![]() |
re: Violet "DOG" E39 528i ,M -Pack, Hamann HM2 19"wheels
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Tu esti om serios ..nu pusti ca noi :D Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Mie imi terbuie bara acum :D...jantele mai pot astepta ! Azi am proptit-o in camp la 40-50 km /h . Sa spart bara in rest nimic .... caut bara de M cu proiectoare ... prefer OEM dar as lua si ceva de producator ... |
NASOOOOLLLLLL:sad:....in tot rau si un bine....
BINE:ca ai scapat doar cu atat...bine ca nu ai apucat sa montezi carenajele originale pt bara de M.... IMI PARE SINCER RAU...stiu ce inseamana ca dupa atata munca si bani bagati sa ai parte de o chestie de genu.... |
Nasol ca ai botit masina, bine ca nu e mai rau
Legat de subiectul jante, merge si la 280+ pe ceas cu 12j si distantiere |
Quote:
Privește partea bună, numărul e īntreg! |
urata treaba, bine ca nu a fost mai rau!!! vezi ca e la dezmembrat aici un e39 cu m pack oem, poate are pret bun la bara
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
O pun eu la punct .. Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Am comandat alta aseara , replica gri cu tot cu proiectoare . |
Sa vezi ce surpriza o sa ai :) plasticul e ft casant, iarna asta nu mai poti sa iesi cu ea, o sa se sparga la orice bucata de gheata.
|
asa e....eu am la fel cea de fata si stau mai mult parcat acum cat e ger....la prima atingere mai brutala se face tandari
|
Vedem ce si cum ..oricum n-o mai pun pe masina pana nu se dezheata zapada asta .:shock:
Azi n-a mai bagat caldura destula... a lipsit 1.5 litri de antigel. Poate curge pe undeva de la accident .. Cand trece geru studiez problema ..pana atunci asa ramane . |
nasol...sper sa se rezolve cu bine...o pui tu din nou la punct.
bafta |
1 Attachment(s)
Am luat bara fata ..
Un sfat care l-a primit si eu si nu l-am ascultat : Nu cumparati bare replica / aftermarket :shock: N-am reusit sub nici o forma s-o asez pe masina ..e prea lata, lateralele sunt labartate prea mult .. Am rupt urechile de la suporti .. am lipit la loc si am rupt suportii de pe bara . Un plastic infect imposibil de pus cum trebuie . Pana la urma am prins suportii de pe bara veche pe bara asta cu pop nituri .. altfel nu statea , cum incercam sa prind lateralele cum sareau suportii .. a fost si plus 5 azi afara , am tinut-o si la cald peste noapte ... daca nu era asa cracanata se putea pune fara probleme. Trebuie sa polizez acum niturile si acoperit cu kit .. aiurea de tot dar asta e momentan . O vand daca vrea careva ...cu tot cu proiectoare la 150 e :shock: In viata mea nu mai cumpar cacaturi de genu ..mai bine merg fara bara pana gasesc OEM . De stat ar sta ok cu mici reglaje ... |
la cat costa....mai bine mai ai rabdare sa mai starngi ceva bani si pui una second dar macar e ceea ce trebuie....
is bun la sfaturi nu SAX????:lol:....si eu am after market:???:...macar a mea a intrat pe sine fara nici o prblema si fara modificari..... |
Merita cei 300 euro cele SH OEM cu varf si indesat ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:33. |
- Copyright 2026 4Tuning