![]() |
Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi
foarte grav a iesit ai un Big LIKE!!! de la mine;)
|
Mai am de montat pragurile MT1 si e gata pe exterior...dar alea cred ca le pun la primavara odata cu inlocuirea parbrizului.
Va multumesc. |
Quote:
nu vad nimic montat doar "sa fie pus" sa ai mult noroc de el in continuare!!! |
pasiunea si-a spus cuvantul.Bogdan e unul dintre ce-i mai mari pasionati de auto din Ro,iar asta se vede in ceea ce face el.are 2 masini(dacia si ursul) de invidiat!felicitari bogdan si spor la treburile pt club.sper sa va iasa!:)
|
f. frumos......felicitari pt munca depusa
|
E dichisit omu` :)) tre' sa iasa totu' perfect, si a iesit :))
|
a iesit ff bine bv.....
|
sal. a iesit f f f f f tare ,un mare bravo , dar ar mai fi 2 lucruri , parerea mea:
1 semnalizarile de pe aripa albe sau smoke 2 niciun stiker pe masina ,vad deja 2 pe geamul dr. spate adica clean maxim. spor in continuare cu planurile care le mai ai la el . |
Va multumesc tuturor pentru aprecieri si sfaturi:-)
Da, in limita posibilitatilor (timp/bani) m-am straduit ca sa iasa cat mai bine, dar cel mai mult ma bucura ca am desfacut masina asta pana la absolut ultimul surub si piulita si am facut totul asa cum trebuia unde a fost cazul..:rolleyes2..adica. ori imi cunosc masina, ori nu o mai cunosc:lol: Nu am sa pun stickere aiurea pe ea, nici mie nu-mi place ideea, pe geamul dr spate sunt sticker-ele de la E30 Fest 2011-2012 si va mai veni parasolarul cu numele clubului din care fac parte si o mica sigla pe luneta..astea trebuie puse:rolleyes2 Daca totul va decurge bine, pentru la anul am in plan modificari substantiale la motor, pentru a mentine sunetul de 12V dar cu steroizi8) |
Quote:
|
Quote:
|
Iarna cu ce te misti? Presupun ca nu cu ursu...Si nici de bicicleta nu mai e!
|
Quote:
|
Quote:
Aia e masina de tavaleala, care duce greul iarna-vara, cara cartofi, merge la tara, etc:lol: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:35. |
- Copyright 2026 4Tuning