![]() |
Re: Street Racing Squad
Salut in primul rand te-am ruga sa iti prezinti masina prin 2-3 poze si cateva detalii gen motorizare cilindree modificari!!!
In al doilea rand te-am ruga sa ne dai add lui tazz lui tank si mie momentan!!! Tank:idu_lui_alex Tazz:tazzu_hell Eu(GRIN):grin_streets Multa bafta si Respect S.R.S. P.S.:maine va bag iar poze cu nemiluita din ce a fost azi:lol:!!! |
Intr-adevar...
cateva detalii despre masina,2-3 poze cu ea cum arata acum,ce planuri de viitor ai cu ea....vad ca mi-ai dat add.Astept sa vorbim. De asemenea,pentru restul membrilor...avem si forum-ul nostru....haideti sa-l folosim...:)....link-ul il gasiti la mine la semnatura |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cine vine cu mine azi la snagov sa-l ajutam pe shumy sa-si schimbe motoru?
|
Quote:
|
spor la reparat
|
Quote:
|
Am amortit la pc astept filmuletele acelea de dumnica, sau mai aveti de lucreu la ele
:bat::anger::chainsaw: ami fac de treaba pana apar, ami modific bordul la mert |
1 Attachment(s)
Si putina MAGIE
EEEEEEEEEEE CE MAI ZICETI DOMNILOR |
M-am simtit si distrat foarte bine duminica,a fost misto.Propun sa organizam asa ceva macar o data pe luna si sa fie prezenti toti membrii sau macar sa incerce sa fie prezenti cat mai multi,cat despre andrei si desenul facut...super talentat Andrei, a facut un super "freehand" desen.felicitari! Grin asteptatm cu nerabdare filmuletele ...
|
"Traditia continua la Tulcea,in data de 4-5 septembrie are loc Tulcea Racing Days un eveniment de amploare pe 2 zile.Locatia pentru desfasurarea acestui concurs este aeroportul Delta Dunarii situat la 15km de orasul Tulcea.Concursul consta in drag racing,drift si expo.La aceasta editie o sa aveti parte de foarte multe surprize si de foarte multe masini puternice pe care nu le cunoasteti.,,
Ganditi-va:D! |
Propun strangere totala a SRS-ului duminica un nou gratar o noua distractie... noi fimulete cu drifturi cu fiecare masina a membrilor...gratarel...jocuri cu mingea ..poker...carti...balaceala la greu si fratilor invatati-ma sa innot :))... vreau raspunsuri pozitive si sigure ..nu ca "poate" vin :bat: ...sau sa va speriati de vreme sau altele...nu va faceti planuri si gata ;) ..deci incep lista :paper:
|
6 Attachment(s)
Sa vada si ochi vostri la ce am lucrat eu
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning