![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
Quote:
Daca nu stii regulile, citeste-le, ca prostii aia care le-au facut, nu si-au batut capu' degeaba. |
4 Attachment(s)
ai ba fratilor iara cearta :| of of :P in fine ultima masina
|
capota e blury
|
rotile stau in aer :)
|
Quote:
|
orbu gainii ai tu ! si vezi cum vorbesti cu mine ca nu am fost colegi de gradinita
|
rotile....kiar iti dau senzatia k stau in aer....reflexiile de pe bara nu se potrivesc cu reflexiile de pe restul mashinii....
cele p d mashina sunt ff contrastante fata d celelalte |
Pe langa greselile enumerate anterior, la tine umbra pica-n 2 parti. Daca te uiti pe background, la Subaru si la individu' cu rucsac in spate, umbra pica-n stanga, dar la tine e si-n dreapta.
|
mie imi plac aerisirile laterale de la masina mafiotului!...ca sa nu para ca sta in aer,umbra din dreapta pozei trebuie "trasa" pana la cauciucurile masinii...
|
rotile chiar stau in aer,fiindca a pus umbra d`aia pierduta si sub ele,nu poti avea doua tipuri de umbra,hotaraste`te,aia dreapta e cand e soare intens si e doar intr`o parte nu ca si la tine in ambele,si mai e cea pierduta soarele nu e chiar asa intens...si aia nu merge si sub roti fiindca vor da impresia de levitatie,exact ca la tine...vb mai frumos,shantzu e printre noi dinainte ca tu sa fi stiut ce inseamna aia tuning...oke?
|
@ pikone_CJ - aston - arata fain asa tunat, dar mie imi pare cam blurry si cam inchisa poza
@ _seby_ - fiesta - culoarea e ireala, intercooler prea gras, ploape ireale si nu mai aprinde farurile in stilul asta @ MM11AJJ - sierra - toba stramba, vinyl ireal, portbagaj ireal, nu ai umbre sub pasajele rotilor @ shantzu - golf 2 - maiestre nu stiu ce as putea zice de masinutza! lucratura mi se pare f buna! doar chestii de design care tin de propriile idei de tuning, cum ar fi farurile rotunde cred ca ar fi dat mai bine. oricum bombastica masina! @ expres - masina - cam curbata roata fata. nu e cam anormal? carbon un pic ireal, nu prea ai tuning ;) @ pickone_cj - renault - decupatura asa a capotei pe langa faruri e cam ireala si scrisu ala de la grila de jos de acolo e cam prost pus, adica n ucred ca isi avea rostul ;) @fear - astra - cum ai zis mai sunt multe de lucrat! spor la treaba e cam stock! misto jantele ca sunt cu buza si aburul de sub masina! ;) |
2 Attachment(s)
+10 c0mment
|
e ft tare da` jantele sunt exagerat de mici si de nepotrivite :)
|
e reushita...asta e adevaru...dar cum a zis si hori....rotile is prea mici....
imi place grila la nebunie...e reushita imi plac shi oglinzile...dar....totushi nu imi place k are volan p dreapta;)) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:55. |
|
- Copyright 2026 4Tuning