![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
pai cam stock am vrut sa arate:)
nu ma bag la lucruri 'grele' :) o iau again de la 0 |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
NeedForSpeed Car / Nissan 300sx
Poate e cam toony .. Dar e o masina din joc .. :oops: Comm .. ! Nu mai am timp sa lucrez la ea ca plec in excursie.. P.M < Raresh : iti astept lucrarea :twisted: > |
1 Attachment(s)
a mea. plz comment.
|
omule fa`i ceva k nu cred k ti`o primeste la vtl p 800x640...
mie imi place;) @ tkz... si io vroiam sa folosesc acelasi donor dar am renuntat ... stiu donorul...portiunea aia din stelutza avea aceiasi opcitate k si cea de p masina... umbra cam ireala.. si partea laterala a masinii prea luminata.. in rest donorul s-a potrivit foarte bine p masina ..gg bafta ! |
2 Attachment(s)
pun si io un tigran de acum douajdeani facut de je in tineretze...:D cam nashpa,nu?nici fibra de carbon nu o faceam bine...8)
|
3 Attachment(s)
o dacie facuta azi ...putine modificari da facute frumos zic eu:oops: ce parere aveti?
|
Quote:
|
dak are cineva de comentat si un pic la a mea...k nu am mai facut vt de mult...si a mai indrept din greseli.....multumesc
iar pt fundal e facut din 2 poze si am salvate psd.... |
2 Attachment(s)
astra-u care lau facut seby cu keemo! cum e?
|
merje..puteai sa schimbi si tu un pic culoarea...eleronu e cam stramb,roata din fata decupata cam nashpa...:D
|
2 Attachment(s)
@autOcty - astra - arata bine, dar nu prea se potriveste eleronul ala sau cel putin e cam prost facut la fel ca si fibra de carbon. misto stopurile
@AG-20_MCA - 1310 - cam stock, lucrarea e cam slab facuta! buza aia e in aer si stramba. dacia nu merge dacat intr-un singur fel tunata! adica stock la spoilere! @_seby_ - tigra - e veche masina, dar e si slab facuta! carbon al dreq de ireal si spoilerul fata e prea saturat! @Trickz + Sodabubble - 300ZX - arata bine amandoua si nu am nimic de zis ;)decat bv voua! SUBARU IMPREZA WRX STi Model: 2006 Autor: Reme ORIGINAL CHOP |
Ati prins o kestie cu coboratul masinilor de undeva si o tineti intr-una. Comparati si voi masina modificata cu cea originala si aveti grija sa fie mai frumoasa, nu asta-i scopul? Si cu stersul clantelor. Pai usa cum dreq se mai deschide? Puneti-o in alta parte, modificata. Iar in leg cu pleoapele si capota peste faruri... Acest subaru cred ca e un bun exemplu de kitch(in cel bai bun caz).
Arata ca ultima dacie 1300 preparata de posesorul ei cu ce gasea prin curte. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
|
- Copyright 2026 4Tuning