Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matizul ALBASTRU (MKI) (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/127574-matizul-albastru-mki.html)

pustiu_FUG 24-02-11 16:57

Re: Matizul ALBASTRU (MKI)

3 Attachment(s)
Service probleme:( astept si iar astept

Ceva pe ea ar avea....player nou, plafoniera clara(in lucru , ca acum am invatat si cum sa finisez:lol: ), urmeaza si pe spate, semnale albe si ce o mai fi pe acolo...o sa urmeze ce, nu zic...om trai si om vedea...

VoIcU_ViS 24-02-11 19:31

nebunuleee !! hai pe la mine sa vad si eu playerul ala !!! nu o mai parca in iarba ca iar nu o vad =)) !!! :*

pustiu_FUG 25-02-11 15:31

Cum ma :-? nu ai apucat tu sa vezi alpine-ul?:-? aide capu meu :lol::lol::lol:( cand vezi mesaju sa ma suni sa iti zic de autocolant :)) :)) :)) )

P.s. cine are de vanzare cutie stroboscoape? doar cutia de control ma intereseaza

pustiu_FUG 27-02-11 13:17

2 Attachment(s)
Pentru cine m-a intrebat pe p.m. despre geamurile de ceata si marsarier ca am sters toate mesajele din greseala si numai stiu cine a trimis.

Geamurile sunt din pexiglas chiar acum le-am terminat, mai am doar finisarea amanuntita, o sa urmeze si semnalele spate dar pe rand :))

86_RBT 27-02-11 14:00

Vrei sa modifici triplele spate sa fie cu geam clar?
PS: Sunt robert_mnw, nu ma folosesc usernamul ala. O sa iti fac maine poze la bordul ala si ti-le trimit!;) Bafta!

pustiu_FUG 27-02-11 17:30

1 Attachment(s)
Vor iesi ca acestea, doar ca si cercurile albe...mai ramane sa ma gandesc daca va ramane clar sau mat sau clar dar cu interiorul negru...

bib_andrey 27-02-11 22:46

Frumos..sa le vedem pe masina :twisted:

Dadutu 28-02-11 11:57

arata foarte bine buburuza,sa ai grija de ea !

pustiu_FUG 01-03-11 18:36

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 4127640)
Frumos..sa le vedem pe masina :twisted:

Sa vina caldura afara si sa ma gandesc cum sa le fac mat..clar arata cam aiurea....

Quote:

Originally Posted by Dadutu (Post 4128850)
arata foarte bine buburuza,sa ai grija de ea !

Merci frumos.

P.s. de ce teava am nevoie pentru evacuare? ce grosime? si daca are cineva teava de inox sa imi dea un p.m.

B-99-SAA 01-03-11 18:39

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 4133210)
P.s. de ce teava am nevoie pentru evacuare? ce grosime? si daca are cineva teava de inox sa imi dea un p.m.

De 40mm boss :lol: Stai ca iti dau PM acuma :lol:

pustiu_FUG 01-03-11 18:47

Ai si tu p.m. barosane:lol: sper ca ai inteles ce am explicat acolo:)) bagam si un desen la nevoie?:lol::lol:

bib_andrey 02-03-11 22:56

Cand ti`o monteaza iti pune si teava de acolo de la service ma..adica mie asa mi`a facut...depinde unde o montezi.

pustiu_FUG 03-03-11 13:21

Vreau sa fac tot traseul, de la catalizator in spate cu iesire dubla stanga/dreapta pentru asta am nevoie de teava in jur de 4-5-6 metri ...

bib_andrey 07-03-11 00:13

Aa..o sa te cam coste toata treaba asta inseamna..pune`te pe cautat teava..

pustiu_FUG 07-03-11 16:54

7 Attachment(s)
Da, dar momentan m-am apucat de altceva, astept sa imi vina ceasurile suplimentare pentru stalp si suspensia, mai am vreo2-3 saptamani pentru arcuri si 2 zile pentru ceasuri:D

Cateva poze de zilele trecute...

All times are GMT +2. The time now is 05:46.

- Copyright 2026 4Tuning