![]() |
Re: E30- B-86-JHN, ex DJ-16-XXS
2 Attachment(s)
Masina a ajuns destul de bine zic eu...
Anul acesta a suferit cateva mici modificari mecanice/estetice si vor mai urma au fost facute: - Garnitura chiuloasa schimbata - Montare grup autoblocant ( grup lung) - Schimbare ceasuri 1.8 cu unele de 2.3 - Aerograf capota urmeaza: - Bara fata - 2 mici chestii la motor (astea le veti afla cand vor fii gata si tot atunci primiti poze) poze: P.S voi posta un link cu filmul de la intalnirea BMW de la Chiajna...atunci am aflat si noi ca are blocant :lol::lol: |
era si momentul sa mai aflam cate ceva despre ursul asta......un exemplar frumos...
felicitari si bafta in continuare............. |
o masina care isi merita locul pe strada ... bafta andule cu masinutza si fara incidente ...
|
ma bucur ca am adus topicul iar pe prima pagina (asta dupa ceva vreme) si ca nu a fost uitata aceasta masina.....
P.S eu va voi anunta mai mult cu ceea ce va "suferi" masina in urmatoarea perioada, ca actualul proprietar nu are timp...(e ocupat sa upgradeze masina) |
bn daffy atunci bafta tie la scris si lui andu la munca :)
|
ar arata mult mai clean.. masina cu bara fatza si capota tot in culoarea masinii..
|
ma bucur sa mai aflu cate ceva despre masinuta asta :P sper ca noul proprietar are grija de ea :X
bafta , sa auzim de bine !! I love xxs:"> |
@ B-14-BYE : grasule vezi ca am facut un mic photoshop cu masina si daca facem capota si bara in culoarea masinii iese prea mult (exagerat de mult) rosu si daca facem clean nu o sa mai fie cine stie ce....
si oricum multi din ziua de azi merg p mana 'clean-ului'.....e suficient fara sigle pe masina...e de ajuns |
si chestia aia care a desenato pe capota ? ce este ? :)
|
eu cred ca clen e cel ami frumos.. si clean e mai rar.. ceva frumos si clean.. o capota neagra.. care imita carbonul.. vezi pe toate daciile
|
Quote:
voi cauta o poza mai detaliata |
4 Attachment(s)
mai frumoasa de atat n`a fost niciodata
|
mie mi se pare ca arata mai bine acum cu capota si bara fata nearga....
|
Quote:
personal mi se pare ca bara aia de o are acum o face sa para de la dezapezire ...... ugly |
este superba acum ... dar singura combinatzie care o strica e exagerat de joasa ... greu de mers cu ea prin bucuresti :| in rest nu are defect , si am multa incredere in andu ca o sa aibe grija de masina in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:20. |
- Copyright 2026 4Tuning