Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Diverse discutii despre telefoane mobile (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/104367-diverse-discutii-telefoane-mobile.html)

KTA87 23-06-11 21:10

Re: Diverse discutii despre telefoane mobile

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 4399308)
Ce părere aveţi despre Nokia 5800 XpressMusic!

Eu am tinut in mana recent un N97, model mult mai nou decat 5800. Mi s-a parut o bataie de joc comparativ cu iPhone... Iti trebuie multa rabdare si nervi tari ca sa te poti "bucura" de touchscreend-un acestui telefon, iar sistemul de operare este mult prea invechit...

..::AnDy007::.. 24-06-11 19:14

am si eu un star s5230...si am o problema la el
are accelometer [senzor de inclinatie] si cand fac poze trebuie sa il tin inclinat pe partea stanga.fac poza,dar cand ma uit la ea e cu susul in jos.se inverseaza.asa mi se intampla si la aplicatii,cand "vars" telefonul pe stanga,imaginea se intoarce spre dreapta.rog pe cineva daca stie sa posteze aici..multumesc anticipat

dolb 30-06-11 15:35

Are careva idee daca se poate face (software )carrier unlock la un SE xperia x10 mini?
Daca da, cum? :D

Spark 03-07-11 22:05

are idee cineva daca se poate instala alt mess .. sau ce ar trebui sa fac pe un Samsung S5260 Star 2
are messenger deja instalat dar in el nu merge tastatura qwerty, si accelerometrul functioneaza pe net sau la scrierea mesajelor si acolo baga qwerty-ul cand intorc telefonul
telefonul nu e smartphone in sensul ca nu are sistem de operare (android/bada/windows mobile) decat unul propriu
idei ? solutii ?

si nu e de la setari ca l-am piscalit pana nu am mai putut

22VIN 03-07-11 22:53

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 4441110)
are idee cineva daca se poate instala alt mess .. sau ce ar trebui sa fac pe un Samsung S5260 Star 2
are messenger deja instalat dar in el nu merge tastatura qwerty, si accelerometrul functioneaza pe net sau la scrierea mesajelor si acolo baga qwerty-ul cand intorc telefonul
telefonul nu e smartphone in sensul ca nu are sistem de operare (android/bada/windows mobile) decat unul propriu
idei ? solutii ?

si nu e de la setari ca l-am piscalit pana nu am mai putut

Incearca ceva Java, gen eBuddy.

bigmax 04-07-11 13:09

implica riscuri mare pentru a face un jaiblreak..iphone 3gs?

22VIN 04-07-11 18:00

Quote:

Originally Posted by bigmax (Post 4442310)
implica riscuri mare pentru a face un jaiblreak..iphone 3gs?

Da, explodeaza.

Serios acum: singurul risc e ca-ti pierzi garantia; aceasta se poate recupera daca dai restore.

_anaconda_ 09-07-11 17:03

Cineva cu BlackBerry pe aici ? :-)

Evoluzione 09-07-11 21:04

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 4433653)
Are careva idee daca se poate face (software )carrier unlock la un SE xperia x10 mini?
Daca da, cum? :D

Se poate face cu un cod, dar acesta se cumpara. Nu am gasit inca acest serviciu free (e destul de scump sa-l cumperi aprox 30€).
Caut si eu pentru X10i... Daca unul dintre voi afla, please tineti-ne la curent. E chiar enervanta blocarea mobilelor si nu are niciun rost!

22VIN 09-07-11 23:04

Quote:

Originally Posted by Evoluzione (Post 4454393)
Se poate face cu un cod, dar acesta se cumpara. Nu am gasit inca acest serviciu free (e destul de scump sa-l cumperi aprox 30€).
Caut si eu pentru X10i... Daca unul dintre voi afla, please tineti-ne la curent. E chiar enervanta blocarea mobilelor si nu are niciun rost!

Parca pusesem eu un link cu decodare de x10mini cateva pagini mai inapoi.

Evoluzione 10-07-11 12:12

E la fel si la X10i?
Pe xda am gasit separat pentru X10. Dar oricum, mai trebuie sa gasesc un calculator pe care sa rulez PC Companion :lol:

22VIN 10-07-11 13:15

Quote:

Originally Posted by Evoluzione (Post 4455201)
E la fel si la X10i?
Pe xda am gasit separat pentru X10. Dar oricum, mai trebuie sa gasesc un calculator pe care sa rulez PC Companion :lol:

Scuze, am avut impresia ca ai zis de mini.
Nu prea cred ca e la fel ca vad ca tutorial-ul presupune si un ROM factory de mini in care trebuie sa modifici ceva fisiere si nu prea cred ca sunt la fel, pentru ca telefoanele astea au platforme total diferite.

Evoluzione 10-07-11 14:15

No problem ;)
Cred ca rezolv cand ajung in tara, va spun atunci ce solutie am ales si cum a mers :)

dolb 10-07-11 20:36

Merci baieti, am optat pt Samsung i5500 / galaxy 5 / europa .

22VIN 10-07-11 22:15

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 4456157)
Merci baieti, am optat pt Samsung i5500 / galaxy 5 / europa .

Mi se pare ca au reusit sa porteze cyanogenmod si pentru asa ceva :-)

All times are GMT +2. The time now is 17:16.

- Copyright 2026 4Tuning