![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
sunt curios sa vad bentley-ul:D
|
7 Attachment(s)
Sa mai reinvii putin topicul...
Poze de grup 1/43 (fara camione si inca vreo 6 bucati) :D |
Vreau si eu in magazinul tau...
O colectie de vis la 1/43, bravo man:!: |
Superb! Esti pe drumul bun :-)
|
Superba colectia ta Eugen. Imi plac mult modelele tale. Felicitari!
|
Frumoasa colectie si numai machete de prestije,bravo.
|
In colectia ta am vazut ceva ce cred ca se gaseste mai rar : un Skyline . Ma insel oare ?
|
Imi place mult colectia ta, dar eu le-as fi tinut unpic altfel. Mai exact, as renunta la cartonul ala de deasupra fiecarei vitrine ... si le-as lasa asa simple, sa se vada toata macheta.
|
foaaaarte tare!!!! bravo maestre, colectie premium....imi plac toate desi nu am avut stomacul sa imi iau aceeasi macheta in mai multe culori recunosc ca am fost tentat de unele care arata prea bine...ce sa zic....am fost atras de asemenea si eu de acele HPI de Le Mans dar nu vreau sa alunec pe panta aia prea tare....am si eu autoarturile de acolo dar numai intr-o culoare si sint absolute.....dar preferata mea...poate pentru ca nu o am este mercedesul ala galben de minichamps coupe....
|
nu poate altcumva decat SUPERBA colectia ta 1/43, ai unele modele extrem de frumoase (McLaren F1, Lotus Esprit, Mustang GT si ar mai fi inca cateva) .
|
1 Attachment(s)
Multumes frumos pentru aprecieri!
@Shelby cobra: Nu stiu exact la ce Skyline te referi, fiindca am R32 HPI, R33 Ebbro si R34 Kyosho. Iar cate de rare sunt habar n-am, R32 e destul de comun, R33 la fel, iar R34 poate, dar nu vreau sa ma lansez in comentarii gratuite... @steaua23: La unele HPI-uri am renuntat la acele cartone, pentru ca PC-urile sa intre unele in altele, dar la celelalte nu cred ca voi face acelasi lucru, imi place asa cum arata acum :D @klauzephoto: Mie sincer imi plac in mai multe culori, pe fiecare culoare se vad detaliile altfel, iar la cele de competite sunt ani/raliuri diferiti(e). Eu am alunecat pe panta Le Mans si nu vreau sa opresc :D Iar Mercedes-ul... l-am luat ieri si break :-P |
eh....break il am si eu pe maron, dar coupe si sedan imi lipsesc....chiar ca sint tare curios despre el....zi-mi cum este realizat la faruri ca in pozele de pe diverse site-uri nu imi dau seama.....e ceva in ceatza asa.....
|
super tari HPI-urile!
|
2 Attachment(s)
Sa mai postez si eu ceva pe aici...
Dintre multele ultime achizitii, 2 poze cu 2 machete care imi plac foarte mult (mai ales camionul de pompieri Mercedes, care este o mica bijuterie, scara se extinde la 50 cm), scara 1/43. Prezentari separate vor veni si ele candva. |
Quote:
In orice caz,frumoase achizitii,ai de departe una dintre cele mai frumoase colectii la scara 1/43 de pe forum,alaturi de Klauze!:D:shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:56. |
- Copyright 2026 4Tuning