Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Seria Need For Speed (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/1232-seria-need-for-speed.html)

AdiNX 14-09-07 12:38

Re: Need for Speed: Pro Street

what is this? in stores november 2007? s-a schimbat cumva data de lansare? nu mai e pe 31 octombrie?

edit: vad ca au facut modificari la site-ul oficial, dar incarca foarte greu :|

PizziRG 14-09-07 12:42

Majoritatea aveti dreptate: nfs trece din arcade in si mai arcade. daca ar tine cont cei de acolo (de la EA) macar de cateva din cererile cumparatorilor atunci am avea un joc mult mai bun pe piata, dar se pare ca ei fac research in propria companie. jalnic. strict privind jocul, din ceea ce am vazut prin filmulete: prostreet o sa ne umple de fum, la propriu. niciodata nu am vazut un fum atat de gros scos in drift mode.

boy_wonder 14-09-07 12:58

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by AdiNX (Post 1099708)
what is this? in stores november 2007? s-a schimbat cumva data de lansare? nu mai e pe 31 octombrie?

edit: vad ca au facut modificari la site-ul oficial, dar incarca foarte greu :|

nu s-a schimbat data de lansare.. poate ai dat sa intre pe vreun site din Europa..
uite un prt. sc. dupa site-ul pt. SUA & Canada..

AdiNX 14-09-07 13:06

da, am observat si eu, doar ca in filmuletul dat de hyper apare IN STORES NOVEMBER 2007.. ma gandesc ca le-a fost mai usor sa scrie asa, din cauza unor probabile intarzieri de livrare in magazine..
still waiting to get my hands on that demo :)

Raz6633 14-09-07 13:56

Pai da.. ia gandeste-te logic, 31octombrie, se lanseaza(adica pleaca de la compania care publica jocul) dar pana ajunge in magazinele IT de la tzara dureaza... deci in stores november, chiar daca pe 31 e lansat. Oricum noi toti ill vom downloada, deci ill vom avea pe 30 oct

Oxide 14-09-07 14:16

Okay , un lucru m-a lasat placut impresionat : damage-ul pe care-l 'acumulezi' in prima cursa il vei avea si in a 2-a cursa (din cate am inteles). :D

Eu zic ca jocul e foarte reusit la capitolul grafica/efecte ( btw , am vazut cum a zburat un spoiler in noul video , nu mai retin in ce minut ).Nu ne ramane decat sa asteptam sa fie lansat , il downloadam ( cumparam pentru moderatori :lol:) si sa vedem cum sta la capitolul HANDLING.Oricum il voi termina , si de e PRAF , dar dupa cum a spus si Razvan : dupa aceea trece la cosul de gunoi ! ;)

PS:Sper sa fie cat mai bun jocul , sa avem ce juca. :dance:

Cobra2007 14-09-07 14:18

si mai realist ar fi fost daca puteai sa faci damage si la Imprejurari cum se intampla si in realitate in cursele F1 sau Nascar...dar banuiesc ca ar fi consumat prea multe resurse:???:

AdiNX 14-09-07 14:26

mda.. sa scapi masina de sub control la plecare la drag, si sa rupi semaforu si sa se anuleze ziua.. si toti sa-ti arunce cu pietre in masina :lol:
@oxide: poti downloada jocul si legal, de pe ea downloader (ceva de genu..)

lucky.2k5 14-09-07 15:24

am si eu o nelamurire: daca busesti masina, trebuie sa o repari tu sau se repara "singura"?

AdiNX 14-09-07 15:51

hmm... cred ca trebuie sa platesti niste preturi exorbitante ca sa iti repari masina inainte de fiecare cursa... asa ca e mai bine sa ai grija de ea si sa nu sari de pe sosea sau sa o lovesti... o repari numai cand e grav avariata la partile vitale, nu la caroserie

Pion33r 14-09-07 15:55

cea mai simpla modalitate de a scapa de reparati etc ... dai RESTART:lol: :lol: :lol: :lol:
simplu nu ?

AdiNX 14-09-07 16:02

da' si de la atatea restarturi o sa iti f**i tot windowsu, ca nu o sa ai optiune sa reincerci cursa... macar cu asta sa zici ca e simulator, nu? :lol:

Raz6633 14-09-07 16:13

Da chiar bine pus adinx..... asta mi-ar place sa vad... curse in care nu poti da RESTART..... ai bushit-o s-a dus... next time.

stefanb 14-09-07 16:18

Quote:

Originally Posted by Raz6633 (Post 1100426)
Da chiar bine pus adinx..... asta mi-ar place sa vad... curse in care nu poti da RESTART..... ai bushit-o s-a dus... next time.

eh, daca vrei restart la cursa.. se gasesc metode.. :P cel putin cu "three finger salute" si tot se face, teoretic.. am intalnit jocuri in care asta era imposibil.. se salva un fisier, la inceputu cursei, apoi unu la final.. daca .. restartai computeru sa zicem.. cursa aia era.. "pierduta" :D
sper totusi sa nu dezamageasca. se poate si non`lfs :P. uite`te la lasr.. macar asa sa fie.

lucky.2k5 17-09-07 22:42

nu a mai aparut mnimic nou in legatura cu jocu?

All times are GMT +2. The time now is 09:11.

- Copyright 2026 4Tuning