![]() |
re: Daewoo Cielo Low-Low Matte Green (Cult)
3 Attachment(s)
:inyourfac
|
Ivi, foarte frumoasă maşinuţa!
Nu te grăbi cu vopsitul , că n-au intrat zilele īn sac. Mai gāndeşte-te la viitoarele modificări , dar gāndeşte-te bine, să nu-ţi mai vină apoi ceva īn minte şi să fii nevoit s-o iei de la capăt cu vopsitul, etc. Īnţelegi ce vreau să zic . Respectele mele pentru toată munca. Un tuning de calitate şi foarte plăcut ochiului ! Bravaaaa |
excelent....numa ai probleme cand vrei sa iesi din masina...cam greu ca e prea joasa ;))
|
6 Attachment(s)
Si ceva de azi ... facem poze doar din spate ca acolo sunt rotile deocamdata :))
p.s. da darko .... daca esti tu prea mare :lol: |
Deci a iesit prea super acest cielo,sa te bucuri de el in continuare
|
E FORTZA !!!
De abia astept sa o vad si cu jantele pe fata. |
trebuie neaparat sa latesc si eu roatele pe spate :D sunt prea crima astea :X se vede beton din spate(si nu numai)...dai bice in continuare ca te descurci ff bine !
|
Totu cu gust.....nimic de reprosat..duap vopsitorie o sa fie tipla din toate punctele de vedere!
|
9 Attachment(s)
:oops: ...
p.s nu am avut aparatu la indemana .. sunt cu telu :rolleyes2 |
Masina arata intr-un mare fel , jantele fac toti bani, o parere cred ca ar da mai bn fara folii masina, deja folile sunt pt BMW de TX , dar cn stie ce mai faci tu in masina :twisted:
|
s-a terminat ... :shock:
|
URATA IN DRACI! :))
Pardon, frumoasa cu spume DAR PE FATA E PREA INALTA!! mai merge trantita cu 1cm, si e perfecta, sau macar o buza si e perfecta Vopsea si gata... masina este bomba oricum, mai ales curu ala :X |
Daca nu observi masina sta linie ... si nu merge mai mult de atat coborata ..
|
Daca o mai lasa de bot nu cred ca mai ia viraj fara sa atinga .
S U P E R B A ! :twisted: |
si asa ii atinge cand iau viraj .. o sa rotunjesc aripile mai frumos zilele astea si sa o retusez pe aia lovita :| si apoi urmeaza sa o vopsesc dar nu ma grabesc inca .. am timp toata vara :lol:
p.s. mi`as mai dorii sa o las de bot mai jos dar din pacate nu se poate :( macar inca vreo 2-3cm ar fi perfect |
| All times are GMT +2. The time now is 01:34. |
- Copyright 2026 4Tuning