![]() |
Re: Stickere 4tuning
In Botosani unde pot gasi stickere? Multumesc
|
Aiud, judetul Alba .. ? Nu gasesc prin preajma ..
Caut un sticker cu "4tuning" de .. o gramada de timp .. Platesc stickerul, transportul, deranjul, etc-uri .. numai sa-mi trimita si mie cineva un sticker .. |
Da-mi add la maffiaxxl si te ajut eu. Bafta
|
Prin Turda sau Campia Turzii unde gasesc stiker si eu cu 4tuning caut de fff mult timp;)Multumesc
|
salut baieti , as vrea si eu sa cumpar sau sa iau, vre-o 3 sau 4 , motivul este k am cativa prieteni in oltenita cu care ne dam mereu seara prin oras, dar vrem si fim mai diferiti de ceilalti din oras , fiecare avem masini si vrem sa le punem pe luneta spate , asa vom fii ca un mic club cand mergem pe avarii si spate in spate , care ma poate ajuta sa intre pe id meu cristianradea si ii voi fi recunoscator. astept raspuns pe aici . bafta si aveti grija la idioti in trafic ;-)
|
Quote:
Cautama si te ajut eu. Bafta |
Quote:
|
STICKERE 4T RM VALCEA - PM !:D
|
Cumpar si eu 1 stiker sau 2 4tuning Astept PM de la cine are !
|
Salut baieti ma ajuta cineva cu un sticker "69hai.ro"? Daca se poate sau puteti sa spuneti de unde pot sa cumpar?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Salutare colegii ! Sticker 4tuning vreau si eu 2-3 bucati . Care sari sa ma ajuti ?
|
Quote:
|
mai se ocupa cineva cu vanzarea-distribuirea de stickere???am nevoie de cateva pe la madrid
|
Va salut, cum pot procura si eu stikere 4tuning? Ma poate ajuta cineva, sunt din Roman, jud. Neamt!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:52. |
- Copyright 2026 4Tuning