![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
Sfatul meu: Next!!!
Lumea e plina de femei care asteapta acea floare si care stiu sa o aprecieze. |
Quote:
|
Quote:
|
ba parca nu mai sunt barbati in lumea asta ma ! mor cand citesc...parca ai fi la prima iubire...sau chira asa e? :) ce draq baga-ti ...ceva si gata NEXT 2 sapt 1 luna pac pac next si tot asa ...dupa o rel serioasa ai nevoie de relatii scurte distractive ...treci ca ratza prin apa si fii distrat ...ca si cum lumea ar fi a ta ..ti-am zis mergi la modul MI SE RUPE si o sa fie f ok ! iar cand o sa apara aia care va merita va sta singurica langa tine fara sa faci u tot felul de prostii ..... SASHA am dreptate nu? ;))
|
Quote:
|
te contrazic dolb....tuning are mare dreptate.....si o stiu din propria experienta...asa k :-$
|
pai vezi singur ai zis " nu gasesc una pe placul meu" frate la combinatii mici de chestie acolo nu tre sa iti placa ...e de ajuns sa fie fata " buna " si gata ! asta e chetsia sa nu-ti placa ca daca iti palce e clar ca n-o lasi :))) e cu shusta chestia asta .... trebuie ceva capsor ! si in orice chestie tre sa fii si RAU nu doar BUN ;)
|
pfff ma bucur k makr tuning e de aceasi parere cu mine.....
|
Quote:
|
Quote:
Asta este ultima incercare de a fi cu ea daca nu merge o sa renuntz dar macar o sa renuntz fara regrete ca nu am incercat. Am fost si primu la ea si eu am parasit-o dupa toata faza asta de impacare nici ea nu o sa mai aiba ce sa imi reproseze vreodata. Si vreau sa va multumesc la totzi ca ma ajutatzi si ca ma si intzelegetzi |
asta spuneam si eo....egeaba vb noi acum si iti dam sfaturi si etc....u tot faci ce crezi de cuvinta si ce crezi k e mai bine...(app nu`s baiat , in kzul in kre nu ti`ai dat seama;) )
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
- Copyright 2026 4Tuning