![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Quote:
|
Quote:
|
ms frumos spor la treaba in continuare :D
|
2 Attachment(s)
sall vreau si eu pe skoda , pe fata rotile de pe golf, fata asa bleu cum sunt , cele de pe spate skoda sa ramana roz . ms
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
ms frumos DaNn.ZyX
|
7 Attachment(s)
rog sa imi colorati si mie jantele in urmatoarele culori,si pe urma chiar si masina(daca aveti timp si chef...restul detaliilor sa ramana asa...)
1.vision blue 2.hot magenta 3.squeeze lime 4.crystal red 5.brun cajou si inegrit farul total,mai putin partea incercuita(sa ramana cromat) multumesc |
5 Attachment(s)
Va salut ... daca are cineva timp si chef sa se ocupe si de masina mea , as dori clante/bandouri/bari vopsite in culoarea masinii , jante ATS DTC (pun cateva foto cu modelul respectiv) si garda la sol asemanatoare cu cea a Loganului lui Cabral . (si daca se poate o poza doar cu aceste modificari si una cu badboy fin ) MULTUMESC .
|
2 Attachment(s)
Salutare domnilor , puteti sa imi puneti sa imi faceti si mie parbrizul la 5-ar cu ochii asa cum este masinuta din cars? vreau sa fac asa parbrizul pentru un eveniment dar sa vad cum ar da mai intai , mersi mult
|
2 Attachment(s)
Va salut ! Imi poate face si mie cineva pe pozele astea cu folie imitatie carbon [ Capota+oglinzi+plafon ] Va rog frumos ! Multumesc ..
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Later edit : cam asa ar arata masina dupa ce o alergi bine(un mic bonus de la mine) |
si eu si eu....ca copii mici:))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:14. |
- Copyright 2026 4Tuning