferenta esta ca cei de la ITP nu pun abtipildul pe ele. nu sunt OMOLOGATE. cam 100E perechea, personalizate. baietii,contra cost pt oferii si nr PERSONALIZATE din baza de date,chiar si din cele rezervate. iti alegi numar, platesti la ei(numerele de fite),mergi la politie si cind te intorci sint gata batute,doar ti le monteaza. asa spun anumite persoane, discutie auzita personal intr-un autobuz. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:43. |
- Copyright 2026 4Tuning