![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
din lateral numa :d, masina o suferit unele modificari, alte jante, foliii, eleron, si acuma as vrea sa ii modific fata :d, m-am gandit clean, si as vrea sa vad cum da cat de cat :d.
Daca se poate numa, nu vrea sa fiu insistent sau nesimtit. :-D |
1 Attachment(s)
Buna treaba Dan!Ai mai putea sa imbini spoilerul spate (acel negru) cu caroseria si in aceeasi culoare + manerul de la usa spate sa ma scapi de el ? Merci !!!
|
Imi schimba si mie cineva culoarea la jante?Poze sunt pe pagina anterioara.Ms
|
10 Attachment(s)
@marius,ai aici cateva culori de jante.
@tm90win : cred ca asta ai cerut nu ? @urdavid : cam asta am reusit sa fac mai rapid asa,nu e cine stie ce dar iti faci o idee..ai 2 variante. tm99bbo : nu stiu cam cum vreu tu sa arata bboyul dar am incercat ceva,si nu prea am inteles ce ai vrut sa spui prin bara sport |
1 Attachment(s)
Dany ,merci mult!Foarte buna treaba;se poate si pe fata ? Semnul de la ford scos,nivelat.cam atat :)
|
Multumesc foarte mult.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Uite,ceva de genul mi-as dori daca se poate si sa fie si mai incruntat :)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Poate ma ajuta si pe mine cineva cu niste idei pentru bara spate.. parca nu mai imi place cum arata nici cu nr mic, idei ceva ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
@cara,daca iti face brush e ceva mai complex,si poate chiar nu are timp.iti fac eu ceva rapid cand o sa am timp,cred ca deseara |
5 Attachment(s)
Quote:
jantele deja sunt negre...nu prea am inteles treaba cu linia asa ca am facut 2 poze.ai si defuser-ul de la hamann +inca 2 la peugeot |
Jos palaria !
Poti sa scoti si linia de jos ? Ma scuzi am gresit eu la jante Lasa manerele la usi Multumesc anticipat ! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
- Copyright 2026 4Tuning