![]() |
re: bmw e36 brown is the new black
Soo GOOD , bravos pretenas,esti fortza ! MAcsim am Spus !!!:o:o:o:o
|
Quote:
|
Quote:
|
:)))))) eu nu vad alta culoare inafara de negru fratzica ,toate ca toate dar a iesit foarte bine !!!
|
Quote:
Eu astept sa o vad gata si setul ala de poze smechere asa cum merita :d |
Sexy:>
|
in sfarsit pozeeee :)) de cand asteptam ziua asta, m-am saturat si eu sa te tot intreb daca ai dat masina cu maro :)) a iesit bomba masina, abia astept sa vad si poze de la lumina, ca din hala nu se vede perfect cat de tare e culoareaa.
PS: Noua ta piesa favorita https://www.youtube.com/watch?v=tdNT_OTWwwg :shock: |
multumesc!!!!!!
poi cum sa il las pe fratele ricko la greu.....am ales si eu ceva cu negru:)))) |
Ba sincer m-am bucurat enorm cand am vazut pozele lui Nosu,,,,acum de vineri astept pozele astea ....l-am disperat pe motzu cu telefoane si etc ....asa sunt de bucuros de parca a fost vorba de masina mea ....VA IUBESC BAIETI :))))) prieteneste .......:))))
|
se intampla "frumos" :D ii mai dai polish dupa ce o scoti de la vopsit sau o lasi asa?
|
Quote:
|
bun asa, culoarea este foarte frumoasa, sunt curios cum asortezi jantele :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
deci foarte frumoasa :X.......ce sa zic,astept asamblarea finala.....felicitari pt culoarea aleasa....
|
:D :D :D :D :D
Sunt foarte mandru de mine ca esti prietenul meu :lol: :lol: !!! a iesit bomba :D |
| All times are GMT +2. The time now is 06:29. |
- Copyright 2026 4Tuning