Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Opportunity 24-01-08 19:39

Re: Comentarii lucrari!

pai cam stock am vrut sa arate:)

nu ma bag la lucruri 'grele' :) o iau again de la 0

EaGle 24-01-08 19:39

Quote:

Originally Posted by Opportunity (Post 1312211)
? + 00 caractere

Selectiile sunt cam nasoale si in anumite puncte blury (spoiler spate, un pic in fata etc). Cam astea sunt greselile mari:sad:

AG-20-MCA 24-01-08 19:59

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 1311721)
off : scuze k nu am mai postat dar facultatea ...nah...si acum si sesiunea...
on: am pus si eu kia mea....mi se facuse dor de photoshop....multumesc lui reme si lui no_design_limit

Scuze de OFF dar poti sa imi dai si mie poza fara masina doar peisaju? te rog:oops:

Crimz-vT 24-01-08 20:16

2 Attachment(s)
NeedForSpeed Car / Nissan 300sx

Poate e cam toony .. Dar e o masina din joc .. :oops:

Comm .. ! Nu mai am timp sa lucrez la ea ca plec in excursie..

P.M < Raresh : iti astept lucrarea :twisted: >

Trickz 24-01-08 20:18

1 Attachment(s)
a mea. plz comment.

keemo 24-01-08 20:19

omule fa`i ceva k nu cred k ti`o primeste la vtl p 800x640...
mie imi place;)
@ tkz... si io vroiam sa folosesc acelasi donor dar am renuntat ...
stiu donorul...portiunea aia din stelutza avea aceiasi opcitate k si cea de p masina...
umbra cam ireala.. si partea laterala a masinii prea luminata.. in rest donorul s-a potrivit foarte bine p masina ..gg
bafta !

_seby_ 24-01-08 20:56

2 Attachment(s)
pun si io un tigran de acum douajdeani facut de je in tineretze...:D cam nashpa,nu?nici fibra de carbon nu o faceam bine...8)

AG-20-MCA 24-01-08 21:07

3 Attachment(s)
o dacie facuta azi ...putine modificari da facute frumos zic eu:oops: ce parere aveti?

frost_dani 24-01-08 22:06

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 1312401)
a mea. plz comment.

pare ca zboara din cauza umbrei..si schimba si tu fundalul ca reflezii de pe masina sunt pre puternice pt fundalul asta + ca nu se incheaga:-)

Manson 24-01-08 22:19

dak are cineva de comentat si un pic la a mea...k nu am mai facut vt de mult...si a mai indrept din greseli.....multumesc

iar pt fundal e facut din 2 poze
si am salvate psd....

autOcty 25-01-08 08:46

2 Attachment(s)
astra-u care lau facut seby cu keemo! cum e?

_seby_ 25-01-08 09:39

merje..puteai sa schimbi si tu un pic culoarea...eleronu e cam stramb,roata din fata decupata cam nashpa...:D

Reme 25-01-08 11:22

2 Attachment(s)
@autOcty - astra - arata bine, dar nu prea se potriveste eleronul ala sau cel putin e cam prost facut la fel ca si fibra de carbon. misto stopurile

@AG-20_MCA - 1310 - cam stock, lucrarea e cam slab facuta! buza aia e in aer si stramba. dacia nu merge dacat intr-un singur fel tunata! adica stock la spoilere!

@_seby_ - tigra - e veche masina, dar e si slab facuta! carbon al dreq de ireal si spoilerul fata e prea saturat!

@Trickz + Sodabubble - 300ZX - arata bine amandoua si nu am nimic de zis ;)decat bv voua!

SUBARU IMPREZA WRX STi
Model: 2006
Autor: Reme

ORIGINAL
CHOP

Snipest 25-01-08 12:14

Ati prins o kestie cu coboratul masinilor de undeva si o tineti intr-una. Comparati si voi masina modificata cu cea originala si aveti grija sa fie mai frumoasa, nu asta-i scopul? Si cu stersul clantelor. Pai usa cum dreq se mai deschide? Puneti-o in alta parte, modificata. Iar in leg cu pleoapele si capota peste faruri... Acest subaru cred ca e un bun exemplu de kitch(in cel bai bun caz).
Arata ca ultima dacie 1300 preparata de posesorul ei cu ce gasea prin curte.

Patryck 25-01-08 12:23

Quote:

Originally Posted by Snipest (Post 1313502)
Ati prins o kestie cu coboratul masinilor de undeva si o tineti intr-una. Comparati si voi masina modificata cu cea originala si aveti grija sa fie mai frumoasa, nu asta-i scopul? Si cu stersul clantelor. Pai usa cum dreq se mai deschide? Puneti-o in alta parte, modificata. Iar in leg cu pleoapele si capota peste faruri... Acest subaru cred ca e un bun exemplu de kitch(in cel bai bun caz).
Arata ca ultima dacie 1300 preparata de posesorul ei cu ce gasea prin curte.

ai auzit de usa care se deschide pin telecomanda?!

All times are GMT +2. The time now is 15:25.

- Copyright 2026 4Tuning