![]() |
Re: Concurs
Descalificare! :paper:
|
cum adica...?
cine? |
:arrow::arrow::arrow::arrow::arrow:
Quote:
|
Mda ...
@andreimp3 - esti descalificat pentru ca nu ai respectat regulile concursului PS: mersi Andreynyo pentru repostarea regulilor ;) |
Quote:
|
Quote:
invata-ma tu cum sa le fac jpg ca eu le-am facut cu butonul "print screan" apoi Ctrl+V in paint si am salvat (in format bmp) dar lumineaza-ma si pe mine cu sa le fac jpg ca uite eu nu stiu |
acolo unde scrie bmp daca apesi pe sageata din dreapta o sa ti se deschida o lista mica cu mai multe formaturi printre care si jpg.Succes!
|
aha gata multumesc am gasit
acolo sub locasu ala pentru numele pozei si mai am o intrebare jocul unde a facut G3orgyk08 si Dark Side poze la pagina 70 este GT5? |
defapt....cred ca este shift:)
btw super masinile guyz! |
4 Attachment(s)
N-am mai dat de ceva vreme pe-aici. Regret ca n-am participat cu Skyline-ul. :( In fine ... Daca se mai poate, vin si eu cu un STi. :D
LE: Acum am vazut ca se permit 7 zile. Azi e a 8-a. Eh, asta e. Astept urmatoarea masina. |
Se mai face poll-ul?
|
Se mai ocupa cineva de concurs ? :???:
|
andrei a cerut un ajutor si chiar a numit pe cineva dar se pare ca asa ajutor de nadejde are incat nici nu isi da silinta sa se uite aici.si chiar daca s-ar uita,nu face poll.suntem in rromania,the land of sh*t din pacate!
|
Quote:
La multi ani tuturor! |
Vad ca sunteti mai multi online...
Care se crede in stare poate sa se anunte si sa faca topicul :) Ma indoiesc ca se supara cineva.... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:45. |
- Copyright 2026 4Tuning