![]() |
Re: Diverse discutii despre telefoane mobile
Quote:
|
am si eu un star s5230...si am o problema la el
are accelometer [senzor de inclinatie] si cand fac poze trebuie sa il tin inclinat pe partea stanga.fac poza,dar cand ma uit la ea e cu susul in jos.se inverseaza.asa mi se intampla si la aplicatii,cand "vars" telefonul pe stanga,imaginea se intoarce spre dreapta.rog pe cineva daca stie sa posteze aici..multumesc anticipat |
Are careva idee daca se poate face (software )carrier unlock la un SE xperia x10 mini?
Daca da, cum? :D |
are idee cineva daca se poate instala alt mess .. sau ce ar trebui sa fac pe un Samsung S5260 Star 2
are messenger deja instalat dar in el nu merge tastatura qwerty, si accelerometrul functioneaza pe net sau la scrierea mesajelor si acolo baga qwerty-ul cand intorc telefonul telefonul nu e smartphone in sensul ca nu are sistem de operare (android/bada/windows mobile) decat unul propriu idei ? solutii ? si nu e de la setari ca l-am piscalit pana nu am mai putut |
Quote:
|
implica riscuri mare pentru a face un jaiblreak..iphone 3gs?
|
Quote:
Serios acum: singurul risc e ca-ti pierzi garantia; aceasta se poate recupera daca dai restore. |
Cineva cu BlackBerry pe aici ? :-)
|
Quote:
Caut si eu pentru X10i... Daca unul dintre voi afla, please tineti-ne la curent. E chiar enervanta blocarea mobilelor si nu are niciun rost! |
Quote:
|
E la fel si la X10i?
Pe xda am gasit separat pentru X10. Dar oricum, mai trebuie sa gasesc un calculator pe care sa rulez PC Companion :lol: |
Quote:
Nu prea cred ca e la fel ca vad ca tutorial-ul presupune si un ROM factory de mini in care trebuie sa modifici ceva fisiere si nu prea cred ca sunt la fel, pentru ca telefoanele astea au platforme total diferite. |
No problem ;)
Cred ca rezolv cand ajung in tara, va spun atunci ce solutie am ales si cum a mers :) |
Merci baieti, am optat pt Samsung i5500 / galaxy 5 / europa .
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:16. |
- Copyright 2026 4Tuning