![]() |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Quote:
din pacate prelucrari pentru acest model numai execut. |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Salut! Semnale fata de Dacia 1300, care sunt originale in 2 nuante, transparent si portocaliu, poti face doar transparente? Multumesc.
|
3 Attachment(s)
Quote:
Aveți pm și aici pozele. Stimă Hadobas Peter 0742036263 Www.plexiart.ro |
Cele transparente te rog. Multumesc!
|
1 Attachment(s)
Salut.
Am niste faruri pe care vreau sa le reconditionez (Honda Accord 2004). Au geamul matuit, posibil matuit si pe interior. Am vezut ca faci ceva si la geamul de lupe, le reconditionezi si pe ele sau il schimbi si sunt bune din punct de vedere calitativ ? Cat ar costa reconditionarea farurilor cu si fara lupe. Multumesc |
Buna ziua. As dori un pret pentru 2 faruri de Ford Fiesta mk6 facelift. Faceti si proiectoare? Daca da, am un geam spart la un proiector de Volkwagen Passat C5 si m-ar interesa un pret si pt el.
Multumesc |
2 Attachment(s)
buna ziua as dori sa stiu daca imi puteti face ce este in imaginile atasate de mine,precizez ca este dintro singura bucata piesa respectiva iar daca doriti trimit si una oem pentru matrita . multumesc va doresc o zi buna
|
Quote:
ce reiese din poza atasata pare problema de exterior si asta inseamna polish iar ca pret asta inseamna undeva intre 140-160 lei si cam tot asa ceva daca le doriti si infoliate ca sa previneti matuiala in viitor. Daca aveti performante slabe la faza scurta poate fi intradevar principala cauza distrugerea stratului reflectiv din interorul lupei si aceasta din pacate nu se poate reconditiona dar solutie exista si aceea este inlocuire toatala a lupelor iar aceasta operatie aduce undeva intre 700-800 lei ambele faruri. Pentru alte intrebari sau nelamuri va stau la dispozitie. _____________________________________ Quote:
am discutat deja telefonic. Stima __________________________ Quote:
am trimis mail. Stima. |
Salutare! Pentru Opel Astra H din 2005 se pot face 2 faruri? M-ar interesa inlocuirea plasticului.
|
2 Attachment(s)
nu am primit nici un mail ,doar atat as vrea sa stiu daca se poate face ce este in pozele atasate ? o zi buna va doresc
__________________________ |
Buna ziua,
Puteti cumva sa-mi faceti un parbriz motocicleta (windshield)? Am cumparat recent o motocicleta iar fostul proprietar a gaurit parbrizul (nu stiu de ce). In rest este intreg. Un pret aproximativ? Este vorba de un model ca acesta. |
Quote:
trebuie sa vad farurile intai ca sa ma pot exprima dar in principiu pot face prelucrare nu executie complecta. ________________________ Quote:
ma scuzati am crezut ca cu dvs am vb aseara telefonic, in principiu nu va pot ajuta. Astfel de elemente ornament nu se reconditioneaza din pacate. ________________________ Quote:
va pot servii cu executia unui nou geam dar trebuie sa vad piesa si am nevoie de niste dimensiuni (lungime/latime/bombatura) iar ca pret informativ intre 150-200 lei si se executa din material de 3mm. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
|
Faceti polish la faruri de sticla?
|
Quote:
va pot ajuta ce executia geamurilor clare daca imi puteti furniza un set de sticle oem pe care sa le pot matrita. Pret 200 lei. __________________________ Quote:
Stima. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:19. |
- Copyright 2026 4Tuning