![]() |
Re: E36 - coupe tex
le punem pe Maria si pe Ioana pe capota ?????????
|
Quote:
ma duc azi in mall sa-i iau lu' Maria un neglije ceva! vezi cum vi cu Ioana imbracata! ca tre' sa fie un pictorial incendiar...capis??:lol::lol: |
ieri mi-am reparat ielectromotoru' ca tot facea figurine in ultimul timp si aaalternatoru ca nu mai incarca! m-a scuturat de vreo 4,5milioane!!:rolleyes2
da' ce-mi place despre ea acum...vis!!!:D:D |
Quote:
cine o iubeste pe Maria a ta :D Marean cel mai mult :D:D:D:D:D:D:D:D :flower::flower::flower::flower::flower::flower::f lower: |
Quote:
|
MR Liviu da mi si mie un pm unde ai fost cu alteratoru!Dc e omu meserias as vrea sa trec si eu pe la el k se pare k mie nu imi incarca la relanti.!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
va atasez mai jos o poza cu marean cand i s'au ascuns bomboanele!
ce ai gasit ma acolo? vanos? vreun turbo ceva? :D |
Quote:
|
Quote:
in baicului este atelieru' si omu'i meserias! mie mi l'a facut pe loc!!:shock: ne auzim maine la un tilifoon!!;) |
Quote:
|
Am observat ca azi a vrut pisica sa se plimbe si ea ca a venit vremea asta frumoasa:D , vreau sa spun ca se aude gravvv :)
|
3 Attachment(s)
poze de anul trecut:lol:de la meeting e36!
|
4 Attachment(s)
..........
|
Salut.tare frumoasa pisica,de curand mi-am luat si eu una,a mea e neagra.bafta cu investitia si cu politia.
apropo de folie si de politie am si eu i povestioara. inainte sa imi iau pisica am avut o tigra,iar la tigra luneta pe spate este neagra/fumurie din fabrica.si ma opreste politia la rond in chitila,dupa ce ii prezint toate actele masinii in regula tot se uita pe la masina sa vada si el de unde isi poate scoate ceva lei.si se leaga de luneta: Gabor: - Omologare pt folie ai? Eu: - Ce folie sefu? G: - Aia dupa luneta/ E: - Nu e folie sefu,asa e din fabrica dupa care ma pune sa ridic luneta si incerca cu o cheie sa scrijeleasca geamu E: - Stai usor sefule k imi intrerupri dezaburirea dupa spate si ma nenorocesti in fine se mai uita el si vede toba imensa pe spate G:- Omologare pentru toba? E:- E tot din fabrica sefu,nu i-am pus nimic eu,asa e ea,nu vezi k e mica,e facuta sa fie sport. Morala: "Ei incearca sa vada de unde pot scoate si ei un ban.daca esti mai slab si nu ai papagal se lasa cu amenzi,asa ca nu va sfiiti cand vorbiti cu "pulimea" pana la urma daca ii minti cu ceva si te prind nu au ce sa iti faca,macar sti k ai incercat. Ps: sa nu iti mai povestesc ca m-a oprit politia,mascati si comunitari in aceelasi timp cand am luat pisica |
| All times are GMT +2. The time now is 00:31. |
- Copyright 2026 4Tuning