Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

alonso01 13-09-13 11:38

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

Quote:

Originally Posted by dany2good4u (Post 5569939)
..........

Perfect!
Mersi!

soosy 13-09-13 20:39

3 Attachment(s)
ma puteti ajuta cu "montarea" barei din poza pe masina mea(evident pe negru)as vrea sa imi fac o ideie pentru aceasta modificare

astept
va multumesc

dany2good4u 13-09-13 21:16

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5570653)
ma puteti ajuta cu "montarea" barei din poza pe masina mea(evident pe negru)as vrea sa imi fac o ideie pentru aceasta modificare

astept
va multumesc

.......

soosy 13-09-13 21:37

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dany2good4u (Post 5570675)
.......

super...chiar arata bine,nu ma asteptam
eventual te rog la modificarea asta adauga modelul asta de faruri
mersi mult
o seara faina

HandsUp 15-09-13 11:58

Pretenas, parca era doar de info "faza cu bara", acum te bate gandu' la PS'uri ? :))))

soosy 15-09-13 13:46

Quote:

Originally Posted by HandsUp (Post 5571731)
Pretenas, parca era doar de info "faza cu bara", acum te bate gandu' la PS'uri ? :))))

colegu,prea iei in serios si pui la suflet...nu ii vorba de nimic concret
ii clara ideia ca nu are nici o treaba cu clean,cu restul masinii si etc,dar cine stie
stiu ca o sa sariti toti ca ii kitsch,dar nu ii chiar asa insa pana nu ii clara treaba sa nu ne agitam

mersi

doar de info as dorii in prima faza

b0gdy 15-09-13 14:37

3 Attachment(s)
baietii se poate un bad boy pe fata?unul mai adanc si unu mai finut;si daca se poate masina in 2 culori:D; ms mult:D

gabi 1,9 15-09-13 21:12

4 Attachment(s)
Salut multumesc pentru jante daca va rog mai puneti modelele astea 3 pe poza asta

dany2good4u 15-09-13 22:17

6 Attachment(s)
soosy: am pus farurile de pe bora cea albastra(cu semnale clare),nu se potriveau bine cele din poza ta

bogdy: nu am inteles faza cu masina in 2 culori

gaby.19: cu tot respectul,ai de gand sa aduci vreo modificare masinii,ai avut o gramada de cereri cu diferite modificari,o gramada de jante schimbate si singura evolutie a fost anotimpul din poza ta...cat despre jantele din poze,data viitoare cauta jante din aproximativ acelasi unghi

DaNn.ZyX 16-09-13 00:33

1 Attachment(s)
M-am jucat si eu putin cu Bora:arrow:
Attachment 2855711

soosy 16-09-13 08:50

multam mult:D

o sa mai revin si cu altele daca imi permiteti:)

DaNn.ZyX 16-09-13 09:10

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5572377)
multam mult:D

o sa mai revin si cu altele daca imi permiteti:)

Nu mai folosesti facebook-ul " Soosy Soos " sau nu dai acc la oricine ? :lol::lol:

soosy 16-09-13 09:33

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 5572395)
Nu mai folosesti facebook-ul " Soosy Soos " sau nu dai acc la oricine ? :lol::lol:

intru foarte rar...si atunci asa in "vizita"...mai multe pentru masina am facut...hai ca mai incolo verific,ma gandesc ca ai dat cerere pentru aria de prieteni:)
dau accept fara probleme;) si asa mai mult de jumate sunt aici de pe forum,care ii stiu dupa masini si atat

b0gdy 16-09-13 13:06

masina in 2 culori mam referit la poza aia din lateral sa faci plafonu si portbagaju albastre la fel ca si capota

gabi 1,9 16-09-13 13:39

Salut dany2good4u multumesc pentru virtual tuning cat despre modificari eu nu vreau sa modific masina i-am pus o folie pe geamurile spate si deocamdata atat.Cer virtualurile deoarece as vrea sa i pun jante.

All times are GMT +2. The time now is 19:56.

- Copyright 2026 4Tuning